HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Maaşı çok düşük o yüzden fazla heyecan saçmalık dandik bir sınav sanki kaymakamlık.
-
@haha dandik sınavsa girme sen hocam yeni mezunsun herhalde iş niteliği maaşı ayrımı yaptığına göre
-
@ddguy hayatın sillesini yeyince akıllanır abisi şimdi öyle havadan havadan üfürüyor
-
@ddguy, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@haha dandik sınavsa girme sen hocam yeni mezunsun herhalde iş niteliği maaşı ayrımı yaptığına göre
️dandik sınava kaymakam veya sayıştay denetçisi olma potansiyeli ve bilgisi olan en az 1000 kişi giriyordur birisi arkadaşa bu gerçeği hatırlatsın. Şimdi sorar o zmn niye kaymakam veya sayıştay denetçisi olmuyorlar diye onun sebebinide büyüyünce anlar
-
@iyimser16 daha gençlerin kafalar yeni napsın o da haklı biz gibi guy mu bekledi aylarca alım olmadan puanı mi iptal edildi belki o da çekmiştir bu sıkıntıları ama şu an dandik demek manasiz oldu yani insanlar o dandik dediği mesleğe girmek için günlerdir çalışıyo ama bak gör biz değil bu kazanır sınavı
-
@ddguy cidden bizde ne kötü bi döneme denk geldik öyle yaa kazanırsada tebriklller dandik derdiği bi mesleği yapar
-
Özel de çok şükür bunu iki katını alıyorum.
-
@haha gardaş ne işin var o zaman bu sayfada bu sınavda nasıl bir kafa yaşıyorsun sen milletle alay etmeye mi geldin
-
@haha sınava da keyif olsun diye mi giriyon kafalara gel Allahım Yarabbim ya
-
@haha ergen misin ?
-
maaş tam olarak ne kadar arkadaşlar?
-
@aylin aylık ortalama 2800 civarı deniliyor.
-
@kilici 2800 se iyidir bence
-
@aylin 2800 benim arabamın mazotuna yetmez diyenler de oluyor yukarıdaki gibi iki katını alıyorum diyenler de oluyor ama iyidir bence de :)))
-
@kilici işsizlikten iyidir , daha iyi bir seçeneğimiz olmadığı için burdayız:)
-
@luthor hocam ben 2700 lerdeyim kpss e ama iddialı deilim yeterli görmüyorum şehir olarak da diyarbakır yazdım
-
@fatoss21 Hayırlısı hocam.Mülakat görelim yeter zaten.İddialıdan kastım öyle hepsini doğru yapmak değil.Sonuçta başvuranların yarısı olursa olur mantığıyoe giriyordur bence.
-
@aylin Bankada çalışmış biri olarak maaş, 2017 yılı için tam olarak yılın ilk 6 ayında ortalama 2700. Vergi dilimine girildiğinden son 6 ayda ve özellikle son 3 ayda ortalama 2200. Bu paraya dil tazminatı ve İstanbul tazminatı eklenmemiştir.
-
@sgkbıkkını İstanbul tazminatı ne kadar olur hocam ?
-
@friedman98 Öncelikle dil tazminatı yaklaşık C seviye 300, B seviye 400, A seviye 500 TL dir. İstanbul tazminatı 400 TL civarı olup bu sene 800 TL olması düşünülüyor ama kesin değil. Maaşlarda da enf + %1-2 arası Ocak ayında zam olacak.