İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
Arkadaşlar bir dostmuzdan gelen bilgiye göre İçişleri Bakanlığı bu seneyi de kısır geçirecekmiş. Maliyeden yeni personel atama izni pek verilmiyormuş. İçişleri Uzmanlık, AB Uzmanlığı, Kontrolörlük bu sene de zor gibi. Dernekler Denetçi sınavı olabilirmiş. Umarım Göç ve İl Göç içinde aynı durum yoktur. Güzel duyum haberleri vermek isterdim ancak içişleri personel daireden gelenler üzücü maalesef. Dostumuza teşekkür ederiz bu bilgiler için.
-
@antimülakat kardeşim dernekler için puan türü tahmini var mı
-
@sınavuzmanyrd hocam kamu yönetimi ağırlıklı puan türlerinden birisi olur diye düşünüyorum.
-
@antimülakat önceki alımlarda sanırım kamulu puanlardan almamıştı neyse hayırlısı olsun bekleyip görelim inşaallah
-
@antimülakat göç idareside pas geçer gibi maliye kurumlara izin vermiyor sağlık bakanlığına da izin vermedi 2018 e kaldı hep. Muhtemelen göç idaresinden de alım gelmez yakın zamanda
-
Hocam içişleri bakanlığı mia almayı düşünüyor mu yakın zamanda @Antimülakat
-
@politics06 içişleri bu seneyi de pas geçecek gibi görünüyor kardeşim.
-
@antimülakat inşallah yanılırsınız zaten pek alım yapmıyorlar buradanda kısarlarsa yazik olacak bizlere...
-
Duyurmasaniz daha iyi olurdu en azindan umut ederdik . Yine de teşekkürler
-
anlaşılan bu senede alımlar az hayaller heba olacak. Ne diyelim bunada şükür
-
@antimülakat hocam çok üzüldüm , bu sene olmazsa önümüzdeki yıl inş olur dernekler bana göre p 29 ve 70 yds ister sizin bir fikriniz var mı acaba?
-
@shady1 hocam boşa bir yıl beklemekte sıkıntı. Sonuçta bilerek hareket etmek daha sağlıklı, başka sınavlar için daha iyi çalışma yapılır.
-
Umarım Dernek denetçiliği alıma çıkar ve sözlü sınav devam eder.
-
Dernek Denetçiliği için konuşulan mecburi olarak KPSSP48 olarak bir bilgi geldi dostumuzdan ama teyit etmeye çalışalım. Hukuk Kamu ve Muhasebe ağırlıklı puan türü mevcut olmadığından böyle bir çözüm olabilirmiş.
-
@antimülakat sağol hocam bekliyoruz
-
İlgöç için 300 400 kişilik bir alımdan bahsediliyordu hayal oldu o zaman yine hüsran
-
@meç en baştaki açıklamaya göre öyle bende beklemiyorum artık. KPSS A kurudu resmen gelen ilanların yarısı dil ister yarısı da az sayıda alıyor
-
@bonus il goc icin ayni durum umarim yoktur yazmis.hemen karartmayin
-
@antimülakat hocam yine 10 kişi mi ? Bide p48 olursa 216.sıraya şans gelir mi dersin ?
-
@baumol detaylarını bilemiyorum hocam, zaman içerisinde öğrenmeye çalışırız.