KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
Arkadaşlar ayrıca yeniden okumalar degerlendirilmemis henüz bilginize
-
@ofa Hocam iptal edilen sorunun puanı Tr ekonomisi kısmına pay edilmiş diye biliyorum, diğer bakan arkadaşların düşünceleri nedir hocam ?
-
@ofa Hala değerlendirmeler devam ediyor öyle mi hocam yoksa değerlendirme başlamamış mı?
-
hocam 2.5 puan okudum olsa bile imkb nasıl puan alıyor hocam
-
@politics06 sonuclanmamis yani mülakat listesi ilk sonuca göre hocam sonuclanmadi henüz dediler
-
@ofa kardeşim türkçede ve alanda dikkatini çeken cvplar oldu mu
-
@ofa O zaman bi kısmına puan verilip bi kısmına puan verilmemiş oluyor
-
@oruçreis arkadaşlar tturkceden neredeyse herşey doğru kabul etmişler benim 1 puan eksikti noktalamada . Ile " yerini sasirmisim ayrıca arkadaşlar aktif nüfus kabul edilmemiş sadece kurumsal olmayan nüfus kabul edilmiş ve kur sorusunun neredeyse 10 tane cevabı var ve ben birini tutturamamisim
-
Turkcem kötü diye düşünmeyin ummadığınız yerlerden gitmiştir
-
@politics06 erken umitlendirmek istemem 1 saate belli olur arkadaşlar diğer gruplar çıksın yazacaklar foruma
-
@ofa eyvallah kardeşim.ayrıca tam dışlama etkisi kabul edilmiş mi?
-
@oruçreis evet cevap tam dislama arkadaşlar
-
Hizmet yerinden yönetim kurulusundada çok fazla alternatif cevap vardı
-
@ofa Hocam kağıdı da gördünüz sonuç olarak sizce puanlamada sıkıntı var mı ?
-
Arkadaşlar tr ekonomisine dahil edilse her bir soru kaç puan olması gerekiyor
-
@ofa 3.33
-
@ofa Şu meşhur iktisat sorusunun cevabı ne acaba ?
-
Öyle birey yok arkadaşlar sadece 3 puan turkcede gördüm birde sürekli bunun için mücadele ettiğim için diğerlerine fazla odaklanamadim ama hemen hemen her yetkiliye dedim ve onlardada soru işaretleri oluştu tam emin değiller puanlama birimiyle görüşmemiz lazım o zaman netlesir haftaya bizi arayın dediler
-
@asımın-nesli ahlaki risk
-
Birçok kaynakta aktif nüfus yaZıyordu ama osym nin kaynaklarında var mı arkadaşlar