HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
İllerin kontenjanlari belli olsaydi keske
-
Arkadaşlar alan bilgim iyi kpss p48 puanim 84 ama gk gy bilgim çok kötü sizce nasıl calismaliyim. Konu anlatimi mi çıkmış sorulari mi onerirsiniz? Vede hangi kaynaklardan gidilmeli bu süreçte teşekkür ederim şimdiden
-
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Şimdi Yüksek Lisans öğrencisiyim. Askerliğimi tecilin sonuna kadar kullandım. Ve tecilim 26 MART 2018 de bitiyor. Ama başvuruda 01.06.2018 E KADAR diyor. Yani iki ay ile başvuramıyorum. şimdi birincisi acaba bu şekilde başvursam iki ay olduğu için görmemezlikten gelebilirler mi? Ya da bir askerlik şubesine gitsem durumu izah etsem iki ay geri alma durumu var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı BEKLİYORUM...
-
@umudum-btyor hocam bircok kisi ayni durumda bnimde tecil suresi bitti ama yinede basvurcam bahar donemi yuksek lisans kayitlarina kayit olursam kabul ederlele diye dusunuyorum tabi sinav sonucu biraz gec aciklansa daha iyi olacak bizler icin
-
@zenginmemur Anladım hocam..
-
bilenler cevaplarsa çok memnun olurum servis görevlisi olarak çalışırken açılan müfettişlik uzman yrdmcılığı sınavlarına girilebilir mi girilip başarılı olursa mülakatta sıkıntı çıkarırlar mı
-
@fabercastell Bir önceki alımda Servis görevlisi olup , Guy olan tanıdığım var . Bildiğim kadarıyla bir miktar da tazminat ( ismi başka bir şey olabilir ) ödedi hatta Halk Bank'ı bıraktığı için
-
@timbergen bankanın kendi yaptığı müfettişlik uzman yrdlığı sınavlarına girilebilir mi
-
@timbergen hocam tazminat ne kadar oluyor?
-
@bolulu Hatırladığım kadarıyla Halk Bankasına başlarken sözleşme imzalanıyor ( kaç yıllık olduğunu bilmiyorum ama 5 diye aklımda kalmış ) Bu sürenin ne kadarını doldurduğuna göre değişken miktarlarda olduğunu anımsıyorum . Daha bilgili arkadaşlar daha net bilgilendirme yapacaktır
-
@timbergen bankanın kendi müfettişlik uzmanlık sınavlarına girebilir mi servis görevlisi
-
@fabercastell başvurmaması saçma olur sanki. Hem müfettişlik ilaninda da bu tarz bir sey yazmıyor. Tabi ben yorum yapıyorum kesin olarak bilmiyorum:)
-
@meltemgüler böyle bir şey olsa müfettişlik ilanında belirtilir herhalde her sene gelir mi müfettişlik ilanı
-
ARKADASLAR LUTFEN CEVAPLAR MISINIZ? SERVIS GOREV. BASVURAN OLDU MU? BASVURU SIRASINDA IL TERCIHI YAPTIRIYORLAR MI? YOKSA TUM ILLER OLARAK MI SINAVA GIRIYORUZ? GECEN YIL 2 IL SECMISTIK BU YIL SECIM VAR MI? ONA GORE PARA YATIRCAM VEYA YATIRMICAM.
-
Arkadaslar genel ekonomiden kasit son dortluyude kapsar mi?
-
@duranvarlık Evet, tek il tercihi var yalnız.
-
@sahrud tek il mi ikametim samsunda ben antalyayi yazacagim.insallah sorun olmaz
-
@duranvarlık hocam iktisattan hangi konular var?
-
@zenginmemur mikro makro para banka agirlikli olur
-
daha önce sınava giren arkadaşlar veya fikri olanlar hangi kaynaktan çalışabiliriz? izmir bir önceki alımlarda en yüksek kapatan il olmuş 75 almak için kaç doğru cevap gerekli tahminen
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Bu hafta basvurmayi dusunuyirum arkadaslar sizce Ankara Istanbul Izmir gibi illerden hangisi yazilmali