HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Halk bank sinavi tahmini gecen yillarda giren arkadaslar varsa ne zaman sinav sonucu aciklanir acaba? 13 aralik sinav sonucuna itiraz die yazmis ilanda o vakit once mi aciklanir 13 aralik oncesi yada tahmini ne zaman olur arkadaslar bu konuda bilgisi olan var mi?
-
@kamuguy 1 aydan önce açıklanmaz arkadaşım çok ümitlenme
-
@busus sagolun hocam.
-
Arkadaşlar ders calisabiliyo musunuz
-
sıkıldık artık
-
@mülkiyeli45 valla bende sıkıldım az kaldı strese girdim
-
@ddguy o stres hepimizi sardı çalıştıklarımıda unuttum gibi geliyor ama bakalım
-
Geçen seneki alımda 5 Kasım'da sınav yapıldı ve açıklanması mülakat sonuçları fln derken kazananların işbaşı 5 Şubat 2017 olmuştu. Ancak İstanbul'da başlayacaklar diğer illerden 2 hafta önce eğitimlerini bitirip başlamışlardı. Test sınavı sonrası toplam 2.5 - 3 ayda tüm süreçler tamamlanıyor. Banka bu konuda hızlı çalışıyor.
-
@sgkbıkkını 1 aya belli olur demi kazananlar
-
Bende merak ediyorum sınav açıklanma tarihi hakkında bilgi verebilecek olan var mı geçen sene sınav tarihi ile sonuçlar arasında kaç gün süre vardı ?
-
@2761 1ay sonra aciklanmisti
-
@duranvarlık teşekkür ederim sağolun
-
Dostlar istanbul üniversitesi bizden çok heyacan yaptı heralde durmadan mesaj yolluyor
-
Sinav giris belgesinde 150 dakika oldugu yaziyor attiklari mesajda sinavin 180 dakika oldugunu soyluyorlar. Sinav kac dakika son durum ne
-
Engelleyeceğim birazdan iü yü
-
@iyimser16 heyecana kapılıp insAllah sınavda bizi zorlamazlar
-
@lex-fori bende 180 dakika yaziyo hocam
-
Hesap makinası kesinlikle kullanilamayacaktir diye mesaj geldi bana da
-
@ddguy valla inş zorlamazlar Dostlar bu 9 eylül tınaztepe mimarlık fakültesinin kampüsün ne tarafına düştüğüne dair fikri olan var mı?
-
Arkadaslar sinava sirketler hukuku dahil mi ayri olarak belirtmemiş acıklamada yoksa tıcaret hukunun icindemi saydilar bilen varmi