KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
Emin olun itiraz etmeyecektim ama kazanan arkadaşların cevaplarını görünce ve onlardan türkçe hariç 1.5-2 doğru fazlam olduğunu görünce itiraz şart oldu.Ya ben türkçeden 6/1 6/2 yaptım yada bir hata var.Dün itiraz ettik bakalım neler olacak
-
@mia105 puanınız kactı hocam
-
@fablo 76.07
-
@mia105 kardeşim öncelikle hakkında hayırlısı olsun, itiraz sonucunu mesaj olarak bana da yollarsan sevinirim
-
@can-mavi tamam kardeşim
-
Az önce itiraz dilekçelerimi vermiş durumdayım arkadaşlar karşılığında iki adet sıra numarası verdiler.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
-
İlk açık uçlu sınavda, mülakata gireceğim gün iki kişinin sonradan mülakata eklendiğini öğrenmiştim. Yani ÖSYM’ye itiraz edip sonradan mülakat listesine dahil olan iki kişi vardı. İkinci açık uçlu sınavda da yine 2 kişi sonradan mülakata dahil oldular ve bu iki kişinin mülakata dahil olmasıyla sıralama dışı kalan ve mülakat hakkını kaybeden bir kişinin de dava açacağını o gün öğrenmiştim. Sonuçlarınızda yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız mutlaka itiraz edin. ÖSYM kusursuz bir kurum değil hatta çokça kusurları var ve bu sınav sistemi değerlendirme anlamında hataya veya başka şeylere çok müsait. Özetle mutlaka itiraz edin.
-
Buradan şu sonuç da çıkıyor ki çok acıdır, geçtiğimiz iki açık uçlu sınavda itiraz etmeyen bazı arkadaşlarımız belki de sınavı kazanmıştı. Ancak itiraz etmedikleri için kağıtları tekrar incelenmedi. Bu sınav için de emin olun benzer şeyler yaşanmıştır.
-
Hatta geçtiğimiz sunanda iki kere sıralamalar değişti vesaire.
-
@sinav1453 bu sınavda değiştimi sırallamalar yine
-
@beratkarahanlı Bu sınavda henüz değişmemiştir ancak bundan önceki 17 aralık sınavında sıralamalar iki kere değişti.
-
@sinav1453 mülakattan önce mi değişmişti
-
@ofa evet
-
@ofa Mülakatlar devam ederken.
-
@beratkarahanlı geçen sınavda sıralamalar değişti açıklandık tan tam 7 gün sonra mesaj gelmişti. Bu cumaya kadar belli olur yavaş yavaş hocam.
-
arkadaşlar mülakattan önce mi sonra mı olduğunu sormamın nedeni kağıdın yeniden okunması için verilen itiraz dilekçeleri mülakat listeleri bakanlığa gönderilmeden sonuçlanıyor daha sonra mülakata katılmaya hak kazanmak ise dava açılması yoluyla olabilir. Bunu ısrarla dile getirmemin nedeni sınav kılavuzunda 10 gün içinde dava açılabileceği ösym ye yapılan itirazların bu süreyi durdurmadığı yazması yani sen şimdi kağıdını görmeye gittin ve atıyorum kurumsal olmayan sivil nüfus cevabını veya esnek kur cevabını ösym kabul etmediyse yapacak bir şeyinin olmadığı ama dava açılır ve bilirkişi heyeti bu cevabında kabul edilmesine karar verirse o zaman sonradan mülakata katılmaya hak kazanabilirsin. Kağıdın yeniden incelenmesi bariz hatalar içindir atıyorum sen cumhuriyetin ilanı yazdın ve sehven buna puan verilmediyse bu tür hataları önlemeye yöneliktir. Mevcut kabul edilen cevaplarda değişiklik olmadığı sürece o yönde o hata olması çok çok düşük bir ihtimaldir.Puanım 79,13 Ben şahsen esnek kur veya kurumsal olmayan sivil nüfus yazmadım bu soruları yapamadım eğer ki yapmış olsaydım kesinlikle dava açardım. Forumda bu kadar notundan şikayetçi olan varsa bunun gibi cevaplardan bazıları kabul edilmemiş olabilir bunların değişmesi içinde dava açılması gerekir arkadaşlar. Bu süreci yaşamış dava açmış veya yeniden kağıdının okunmasını talep etmiş kişiler varsa onlara da sormakta fayda var fazla zaman kaybetmeden bunu neticelendirmeliyiz arkadaşlar. Bende yenide okunması ve kitapçığı görme talep dilekçelerimi yazdım bu gün geç kaldım yarın ücreti yatırıp kargoya vereceğim
-
dilekçeyi yazdım 510 tl ve 5 tl'lik para yatırdım dekontu zarfa koyup ösymye gönderdim başka bir işlem yapmama gerek var mı arkadaşlar.
-
@kaymakammia Gönderinizi takip edin ulaştığından emin olun hocam ösym sorumluluk kabul etmiyor o konuda
-
Bende bugün elden yaptım itirazımı 55 ₺ yatırarak ve en 6 7 kişiyle karşılaştım itiraz eden 10 dk içerisinde. Herkesin genel iddiası kazanan arkadaşların cevaplarıyla kıyaslamaları ve 6 7 puan eksik almaları gibi duyumlar aldım .
-
Sistemde cok büyük sacmalık var aynı dogru sayısı daha zor eleyici benm dogrum üstümken nasıl oluyorda o kisiler 200lerde olurken ben 600lerde oluyorum.