KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
Evet şimdi geldi bana da tebligat. 23 Kasım 2017 Perşembe
Saat: 10:00 -
@yea-sbf aynı gün 10.30da benim ki
-
benimde 23 kasım saat 10 hayırlısı olsun hakkımızda
-
@ceterisparibusss eyvallah kardeş Inslalah bir sonuç alırız. Bir umut...
-
@yea-sbf buradan çıkacak bir sonuç yok hocam bu konuda umutlanmayın. Bunda sadece soruları göreceksiniz ve hata görseniz bile görevliye söylediğinizde size sadece dava açabilirsiniz biz bir şey yapamıyoruz diyorlar. Bilginize ..
-
Bizim incelememizden bir sonuç cikmayabilir evet ama osym de kitapçıklari hala okuyoruz diyor. Ösym tarafından okuma işlemi bitirilmemis. Hele osym nin son 10 yılın sınavlarını yeniden gözden geçirmesi kararından sonra itirazlar daha dikkatli inceleniyor olmalı. Zaten biz sınırda olan arkadaşlar yıkıldık bir kere. Hakkımızda var ise umut kesilmez diyerek bekliyoruz.
-
-
Ben sonuçlar için itiraz etmistim ama bir gelişme olmadi bir bilgi de verilmedi benimle ayni durumda olan var mi?
-
@bolulu Kardeşim Ösymyi (444 6 796) ara ordan itiraz ile ilgili bilgi veriyorlar. Herkese 23 Kasım için randevu vermişler. Galiba puanlama işleminin, itirazların sonucu da bu tarihe mutakiben hemen açıklanır diye düşünüyorum.
-
@bolulu bende sınav sonucumun yeniden incelenmesi için itiraz etmiştim. Hergün arıyorum incelemeler devam ediyor deniliyor
-
@kaymakam eyvallah
-
Henüz cevap yazısı gelmedi yanılmıyorsam dilekçe 26 sinda ulaşmıştı
-
Biraz önce ösym den aradılar. Görüşmeniz var 23 kasımda diye. Teyit etmek için aradık dediler. Tebrik ettim sadece tebligatı yeterli görmeyip aramalarını.
-
Belki faydası olur diye paylaşıyorum numarayı. Bilmiyorum aranabilir mi. Ancak hala kendisine bilgi gelmeyen arkadaşlar için paylaşma gereği duydum.
+90 312 298 8050 -
Benide şimdi aradılar 23 kasima randevu vermişler bu arada mülakat listesi yayınlandı muhtemelen itirazlardan bisey çıkmadı arkadaşlar
-
arkadaşlar puanı değişip mülakat listesine giren varmı
-
Arkadaşlar iyi günler az önce osym de ilk grupta kağıdımı inceledim bi sıkıntı var gibi 1 saate netlesir sonra giren arkadaşlara söyledim tam emin olacağız bekleyelim inşallah hayırlı haberler alırız
-
Yoldayım telefon tam çekmiyor
-
@ofa Gelişmelerden haberdar ederseniz seviniriz hocam
-
Hocam cevaplarda dava açıp itiraz edilebilecek şeyler ama ondan ziyade iptal edilen soru kafama takıldı o sorudan sıfır puan almışım onu sordum 39 sorudan değerlendirdik dediler ama içime sinmedi cevap anahtarinda imkb doğru veriliyor merak ettim yandaki arkadaşa sordum imkb doğru kabul edilmiş ve 2.5 puan verilmiş kendi aramızda konuşmaya izin vermiyorlar daha doğrusu uyariyorlar ona tekrar kontrol et kardeşim sana zahmet puanı tekrar tekrar hesapla dedim topladı ve puan verilmiş dedi. Iptalde nasıl puanlama yöntemi izleniyor bilenler varmı? Ayrıca Türkçe ye dahil edilecek deniliyordu oda totalde 15 puan dahil falan değil