HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@duranvarlık sag olun hocam
-
Il tercihine kararsiz olanlar ne durumda?
-
Arkadaşlar bankalar ikametgah olayına çok takılıyorlar 2 gün önce ziraat bankasında girdiğim oturduğum ili tercih etmeme rağmen ne kadar sürede iş yerine varırım onu konuştuk hep siz de oturduğunuz ili tercih edin ya da en yakın olanı tavsiyemdir
-
Arkadaşlar Servis Görevlisi Ve Uzmanlık Alımlarının Hepsinde Adaylar Aynı Sorulara mı Cevap Verecek, Bu Saçmalık Değil Mi?
-
Ya bu ikematgah olayı çok saçma bence. Ben şuan yaşadığım yerde yaşamak istemiyorum belki bunu kriter belirlemeleri ne kadar mantıklı ki?
-
@mülkiyeli45 bencede saçma belki yaşadıgım şehirden sıkıldım memur cocuguyum cok il dolastım illa şu il diye aitlik duygusu yok bekarım kurulu bi düzen vb.. gibi sorunum yok kacıp gitmem sonucta
-
70 puan alan biri servis goeevlisi olmayabbilir bu sistemde ama 60 puan dogru ili secerse kazanabilir sacmalik bundan dolayi ikametgah neden onemli olsun ki?Izmir en yuksek kapatan yer olmus 74 puanla ama istanbul 60lara kadar dusmus
-
Bisürü insan ikameti dışında çalışıyor bence mülakatta durumu iyi açıklamakla çözülebilecek bir problem bu
-
Bende dün ziraat servis görevlisi mülakatına girdim verilen sorulara cevap verdim ama ikametgahım tercih ettiğim il olmadığı için büyük ihtimal eleyecekler ikametgaha çok dikkat ediyorlar gerçek bu
-
@yorgun-_iibfli Hocam Verdikleri 1800-2000 Lira Maaşla İl Dışında Çalışılmayacağını Onlarda Çok İyi Biliyor O Yüzden İkametgaha Dikkat Ediyorlar.
-
En basitinden nişanlıyım nişanlım ankarada görev yapıyor yazın evlenicem ikametgahım ankara değil diye ankaradan elicekler mi şimdi beni ?
-
Şifre hemen geliyor mu arkadaşlar parayı yatırmama rağmen telefon numaranız sistemleki ile uyuşmadı diye uyarı geliyor
-
Biraz önce sınav ücretini yatırdım. Çalışana da sordum mesleğinizi tavsiye ediyor musunuz diye, şimdi ben sizi soğutmayım siz başvurun dedi Okuyorsa selam olsun
-
Arkadaslar biz doguda bir ilde yasiyoruz.esim devlet gorevlisi.seneye yuksek ihtimal tayin olayimiz var ki olmasa bile doguda kalmak istemiyoruz artik.bu yuzden ben tercihimi esimin memleketi olan ic anadoluda bir ilden yana kullandim.eger sinavi kazanip da mulakata kalirsam ve bu durumu izah edersem eksi bir izlenim olur mu? Sonucta hem dogudan esimi cekmek icin hem de esimin memleketi oldugu icin yazacagim..
-
Ben de evliyim eşimle küçük bir şehirde yaşıyoruz o başka il yazmam taraftarı burada şansım az olur diye. Şuan yaşadığımız ilden iki kez elendim farklı sınavlarla. Bu ikametgah olayı kafamı çok yoruyor baska ilde yaşadığım icin elenirsem diye eşim de o ilde iş bulacak falan filan zor işler... Ne yapsam olmuyor iki arada bir deredeyim ya...
-
@kalben1903 hocam neresi ikamet iliniz
-
@kalben1903 hocam benimde ayni sey basima geldi.yasadigim ilden bi kac mulakattan elendim haliyle bi onyargi olustu.artik yasadigimiz sehirden de sikildigimiz icin yazmisken eimin memleketi yazalim da bi gerekcemiz olsun dedik ama soyle bi durum var ki esimin memleketi suan yasadigimiz yerden de kucuk...riskli olacak haliyle.
Ama bi istanbul yazsam kesin gelsin diye bu kez mulakatta mantikli bi gerekce sunamam. -
@kalben1903 hocam memleketiniz kucuk bir il mi? Memleketinizi yazin?
-
@marjinalfaydali hocam sizin iliniz neresi ??? 60 tan çok yukarıda kapatmaz diye düşünüyorum ben
-
Benim daha onceki halkbank sınavlarında ikameti dışında sehirlerde başlayan arkadaslarım oldu. Mulakatta neden diye sorduklarında vereceğiniz güzel bir cevabınız varsa yazabilirsiniz bence.