KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@ofa zannımca bir değişiklik olmuyor ondan ama davet yazıları gelir yakında
-
@politics06 bana kalırsa itiraz süresi bittikten sonra hepsinin degerlendirilip açıklanması daha mantıklı sonuçta varsayalım 10 kişide hata varsa ve her bir duzeltmeden sonra sıralama degisecekse tek tek ilan etmenin bir mantığı olmaz yani. Geçen yıl 400. kişi değişti deniliyor mesela ona göre düşünelim atıyorum 400. Itirazdan sonra ben oldum puanları tamamen atıyorum 80.10 puanla 3 gün sonra senin itirazin degerlenip 80.11 puanla 400. Olmayacağın ne malum onun için tüm itirazlar inceledikten sonra degerlendirilecegi kanaatindeyim tabi bu bir varsayım
-
Geri dönüş yapılan oldu mu???
-
@ofa bende bir hareketlilik yok hocam bu hafta içi umarım bir sonuç gelir
-
arkadaşlar herhangi bi geri dönüş olmadı sizde durumlar nasıl
-
Banada hala bir dönüş olmadı. 23 Ekimde itiraz etmiştim.
-
Bana da dönüş olmadı. Ösym yi aradım inceleme asamasinda dedi
-
Arkadaşlar az önce Ösym yi aradım. Bana bir posta gönderimi yapmışlar dün kargoya vermişler. İçeriği hakkında birsey soylemediler. Galiba kitapçığı inceleyebilmem için randevu gününü haber edecekler. Sonuçta bir degisiklik olsa bu postadan önce sistemde sıralamamda değişiklik olurdu diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun bakalım. Başka herhangi bir bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar.
-
@ayran dilekçeyi ne zaman göndermiştiniz?
-
@ayran Ben inceleme taleplerinin hala değerlendirildiğini ve onlar bitmeden mülakat listesinin açıklanmayacağı kanaatindeyim
-
@ceterisparibusss 23 Ekim de vermiştim dilekçelerimi
-
@politics06 Bende senin dediğin gibi olmasını ümit ediyorum hocam. İnşallah sağlıklı bir şekilde kontrol edilmiştir veya ediliyordur.
-
Ösym den kendisine herhangi bir haber ulaşan oldumu arkadaşlar.
-
@ayran 23 kasım 13 30 a randevu verdiler bugün geldi tebligat bana.diğer itirazım için henüz inceleme devam ediyormuş.
-
@kaymakam çok teşekkür ederim kardeşim. Benim tebligat hala yolda oldugu icin tebligat in içeriğini merak ediyordum.
-
Ösymyi aradım benim tebligatım da yoldaymış.
-
@ceterisparibusss tebligat şimdi geldi elime 23kasıma randevu vermişler.
-
inceleme isteyip henüz yanıt alan yok değil mi?
-
23 Kasım randevu verdiler. Kitapçıklarin yeniden incelenmesi devam ediyormuş.
-
Benim adresim Osmaniye. Hala herhangi bir tebligat gelme durumu yok. Benimkide bu haftaici gelir umarım.