HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@busus bende ingiltere yaptım
-
Muhasebe Soruları ne kadar saçmaydı
-
@grimmjow ona da katılıyorum bi hesap sor işlem yaptır hiçbirşey yok
-
Ticari temsilci sorusu hatalı değil miydi bana mı öyle geldi?
-
Evet herkes baş düşmanımız hep İngiltere'ydi diyerek İngiltere yapmış ama büyük ihtimal başka ülke o
-
@snc61, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Ticari temsilci sorusu hatalı değil miydi bana mı öyle geldi?
Evet bana da hatalı geldi. 2 doğru sık vardı makine alımı yapabilir. Çek duzenleyebilir
-
@muhalba Aynen kesinlikle ikisi de doğru
-
@snc61 hatali değil.. TT, kambiyo snt tahattunde bulunablr. Düzenleyemez
-
@buhara, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@snc61 hatali değil.. TT, kambiyo snt tahattunde bulunablr. Düzenleyemez
O zaman cevap makine alımı olacakti
-
Bizim girdiğimiz binada bütün A kitapçıkları 2 soru eksikti ingilizcede ne olacak peki.
-
@savcıturgut Sınav ona göre değerlendirilecekmiş..Tutanaklara geçmiştir herhalde gözetmeniniz
-
D şıkkı çok güzel görünüyor.Uyum ve ahenk çok güzel.cevap D olmalı.(İngilizce çözerken ben)
-
Altın külçe sorusunu ne yaptınız
-
@savcıturgut, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Bizim girdiğimiz binada bütün A kitapçıkları 2 soru eksikti ingilizcede ne olacak peki.
ne kadar özenle hazırlanmış bir sınav olduğunu en baştan anlamıştım. içerisinde hukuk ve genel kültür soruları başta olmak üzere çok fazla özensiz soru vardı. koca banka böyle bir süreci yönetmekte sorun yaşamamalıydı. -
Arkadaşlar ben servis görevlisi için başvurdum başvururken 2. Opsiyon olarak uzman yardımcılığı vardı herkeste aynısı vardı değil mi uzman yardımcısı ol a şansımız var mı mesela İngilizceyi iyi yaparsak
-
n'li soruyu ne yaptınız? benim beynim durdu çözemedim 8 diye salladım.
-
@busus 6 olması lazım o hocam. 2n-1 yapıp rakamların toplamı formülünü uyguladığımızda 66 oluyor cevap.
-
Damla nın parasının % 60 ı falan diyodu matematikde o soru hatalı
-
Hepimize geçmiş olsun
İşin zor kısmı olan ders çalışma aşaması bitti inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hakeden arkadaşlar hakettikleri mesleğe sahip olur inşallah
başkent taşınmasıyla ilgili bir soru vardı onun cevabı ne olur sizce
Ayrıca sınavın hazırlayan kurumun değişmesiyle beraber yeni yıldan önce sonuçlar açıklanırmı acaba -
@luthor hangi muhasebe ? muhasebe sorusu varmıydı ki?