HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@busus 3800 sıra İngilizcem yok servise gireceğim. Haa korkmanı gerektirmez ama tezin yanlış.
-
@luthor aynen hocam hayırlısı olsun
-
arkadaşlar sormak için biraz geç oldu ben istanbul üniversitesi iletişim fakültesinde gireceğim sınava esenler otogardan nasıl gidebilirim
-
@sbf12345 dostum, Esenler otogardan metro ile aksaray durağında inip ordan yukarı doğru yurumen gerekiyo.
-
İstanbul ünide emanet oluyor mu?Daha önce burada sınava giren varsa bir yardımcı olsun.
-
@friedman98 teşekkür ederim
-
@luthor olur hocam, ziraat sınavında vardı.
-
@donniebrasco Kafelere falan mı veriyoruz hocam.Ben tezgah açanlara güvenmiyorum İstanbulda:)
-
@luthor hocam ben vermedim ama Beyazıttaysa cafelere, büfelere falan sor alırlar illaki.
-
@donniebrasco Tamamdır hocam.Sağolasın.
-
Başarılar forumdaşlarım
-
sınav iyi ki saat 14'te, şuan saat 4'e geliyo gram uyku yok heyecan filan da değil. counter atıyorum ne alakaysa. haydin başarılar
-
@oguzidane bende lol atıyorum yaş kaça geldi iş yok güç yok ama oyun her daim var
-
@kazm aynı hayatı yaşıyo olabiliriz arkadaş bi balta getirsinler de sap olalım artık
-
Çevre illerden İzmir'e gelecek olanlar, yağmur var dikkat
-
Sınavdan çıktım. Iyi geçti ya diyerek sigaramı rüzgara siper alarak yaktım. Havaya hızlı bi şekilde üflerken, matematikten 10 soru yapıp sonra dönerim ben dediğim aklıma geldi. Dönmeyi unuttum ya la . Hayırlısı diyelim.
-
Muhasebe ve genel kultur zordu.
-
Türkiye başkentini istanbuldan ankaraya taşıyınca 1930 lara kadar büyükelçiliğini ankaraya taşımakta direnen devlet??
Bu soruyu hazırlayan ukala herif neyi amaçladın acaba -
genel kültür çok saçmaydı. soruları beğenmedim çok özensizdi. umarım gk-gy'den yarısını yapabilmişimdir
-
@reagan ingiltere dedim ben herşeye karışıyo adamlar diye