HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@sismondi hatalı değildi sanırım paralar 40 ve 10 olunca sonuc cikiyordu.
-
@ibrahim1111 aynen 40-10 du aradaki farkı soruyordu o da 30 olacak
-
@kilici çözelti soruları çözer gibi yaptım. Yüzde yirmi yaptım
-
@reagan Aynen hocam ben de 20 buldum doğrudur inşallah. Muhasebedeki işletmenin kendi banka hesabına para yatırması sorusunu ne yaptınız?
-
@kilici kaynak hesabıdır pasiftir dedim
-
@kilici bilanço toplamını değiştirmeyen kredili alış yapılması dedim
-
@reagan Bilanço sorusunu ticari alacağın tahsil edilmesi yaptım ben. Ama bahsettiğim soru bu değildi
-
Ampute milli takım ingiltereyi yendi finalde
-
En yuksek yine mi Ankara kapatir?
-
kitapçıklar yayınlanır mı yarın ?
-
İngilizcede o soruyu who yaptım which de olabilir.. Ne yaptınız.. Bir soruyuda all yaptım every de oluyordu ama all dedim
-
Why do not you take my car? Olacaktı diyalog
-
@busus 11 olacaktı cevap
-
muhasebe soruları ben anlamadım Genel muhasebe diyor adam akıllı 1 tane hesap sorusu yoktu yav nasıl sormuşlar
-
Sayısal ve sözel akıl yürütme dediler sadece mantık çalıştım 1 soru gelmedi. İnkilap çalıştım 1 soru gelmedi. Genel muhasebeden neredeyse hiç soru yoktu 2 soru falan vardır en fazla. Bankacılık sorusu neredeyse yoktu. Hukuk maliye iktisat kolaydı. Solow sorusunu salladım birtek diğerleri doğrudur tahminimce. Bir alancı olarak bana saçma geldi sınav.
-
Arkadaslar sizce sorular nasildi? Zorluk derecesi gecen yillarda diger universitelerin yaptigi banka sinavlarindan zor muydu? Iller 70i zor gorur gibi geliyor bana.
-
icra iflas sorusunun cevabı neydi? yargılamanın yenilenmesiyle ilgili olan soru.
-
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaslar sizce sorular nasildi? Zorluk derecesi gecen yillarda diger universitelerin yaptigi banka sinavlarindan zor muydu? Iller 70i zor gorur gibi geliyor bana.
60-70 bandında olur tahminimce.
-
@kilici iflasla ilgili bi şık vardı onu yaptım ben salladım yani
-
@kilici, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
icra iflas sorusunun cevabı neydi? yargılamanın yenilenmesiyle ilgili olan soru.
İhalenin feshi olması gerek.