HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
cılkı çıktı buranın sapma sapan gönderiler geliyor facede oluyor sanıyordum aynı kişiler buraya da gelmiş yok şurası kaçla kapatır yok bilmem hataya kimler başvurdu. o il kaçla kapatır ne bilelim hayır tahmini neye göre yapalım kaç kişi alacak onu bilmiyoruz kpss sıralaması ile de alınmıyor neye göre yani tahmin hangi ili kaç kişi yazmış sen nasıl tespit edeceksin buradan hadi tespit ettin neyine yarayacak gereksiz gereksiz saçma sapan şeyler okutuyorsunuz bize burada neyse ki 3 gün kaldı da kurtulacağız bu dertten
-
@kazm arkadasim okumak istemediklerini gec mecbur musun 1 cümlemizi okumaya biz de bayilmiyoruz boyle ordan burdan bilgi toplamaya ama yeterli bilgiyi kurum bize vermedi herkesin kendine göre dusuncesi dertleri var. bide baskalarinin iki kelime okuyup da duyar kasmasiyla ugrasacak durumumuz yok polemik yaratacagina cevap verme oku gec
-
@kazm kardesim zorla mi tutuyorlar seni burda ?
-
Önemli olan kaç kişinin girdiği değil.Kaç kişinin kpss sürecinde olduğu ve mayıstan beri çalışmalara devam ettiği.Kpss de ilk 5000 bence bu sınavda çok iddialı olacak.
-
Arkadaşlar öncelikle şunu demek istiyorum sıralamam 3800 ders çalışmayı da bırakmadım devam ediyorum ama herkeste olduğu gibi bende tedirginim o yüzden bence rahat olmalıyız hepimiz yaşıyor bu durumu inşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
Arkadaşlar bazıları matematik çalıştım falan demiş ama sınavda matematik yok ki sayısal ve sözel mantıktan oluşuyor GK . Birde dil bilgisi.
-
Arkadaşlar Keçiören Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesine Nasıl Giderim??
-
@kurumsinavi nereden gitmeyi istiyorsunuz? Aşti mi?
-
@luthor ilk 5000 servis görevlisine başvurmamıştır. müfettişlik için yarışırlar o yüzden sıkıntı yapmayın
-
@burcuburcu tren garı anıtkabir civarından veya kızılaydan kardeş
-
Hadi bakalım hepinize başarılar Çalışanın ve hakedenin kazanacağı bir sınav olsun.
İstanbul kazanan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. -
@kurumsinavi kızılaydan otobüs var. Etlik caddesinden geçiyor otobüs, 3 sokak filan ötesi yani.
-
@busus ingilizcesi olmayan basvurmaz.
-
arkadaslar hepinize sonrada kendime duacıyim.Yarin tek merak ettigim ingilizce,ne soracaklar acaba Rabbim yolumuzu acik etsin.
-
@şule benimde merak ettiğin muhasebe iktisat
-
@busus ingilizcemde var ilk 1000 deyim ama ben servis yaptım çünkü işsizim şans deneyecek durumda değilim
-
Daha önce sınava girmiş arkadaşlar cep telefonuyla girişe gerçekten izin verilmiyor mu?
-
@kilici hocam giriş belgesinde yaziyo ya kesinlikle yasak diye
-
@ddguy Evet yazıyor ama yine de ösym ciddiyeti yoktur belki diye şansımı denemek istiyordum Kazanan yine emanetçiler olacak.
-
@kilici kardeşim 2015 deki sınavda 2.oturumda müsade etmişlerdi hatta insanlar çantalarıyla fln girmişti sınava ama şimdi ne olacağı belli olmaz o sebebten getirme veya emanete ver.