İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
-
-
@kombassankoma işimiz zor o zaman hele 3 puan türü gelirse. Umarım p44-45-46 üçlüsünden biri de olur içinde
-
@paretowilfredo hocam puan tahmini var mıdır, sence hangisinden isterler
-
@genclerbirlikli Dostum çok dengeli bir puandan dönüş yapacak kurum. Benim düşüncem bir dengeli + bir kamu puanı olabilir.
-
@paretowilfredo o zaman p48 ya da p47 olabilir. Yanina da p30
-
@genclerbirlikli Benim de aklımdan böyle geçiyor dostum. Kurumlar P40'ları sevdi bu yıl ondan bir tane olur kanaatindeyim. Ek olarak ÇEKO'da %30'luk puan baremini baz alarak Kamu için de benzer bir seçim olacağını öngörüyorum.
-
Dernekler denetçiliği sınav başvuru tarihleri 13-17 Kasım hayırlı olsun dostlar.. Resmi ilanın düşmesi yakındır..
-
@joeblack16 hangi puan türü kardeşim
-
puan türlerinide söyleyin hocam..
-
Pimi çektin gittin
-
@sınavuzmanyrd vallahi öyle oldu
-
puanlar gözükmüyor maalesef, sadece başvuru tarihleri var sistemde. ilan da bugün yarın gelir.
-
@kombassankoma sayı 17 mi kesin hocam.
-
@eryugr o konuda bir fikrim yok ama dün @Antimülakat 17 kişi geleceğini söylemişti.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/icisleri-bakanligi-dernekler-denetci-yardimciligi-ilani-geliyor
İlgili haber için buyrunuz dostlar
-
@paretowilfredo hocam turnesi hakkında bir bilginiz var mı?
-
@jungss Tanıtımda değindim dostum.
-
@paretowilfredo tanıtımda turne sözcüğünün geçtiği tek bir cümle yok hocam
-
@paretowilfredo Üstad İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı tanıtım yazısını okudum ve hoşuma gitti açıkçası, bölümüm itibariyle İçişleri Bakanlığına ayrı bir ilgim de mevcut ileriye yönelik hedeflerim arasında imkanlar dahilinde bakanlıkta çalışmak arzusu var, bu tarz alımlarda da anladığım kadarıyla kamu puanlarından biri veyahut birkaçının da bulunacağı aşikar, bu noktada kamu yönetimi alanı için önerebileceğin bir kaynak veyahut kaynaklar var mıdır?