HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@colinclark55 hocam sınav toplam kaç soru yanlışların doğruları götürme durumu var mı ? Derli toplu bilgi alabileceğim bir yer bulamadım
-
@jellinek hocam merakımdan soruyorum siz bankanın sınav hakkında fazlasıyla ayrıntılı uzunca sınav ilan pdf ini gördünüz mü? ( 1 aydır banka web sayfasının duyurular kısmında!)
-
@snm0909 Dağlarından yağ,ovalarından bal akan şehir Ben de Aydın yazdım hocam.
-
@can so sorry
-
@jellinek arkadasim o sorduklarinin hepsi halkbankasi duyuru bolumunde yaziyor sinav ilanlarini indirdikden sonra : ) toplam 150 soru 20gk 20gy 40 ingilizce ve 70 alan sorusu yanlislar dogruyu goturmuyor : )
-
Arkadaslar elinde banka muhasebesiyle ilgili notu olan var mi ?
-
Arkadaşlar güncel ekonomi bilgilerini toplu olarak nerden bulabilirim?
-
Adiyaman yazan var mi?
-
Arkadaşlar İnstagram kullanan varsa şurada güzel banka notları paylaşılıyor ilgilenenler bakabilir. https://www.instagram.com/atanmanabak/
-
Vergi hukuku konularda gözüküyo tamam ama turk vergi sisteminden soru gelirse sok geciririm herhalde belirtmedigi bir yerden soru gelmemesi lazim
-
@zenginmemur neden konularda tvsde yazıyor
-
arkadaşlar ingilizceyi napçaz ???? hepsini d işaretlesem nasıl bişey olur acaba ???? zaman daraldı !!!
-
@mülkiyeli45 evet dostum simdi fark ettim azda olsa mecbur bakmak lazim
-
herkes çok yoğun ders çalışıyor galiba kimsede çıt yok
-
Arkadaşlar uzun zamandır yoktum naptınız nasıl calisiyosunuz sınava
-
Hangi ilin kaç kişi alacağı belli olsaydı iyidi..
-
Ispartaua başvurdum ben var mı ıspartaya başvuran çok hareketsiz bu başlık nereye gittiniz
-
Zaman az kaldı tabi uzmanlığa başvurdum daha ingilizce çalışmadım Bileydim servis görevlisine basvurudyum
-
ARKADaşlar Antalya yı çok merak ediyorum. Servis Antalya yazanlar iletiyi beğenebilirler mi? Tamam tercihi yaptık bir şey ifade etmicek ama riskli bir il. Kimler vardır
-
@83istanbul allah aşkına başvuru sayısıni gördün mü? Şu an en az 1000 kişi senin rakibin...