KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@can-mavi eyvallah hocam.Sizin mülakatta olumlu olur inşallah zira sizin gibi rakiplerle yarışmak istemeyiz tekrar
-
@kaymakam amin kardeşim, eğer ki hakediyorsam inşallah Allah bana da nasip eder .
-
@can-mavi ben Eminim ki bu sınavı kazanan 400 kişinin hepsi bu mesleği hakediyor hocam.Gerisi nasip işi dediğiniz gibi .Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@can-mavi eyvallah dostum duyum için. .
Bu tarihler için yüzde kaç ihtimal veriyorsun. . -
@mgg kaymakamlık kesin dediğim tarihlerde planlanıyormuş kardeşim
-
Sinav kagitlarinin tekrardan okunmasi icin 5 tl mi yatiriyorduk ?
-
Dostlar askerliğini yapan varmı. ..
Askerde ders çalışmak mümkün mü acaba. . -
@can-mavi Allah razı olsun dostum. .
-
@can-mavi cevap beklıyorum:)lutfen yardımcı olun. ne yapmak nerden başlamak nasıl çalışmak lazım. ezberı nasıl yapmak ..nerelere hangı puf noktalara dıkkat etmek lazım
-
@mgg yaptığın yere göre değişir hocam.benim yer rahattı mesela ders çalışabilmiştim rahat şekilde.
-
@mgg arkadaşım yaptığım yere göre değişir ama bu dönemde biraz daha sıkıntılı olabilir. Ama tam verim alınamayacağını unutmayın hocam
-
@ofa Çok klişe bir sözdür ama gercektir , "yerine göre değişir"
komutanlardan tut yemeğe,nöbete,çelik yeleğe,şapkaya,silaha,gazinoya,komutanlarla samimiyete,devriyeye çıkmaya,ders calısmaya,mıntıkaya,asker maaşına,çarşıya ve daha nice detaylara kadar.. Her şey gittiğin yere gore degişir . Bunu askere gittiğinde anlayacaksın .
Allah sana nerde ne nasip eder bilemezsin . Şu sınav var gidemem bu sınav var gidemem diye diye erteledım . Üstüne ceza yemıslıgım de var . Sonra gidip bakaya falan sildirdim .
Gel gör ki son kaymakamlık sınavını askerde ders calısarak kazandım.
Acemi birliğinde kesinlikle ders calısamazsın . Akşam bir saat kitap okuyabılırsen sağlam bünyen varmıs derim . Gözlerimi açık tutamazdım biber gazı yemiş gibi acıyorlardı . Oyle yorgun oluyorsun . zaten sabah 5 de uyanıosun . akşama kadar ayaktasın ve yemek molası ile beraber bır kac mola dısında sureklı eğitimdesiniz.
Ders çalışacagın yer usta bırlıgı .
Şanlıurfaya düşmüştüm . Ordanda sınıra ceylanpınara gönderdiler . Sonra komutan cagırdı "burda kalmıcaksın sınıra çadıra gideceksin haberın olsun" dedi .
Allahım bu nasıl bir kader . Sınırda çadırda askerlık yapıcam nasıl ders calısıcam diye yakınırken o aciz halimle kendime üzülürken aslında allah bana nasıl bir lutuf bahşettiğinin farkında bile değildim . 3 tane buyuk çadırdan olusmus bir yere gonderdıler . Kaymakamlık sınavına hazırlandıgım duyulmuş . El üstünde tutuldum . bir odayı bana verdiler . bir masa verdiler . bir klima verdiler . Karakol komutanımız diğer 2 komutanı yanına cagırıp "bu asker nobet çıkısı buraya gelıp ders calısacak yardımcı olun destek olun" dedi . Allah ondan razı olsun .
Gece jöhler operasyondan dönerdi . yanıma bisküvi falan bırakırlardı Bazen çay içmeye davet ederlerdi .
Yani demem o ki yerine göre değişir dostum . Ceylanpınarda ilçe jandarmada 8 gün kaldım . her yer rütbeli doluydu . Adımı kimse bilmiyodu . astsubayından uzmanına tegmenıne herkes kaymakam diyodu Ama orda ders calısmak kesınlıkle mumkun degıldı .
Daha sonra gittiğim çadırda da adım kaymakamdı
Kobra aracıyla 6 tane uzman karakola gelmişti . benı nobet tutarken gorduler . "Lan kaymakam olucaksın nobet tutuyorsun deyip güldüler" içerde komutana artık ne dedılerse ... komutan kogusa apar topar gelıp mahcup bi sesle " sen kaymakammmıydın ya? dedi . bende hayır komutanım deyip durumu anlattım . Ama fayda etmedi . 5 ay kaymakam dediler bana -
valla gece gece askerlık anılarımı anlattım . özlemişim
-
Cevabıda yanlış kişiye vermişim @mgg sen oku dostum
-
@oflu61 önemli değil bende severek okudum kardeşim inşallah mülakat iyi geçer herşey gönlünce olsun kaymakam
-
İtirazdan sonuç çıkarmı acaba ya
-
İçişleri hala liste açıklamadı kendi sitesinde normalde açıklıydu
-
@beratkarahanlı itirazlar değerlendirilmeden açıklamaz bakanlık listeyi.
-
İtirazlar ne zamana kadar sonuçlanır ?
-
Arkadaşlar itirazı bugun aps ile göndersek pazartesi kuruma varsa süre gecmis olurmu ? 10gün mü 10iş günümü bu arada?