KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@ayran aynı bende öyleyim 30 doğrum var imkb piyasada yok standart sapma neye göre
-
Çok saçma bir değerlendirme olmuş.Ben seçim bölgesi cevabını "en fazla 3 secim bolgesine ayrılır" olarak yazmıştım ve kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü bu ifadeden 2 seçim bölgesine de ayrılabileceği anlamı çıkıyor ancak tam puan vermişler bana.Bu değerlendirme sağlıklı olmamış arkadaşlar.
-
29 tam doğru, puan 77.93, çok çok çok alternatif cevap................
-
O zaman bundan sonraki sınavda ben aklıma gelen herseyi yazarım parantez içinde bu kadar sacmalık görmedim kanundan calısmanında bir anlamı yok öylesine yazalım gecelim
-
@fablo imar ve bayındırlık kabul edilmiş kanunda imar yazıyor kurum kurul farkıda yok o zaman aklımıza ne gelirse yazıcaz böyle adaletsizlik görmedim
-
Allah belalarini versin ben bu satten sonra o sinava mulakatina giren herkesi tek tek incememeye alacagim ayrica sinav kurulunda hangi gerizekalilar var merak ediyorum dogrusu. Bu sürecin sonunda kim kaymakam olacak göreceğim tek tek araştırıp bulacağım. Bakalim kimler alinacak. Allah sahit benim nasil çalıştığımı bile bilir. Rabbim hakkimi onların yanina koymasin. Hakkimi yiyenleri Allah ahirete varmadan sorsun. Rabbim benim elimden gelem duadır evvela onlara gazabini goster sonra da ıslah eyle. Rabbim hakkimi size birakmaz...
-
@popescu aynen arkadaşım şaşırdım okurken ilk defa giriyorum hep boylemiydi inanın bilmiyorum ama girmeden tecrübeli arkadaşlarla hep konuşmuştuk tam cevap isteniyor en ufak hatada soru çiziliyor demişlerdi bir kur sorusunun 10 tane alternatif cevabı olabilir mi yine aklıma imkb geldi alternatif cevaplarda borsa bile vardı lan arkadaş borsada ne borsası dow jones yazsan neredeyse onu bile kabul edecekler ne yazikki bu sınav çalışanı calismayani ayırmıyor arkadaşlar
-
Benim de alternatif cevaplardan faydalandığım yerler olmuş ama ne olursa olsun bu kadar alternatif cevaplı soru kabul edilemez bir şey.
-
Madem onları kabul ediyorsun içişleri bakanliginida kabul et tam olsun bari bakanın ismide olabilir deniyordu bakanlığı babam mi yönetiyor saçma ama diğer alternatiflerin yanında inanın çok masum kalırdı
-
Butun aptalları koymuslar bir yere adını da ösym koymuşlar
-
Bu sınavda kimse adalet aramasın. Ben kanundakini eksiksiz yazayım beyfendiler imar ve Bayındırlık yazani da kabul etsin.
O zaman bende derim ki benim benimde köy bütçesini kabul edin derimm. Bu nasil bir okumadır her sorunun 10 tane cevabı var. Bu sınav kesinlikle ve kesinlikle bilgiyi ölçen bir sınav değil. Beni kazanan arkadaşlar eleştirerek tir belki ama ben kanunu eksiksiz yazıyorum arkadaş kanunla alakasız şey yazıp kazanıyor. Benim 30 doğrum var 39 sorudan dile kolay 30 doğru kardeşim. Tek tek harfi harfine saydim 30... Yazık... Hemde binlerce kez yazık...
Ama ne derler bilirsiniz inatta bir murat daha önce kazandım onlar beni alıncaya kadar bu hakkımı bir gün biriilerinden cikartincaaya kadar gece yok gündüz yok çalışıp çalışıp gireceğim.... Bu yoldan dönüş yok. -
Cevapta "Kışisel Verileri Koruma" ifadesi olan her şey kabul edilir yazmışlar..O zaman Kişisel Verileri Koruma Kulübü yazsak o da kabul olacakmış..İşin ilginç tarafı önümüzdeki sınavın cevaplarını tartışırken diyeceğiz ki "gecen sınav her sey kabul edildi rahat olun kabul edilir" ancak ÖSYM tekrar ince eleyip sık dokuyacak ve bu seferde kabul edilebilir dediğimiz çok soru kabul edilmemiş olacak ve hayal kırıklığı yaşayacaģız..Ciddi bir dengesizlik söz konusu.
-
@ayran kaç puan aldınız? bir de gk- gy alan ayrı ayrı yazabilir misiniz doğru sayınızı.
-
@popescu 78.6 puan aldım kardeşim. 18 alan doğrusu kabul edilmiş. 12 GK gy kabul edilmiş. 9. Soru iptal edildiği için puan gelecek dendi ancak puan yok. Bir de İnsan Hakları evrensel beyannamesi doğru cevap bende aynısını yazdığım halde yanlış demiş. Gorevli ye söyleyince dava açın dedi. Tarafsız bir şekilde hakkımı arayabilecegim bir yer yok mu allahini zi severseniz
-
@ayran yani sana sapmadan 3 puan mı gelmiş kardeşim
-
@larendeli kardeşim sanırsam 2.5 3.5 arası bişey. Ancak kimi kisilere 7 8 geliyor anlam verilemeyen bir fark. Doğru sayım çok az da ondan oldu desem neyse. 30 doğrum var. Ayrıca alan 18 doğrusu var.
-
Yazık. Ben bakmaya gidemedim kağıdıma. Sizden öğrendiğim kadarıyla yazıklar olsun ÖSYM'ye... Kanunda geçen ifadenin ötesinde doğru cevap nasıl kabul edilir akıl almaz. O zaman tam doğru yapanlar ona öyle titiz çalışanlar enayiiii. İçişleri Bakanlığı gibi bir kurum kaymakamlık sınavını bu dandik ÖSYM'ye yaptırmamalı.
-
@ayran hocam anladığım kadarıyla kağıdınızı incelemişsiniz bi kaç soru hakkında bişey sorcaktım
-
@ayran eğer dediğiniz gibiyse siz kesinlikle dava açın.
-
@odaklan25 tabi kardeşim