HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@luthor Sizce nasıl? Ee bencede keske alan soruları 1 puan olsa. Ama sonuçta yuzde puani şeklinde bir sey verilmiş burdan yola çıkarak hesapliyoruz.
Ve alanı fullesen de 50 puan az da değil aslında. -
@luthor kardeşim ben şimdi baktım hesap doğru, ben müfettişliğe girecektim iki grubun katsayları farklı, doğru alandan 40 yapan 28 puan alıyor ama alanında soru sayısı yüksek, burada en değersiz ingilizce, bnce ingilizcenin böyle az puan olması çok mantıklı olmuş.
-
@meltemgüler Doğrudur hocam.O tabloyu bende gördüm ama gkgynin alandan daha değerli olması saçma geldi.Böyleyse yapacak birşey yok.
-
İyi çalışmalar arkadaşlar. İktisatta para ve banka konusu görünmüyor ancak finans ve bankacılık konusunda buradan soru gelir mi acaba? Sizler para ve banka çalıştınız mı? Teşekkürler şimdiden
-
@iyimser16 hocam aslında geçen görevlisi sınavının katsayilarina baktım. Her soru 0.83kadar bir puan ediyor. Orada da 12 ingilizce sorusu var ve çarpınca yine 10puana geliyor. Bu açıdan 40soru bilakis iyi değil bunaltıcı olmuş bence ya
-
arkadaşlar puan hesaplaması doğru. iii çalışmalar
-
@mehtap06 hocam ben katsayısının az olmasına iyi dedim yoksa bncede 40 soru çok bunaltıcı.
-
arkadaşlar hukukta konsensustan mı calışıyorsunuz.
-
@zeyno5454 Ben dönüşümden çalıştım
-
@paretooptimal bende dönüşümden devam edeyim . konsensusta çok idari hakimlik falan var. zamanımı fazla alıyor :S
-
@zeyno5454 bende o kitap yok olsa da çalışmam notlardan okumaya başladım çok sıktı test çözmek daha mantıklı geldi hem pratik oluyor hem tekrar çözümlü kitap olunca hatırlamadığım konuları okuyup geçiyorum.
-
Kimler Ankara yazdı ?
-
Manisa yazan var mı?
-
@mcancakar ben salihliliyim kuzenim ve iki arkadaşı manisa yazdı
-
@mülkiyeli45 ben de salihli sekine evren mezunuyum sarıgöllüyüm hocam:) tahmini kaç kişi alınır bi bilgi var mı acaba manisa olarak?
-
@mcancakar valla biz başvuru yaparken salihli şubesi için sorduk 2 kişi burası dediler bence 5-10 arası bir rakam olur hocam
-
@mülkiyeli45 hocam 12 şube var birer tane alsalar daha fazla olur diye düşünmüştüm ama bakalım artık. Tek umudum başvuranların kpssye hazırlananlar dışındakiler olması:)
-
@mcancakar doğru dediğiniz gibi daha fazlada olabilir kuzenim ve arkadaşları son alımda guydan elendiler şimdide sağlam çalışıyorlar ona göre iyi çalışın hocam
-
@mülkiyeli45 çalışıyorum hocam puanı aldık ilan göremedik daha mecburen başvurdum hayırlısı artık:)
-
11 şubesi olan illerde alım kaç kişi olur acaba :SS var mı fikriniz.