KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@popescu kardeşim dava açmayı düşünüyorum. Ordaki görevliler 1 hafta içinde puan itirazıniz sonuca ulaşacak dedi. Ondan gelecek habere göre hareket edeceğim.
-
Arkadaşlar bu sınavda siralamalar değişebilir kazanan arkadaşlar kızmasın üzgünüm ama bir ihtimal daha geliyor aklıma Imkb sorusunu Bilim kurulu iptal edene kadar doğru kabul edip okudukları kağıtlarda tekrar işlem yapmayıp devam etmiş olabilirler mi diye düşünmeden de edemiyorum
-
@ofa hizmetsel örgütler var mıydı
-
@ayran Kardeşim bilgin var mı süreç nasıl oluyor
-
@larendeli malesef kardeşim şu an yok. Araştıracagim bende
-
40 soru 100 cevap varmış resmen sallasam tutardı nasıl kazanamadım hayret arkadaşların dediklerini bende yaptım hep
-
ÖSYM 9 Eylül’de yapılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı’na (2017-Kaymakamlık) ait itirazların değerlendirildiğini duyurdu. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi’nin 9’uncu sorusu hatalı olduğu için iptal edildi. Bu sorunun 2.5 puanlık değeri, aynı testte bulunan geçerli soruların puan değerlerine eklenerek puanlar yeniden hesaplandı ve değerlendirme işlemleri tamamlandı.
Adaylar sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişebilecek. -
Arkadaşlar puan değerlerine eklenmesini tam olarak bilen bir arkadaşımız var mi veya forumdan tecrübeli arkadaş tanıyan yardımcı olabilirler mi acaba 15 soru 40 puan olması mi gerekiyor yoksa oranliyorlar mi atıyorum 37.5 da 30 alıyorsa 40 puanda şu kadar alır ???
-
Kagidini inceleyen arkadaslar cevabi bakanlik merkez teskilat sorusunun alternatif cevabi varmiydi?
Bakanlik teskilatini kabul ettiler mi? -
@ofa nerde yazıyr bu
-
@ofa kardeş onla alakalı saçma bir şey söylediler ben özellikle sordum geçiştirme cevap verdi ordaki adam yani anlayacağın imkb yazan 2.5 aldı gerisi yok dağıtıldı felan yalan. Adam okunmaya başladıktan snra iptal edildi dedi snra yok sınav 39 soru üzerinden değerlendirildi dedi. Madem iptal ettin neden puan yazıp ham puana ekliysn
-
@eksi-ikibucuk hayır
-
@beratkarahanlı sıkıntı orada iptal olsa kimsede ham puana eklenmemesi lazım bir de o soru için 6-7 tane alternatif cevap vardı bu ciddi ciddi o sorunun okunduguna bir işaret aslında. Kabul edilmeyen cevaplarla birlikte 10 dan fazla seçenek var
-
@beratkarahanlı osym duyuru yapmıştı ya hocam sonuçlar açıklanmayan iptalle ilgili
-
@ofa eklemişler ama siz dikkate almayın diyor adam la nasıl dikkate almayalım
-
Arkadaşlar ben aktif nüfus ve crowding out cevabının kabul görmesi için dava açmak istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
-
@era aktif nufus nasi kabul olmaz ?? bircok kaynakta aktif nufus gecmiyor mu!
-
ÖSYM'nin daha önce sorduğu ve aktif nüfus olarak belirttiği sorular da var üstelik
-
@era tam dislama cevabını gördüm ancak cevaplarda dislama varmiydi dikkat eden varsa ve kabul gördüyse elbette açın. aktif nüfus birçok kaynakta var osym geçmişi ve aöf konularını tarayin hocam
-
@ofa o sorunun cevaplarını özellikle inceledim. Alternatif cevapların hepsi Tam ... ile başlıyordu.