HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Çıldırmış gibi başvuru oldu sınava ya :)) işsizlik ne zor Allahım yardımcımız olsun
-
61.000 du demi başvuru arkadaşlar diğer bölümler de başvuru yaptı ya şimdi o sayi ne kadardır tahmini olan var mı. Isparta için ne dusunuyosunuz 5 tane şubesi varmış isparta da
-
@ddguy Ben de Isparta yazdım. Buyrun
-
@byteks1 hocam kaç kişi alınır acaba oraya memleket mi isparta
-
@ddguy Yok hocam doğma büyüme Ankaralıyım. Isparta da arkadaşlar falan var birde Ankara ya da yakın o yüzden yazdım.
Sayı konusunda 5, 6 tane alırlar heralde diye düşünüyorum.
Siz niye yazdınız? -
@byteks1 sdu mezunuyum ben antalyaliyim yakın diye bide özel sebepler var o yüzden yazdım insAllah mesai arkadaşı oluruz o zaman çalışmalar nasıl gidiyo hocam başka yazan var mı bildiğin
-
Ya arkadaşlar bi şey sorcam şimdi biz bi ile başvuru yaptık sınav sonucu o ile başvuran adaylar arasında mi belirlencek bide tahmini ankara izmir istanbul alımı ne kadardır büyük ihtimalle diğer iller 5 10 kişi anca alacak herhal tüm türkiye dediler garip oldu biraz
-
Standart sapma var mıydı ?
-
@ddguy Hocam saydığınız 3 il Halk bankası şubelerinin 2/5 ini barındıran iller yani tahminimce alımların minumum 400 -450 kişisinide bu iller kapsayacak
-
@raki hocam şimdi 81 il alım yapacak ya e geriye ne kaldı bu illere ben anlamadım bide 61000 de ne kadarı bu illere başvuru yaptı tahmini iibf harici bölümler de başvuru yapiyo hersey belirsiz
-
@ddguy Hocam dediğim gibi kimse tam olarak Nereye kaç kişi alınır bilinmez Ortalama 3-5şubesi olan Anadolu illerinin Alım sayısıda 3-5 kişi olur
-
@raki oralar da yüksek kapatır demi hocam
-
@ddguy Bak orasını Allah bilir
-
Moralim bozuldu ya vu sefer de olmaz kesin benim alıştım artık
-
@ddguy Kardeşim sıkma canını Allah büyük sen çaba göster nasibinde varsa olur
-
Arkadaslar bankacılık ve finans konularına netten edinebilecegimiz kaynak var mı birde manisa tercihim çok mu yüksek olur ki bu yıl
-
Konualri bitirdiniz mi arkadaşlar
-
Arkadaşlar il tercihine hem tercih eden az olur diye hemde eşim polis olduğu için doğu görevi yapmış oluruz diye Şırnak yazdım.. sizce iyi mi yaptım.. Benim gibi Şırnak tercih eden var mı başka
-
Birde Şırnak gibi yerler kaç puana düşer acaba
-
Arkadaslar sinav giris yerleri ne zaman yayinlanlar?