HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Ya evet 180 olarak duyurdular kötü oldu bu
-
Arkadaşlar sınav yeri Dokuz Eylül Hukuk fakültesi olan var mı?
Adres olarak Dokuzcesmeler yazıyor. Fakat fakülte tinaztepeye taşındı. Şimdi hangisi sınav yeri olur tahmininiz var mı? -
arkadaslar bazi yerlerde sinavdaki puanlama mi yoksa sinav sorularinin sayisi mi degisti? ayy kafam karisti biriniz aciklayabilir mi ? Zaten dk yı da dusurmusler, sebep ne acaba?
-
@falanfilan ben orda oturuyorum. Fotoğraf atabilir misin
-
@buhara ben de biliyorum o iki ayrı yeri de neyin fotoğrafını atayım, sınav yerimin mi
-
@şule sebep ösym taktiği bizi strese sokmak
-
Hukuk fakültesi
Derslik 4
Salon no 3501014
Adres de Dokuzcesmeler yerleskesi -
@falanfilan Tınazda olur. Dokuzçesmelerdeki hukukta bişey kalmadı çünkü.
-
@falanfilan Adres eskiden kalmıştır.
-
En iyi olan kazansın diyor herhalde. Başvuru sayısı fazla olduğu için ya sorular zor olacak ya da hızlı çözen kazansın mantığı olacak. İnsallah ikisi bir arada olmaz.
-
@duryy mezun olduktan sonra yani 1. 5 senedir gitmedim. Bilgi almak için mail de attım. Bence de tinaztepe olmali. Ama indi bindi yapmayalim da
-
@zenginmemur hocam guya girmedim ama soyle soyleyeyim 2014 sinavi kolay bir sinavdi halkbankin.ben hic ama hic calismamistim.ona ragmen 68 aldim.Ankara yazdigim icin olmamisti.(ha birde bos sayim gozuktu nasil oluyorsa....)
Hakkaniyetli bir dinav oldugu surece kazanirsiniz gicam zor bir sinav degil.alan ve gy kismi basit duzeyde ama gk kismi bildigimiz tarih cografyadan olusmuyor.bankacilikla ilgili seyler oluyor.o kisim biraz muallak. -
@falanfilan tınaztepe kampüsünde o zman senin ki. 9 çeşmelerde hukuk kalmadi
-
@zenginmemur hocam kendi notunuz yok mu maliyede? Benim maliyede 30 sayfalik bi notum var onu okuyacagim bu hafta ici o kadar.mikro makroyu ilan gelmeden bitirmistim zaten.muhasebeyi bitirmek uzereyim.hukukta da surekli okuyorum notlarimi.yani genel manada kitaptan degilde kpss den cikardigim notlardan calistim.varsa sizde o sekilde yapin.bir de hocam turkcede yazim kurallari noktalama isareti kesin cikiyor.cografyada ne nerde yetisir tarzi soru vardi 2 3 tane.tarihtede inkilap agirlikliydi ama azdi.
-
soru sayısını azaltmış olabilirler mi?
-
@ddguy hocam kimsenin tam yetismedi.sorun yok.mumkun mertebe iyi oldugunuz alanlari halledin.muhasebede genel muhasebe(stoklar ozellikle) bide mali tablolar analizi onemli
Iktisatta mikroda sayisal sorular cikiyor bayagi -
@buhara Evet süper sürüncemede kalan %80 bitmiş halini görmüştüm , bitmişini hiç görmemiştim. Güzel fakülte.
Bu arada bilgisayar mühendislik fakültesi bu fakülteye yakın mı yoksa kampüs otobusune binmem gerekir mi
Gerçi pazar günü otobüs var mı onu da bilmiyorum -
@marjinalfaydali banka muhasebesi faln çalıştınız mı hocam
-
Sınav giriş yerlerindeki belirsizlik durumu,sınav süresinin değişmesi durumunu,soru sayısında azalma olup olmadığı ve diğer konularla ilgili sorularınızı aşağıdaki telefon numaralarından pazartesi günü öğrenebilirsiniz( Şener Babuşcu'nun paylaşımıdır.)
Telefon numaraları:
HALKBANK: 0216 503 5171 /0216 503 5172 / 0216 503 5173 /0216 503 5176
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ: 0212 440 0000/11852
0212 440 0000/10783 -
Tarih derken hangi tarih arkadaşlar bi kaç çıkmış soru gördüm hep Atatürk dönemi TBMM filan var. Osmanlı dönemi diğerleri yok mu?