KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@ofa o zaman o sorunun puanını farklı bir şekilde değerlendirmiş olabilirler
-
Neye, kime, hangi kaynağa göre değerlendirme yaptıkları tam bir saçmalık. İktisattaki cevabı tam dışlama olan soruda "crowding out" u kabul etmemişler ancak belediyenin zorunlu komisyonlarında "İmar komisyonu" yerine "İmar ve Bayındırlık komisyonu" İmar ve İskan Komisyonu" gibi cevapları kabul etmişler.
Kanundaki cevaplar aranıyorsa bunların ne işi var ?
Soru soramıyorsunuz cevap alamıyorsunuz muhatap bulamıyorsunuz vs. -
@ankaratarihi imar ve bayındırlıktan eminmisiniz
-
Hocam nasıl olabilir bende emin değilim ama imkb yazan arkadaşa ısrarla sordum puan verilmiş dedi öyleyse soru iptal olmamalı standart sapmaya eklenmiş desek onu çıksam 3 puan standart sapma gelmiş o zaman normal mi 3 puan ben ilk defa girdim tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
-
@oruçreis Eminim hocam. Ben de inanamadım ancak imar ve iskan komisyonu nu bile kabul etmişler.
-
@ofa hocam sacma olabilir ama bisey dicem iptal olan sorunun imkb olduguna eminmiyiz? Osym sitesinde sadece 9. Soru iptal diyordu.. imkb olsa o sorunuzun ustunde iptal yazar bise yazar?
-
Evet arkadaşlar tam dislama hariç kabul etmemişler yani crowding out bile yok
-
@ankaratarihi Hocam hukuklardaki içişleri bakanı içişleri bakanlığı cevaplarının akıbeti nedir?
-
@ankaratarihi gerçekten çok saçma olmuş.teşekkürler kardeşim
-
@eksi-ikibucuk 9. Soru o ve sordum iptal edilen soru diye belirttim onlarda baktı olmasa zaten uyarirlardi
-
@politics06 İçişleri Bakanı veya halen görevdeki İçişleri Bakanının adı da kabul edilecektir yazmışlardı.
Ancak İçişleri Bakanlığı kabul edilmeyecek cevaplar içindeydi. -
Imkb yazıp puan alan var mı ????
-
@politics06 içişleri bakanı arkadasim
-
@ankaratarihi Teşekkür ederim hocam
-
Ben de bugün kağıdımı inceledim ve özellikle türkçede kabul edilenlere inanamadım adamlar neredeyse her kelimeyi kabul etmiş.Hele de tek kelime yazın denilen soruda iki kelimelik cevapları bile doğru kabul etmişler ki tam rezalet.Bunu böyle yaparlarsa 80le kapatması az bile.Kisisel verileri koruma kuruLu,imar VE BAYINDIRLIK nasıl kabul edilebilir anlamıyorum.Bu sınav bilenle bilmeyeni ayırmıyor
-
@nizâmülmülk Kurulu da mı kabul edilmiş? Hocam bakanlık merkez teşkilatı cevabının akıbeti nedir?
-
Yine bir saçmalık daha aklıma geldi onu da ilave edeyim.
Kişisel verileri koruma kuruMu veya Kişisel verileri koruma kuruLu doğru kabul edilmiş.
Açıklamada da doğru cevap için "Kişisel verileri koruma " söz öbeği aranacaktır denmiş.
Cevap anahtarı kanunlardan bağımsız kafasına göre takılmış. -
- Soruda ayrıca alternatif bi hayli cevabı vardı olmasa neden yazsınlar ve kabul edilmeyen cevaplar kısımı falan hep doluydu iptal edilen soruda bu soru iptal edilmiştir yazması gerekmiyor mu???
-
Böyle bi sınav okumasi olamaz. Doğru cevap insan hakları evrensel beyannamesi. Benim yazdığım da insan hakları evrensel beyannamesi. Verdikleri puan sıfır. Gorevli ye söylüyorum dava aç diyor. İMKB sorusuna herkese puan verdik diyorlar bakıyorsun hesapliyorum o sorunun puanı ortada yok. Kimse kusura bakmasın şeffaf olmayan bir sınav şeffaf olmayan puanlar var burada. Standart sapma ne kadar verildi diyoruz kimisine 7 kimisine 2 puan diyor.. sayıyorum 39 soruda 30 net doğrum var böyle bir şey olamaz.
-
Türkçe tam rezalet arkadaşlar dedim ya o kadar dikkat ettim iki kelime yazanla aynı puanı aldım turkceden anlam bütünlüğü hikaye resimin üstün olduğunu belirten her cümle doğru kabul edilecektir demiş