HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@slytherin dahildir dahil olmasaydı eğer parantez içinde genel esaslar diye yazardı
-
@kpssa34 tesekkurler
-
Son 3 gün
-
@ddguy ctesi sanıyodum pazarmış sınav
-
Adiyaman kacla kapatır tahminen??
-
Tahmini yorumum
Halkbankası sınavında şehirlerin , Eskişehir Antalya Ankara İzmir Bursa dışında 70 ile kapatacağını düşünmüyorum ağırlıklı olarak tüm şehirler 65 bandında kapatır -
Arkadaslar sinava kendinizi tam manasiyla hazir hissediyor musunuz? Acikcasi planladigim motivasyon ve programla gidemedim.yetistiririm sandim cunku kpss den sonra calismayi birakmamistim ve ilam geldiginde mikro makro bitmisti halihazirda.ilaveten para banka calistim ama diger dortlulere bakma firsatim olmadi.notlarimdan bakacagim su 2 3 gun.
Muhasebe bitti.hukukta tam manasiyla medeni borclar ticaret bitti.icra kaldi..
Maliyede zaten iyiydim bu hafta notlarimi okuyorum sadece.
Gk gy de ise matematigim fena sayilmaz.o yuzden sadece turkcede biraz dil bilgisi baktim ara ara paragraf cozdum sadece.gk da ise cografyam iyi tarihim berbat ve hic bakmadim(zaten gk da tarih ve cografyadan ziyade bankacilikla ilgili sorular cok cikiyor tamamen surpriz acikcasi).
Yozgati tercih ettim.kac kisi alir kacla kapatir bilmiyorum.
Aslinda 2014 halkbankasina da girmistim ve gk haric bana cok kolay gelmisti bilgim yetersiz oldugu halde.Ankara yazdigim icin olmamisti.
Alandan hazirlandigim icin gecen surecte cok sey kattim kendime fakat yine de tedirginim.bu hepinizde var mi? Yoksa ben tamamen hazirim cok sukur diyor musunuz? -
istediğimiz ilin ortalama 65 ile kapatacağını düşünürsek ingilizceyi saymazsak gk gy ve alandan ne kadar yapmamız lazım acaba? bi arkadaş her ikisinden den 10 ar soru hata payın olmalı yoksa 65 alamazsın dedi doğru mu acaba
-
@marjinalfaydali hocam hakkinizda hayirlisi olsun.Herkes konulari yetistiremedigi icin sikayetci ya.Bu arada yozgatliyim ama tercih etmedim evlendigim icin,kayserideyim.insallah size sans getirir yozgat
-
@grimmjow 3 alandan da 10 ar yanlis yaparsak 80 puan geliyo hesapladim. Arkadasin abartmis biraz bence
-
@grimmjow ama ingilizceyi saymazsak demissiniz pardon. İngilizce de olmazsa 72 oluyor
-
@şule insallah hocam.benimde edim yozgatli o yuzden yazdim.insallah olur.siz kayseriyi mi tercih ettiniz?
-
@meltem_90 3'le kapatır.
-
Benim hiç umudum yok ya
-
@kazm 63 mu demek istediniz
-
@meltem_90 yok bildiğin 3 bu kadar boş bir soruya anca 3 derim ben kimse de cevap vermez buna kuru laf kalabalığı seninki.
-
@meltem_90 hmm o zaman 65 puan için 15 er yanlış falan yetiyor galiba güzel şansım var o zaman 70 in üstüne çıkacağımı düşünmüyorum da uzun zamandır alan bakamadım
-
@kazm agir sacmalamissin o zaman
-
Arkadaşlar hatay yazan kac kisiyiz acaba malum sayi yok fikir edinsek buradan
-
61000 başvurudan kaç kişi iibf dışıdır acaba