KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@budageceryahu nasıl olmaliydi kısmında ğroblem var ve ben de katılıyorum size yanliş, olan kısım ilanlara uymuyor kısmında sorun yok demek istemiştim. Kurum ve kurul aynı sayılması da yanliş ilana da uygun değil akla da saçma sapan bir kabul göbeği yaz gerisi mühim değil diyen komisyona devlet denetleme kurumu yazan arkadaşları neden yaktın o zaman sorarim...
-
imkb sorusunu doğru yapıp puan alan , gkgy ve alan puanları benim puana çok yakın olanlar ???? toplam puan ??
-
@ofa kardesim seninle puan ve siralamamiz ayniydi ham puanin kac gelmis benim 73
-
@kaymakam06 kardeşim benimde 73 bir önceki sayfada benim sorulardan aldığım puanlar var. Alan ve gkgy yi sana zahmet kıyaslarmısın? birde imkb den puan aldın mı ??
-
@refik-soydam ben itiraz dilekçedemde bu hususlara işaret ettim. Okurlar mı, yoksa kopyala-yapıştır kolaycılığı ile içeriğe bakmadan, kendilerince bir çalışma mı yaparlar bilmiyorum.
Ama tecrübe ile sabittir, pek çok kurumda durumdan vazife çıkaracak ve inisiyatif kullanarak üst makamlara durumu rapor edebilecek yetenekte çalışan bulmak talih meselesi. :)))
Şahsen itirazımın yerinde ve haklı olduğuna inancım tam. Sonuç olumsuz çıkarsa üzülürüm, ama vicdanım da rahat olur.
Hayırlısı olsun arkadaşlar. Allah'a emanet olun. İyi geceler... -
@budageceryahu hakkında hayırlısı olsun iyi geceler kardeşim
-
ımkb sorusundan puan gelmemiş senın yanlıslarının cogu bende dogru benım yanlıslarım sende dogru standart sapması nasıl aynı olur anlamıyorum @ofa
-
@kaymakam06 çalıştığımız kaynakları degiselim bir sonrakinde fulleriz hocam alan ve gkgy kaçar puan aldınız söyleyin kıyaslamaya çalışayım ve de imkb yazipta mi puan alamadınız yoksa benim gibi yanlış mi yaptınız ??
-
@kaymakam06 standart sapma soru bazlı olmadığı için puan aynı olabilir normal hocam vaktiniz varsa benim tablo gibi yazsanız karsilastirirdim hocam kopyalayıp excele yada worde yapıştırın puanlamayi yapıp ister mesaj atin ister yazın vaktiniz varsa
-
Köy sandığı cevabından kanun metni kabul ediliyor da imar sorusunda neden iki alternatif kabul ediliyor belediye kanunu kanun değil mi ösym kendisiyle çelişiyor zaman ayırıp kanun okuyan adama haksızlık usul esastan önce gelir kanunda yazan dışında kabul edilmemeli.O zaman bakan yazıp bakanlığı yazan adayın önüne geçmenin bir mantığı yok ikisi de kabul ediliyorsa ösym nin ölçme işleminin anlamı kalmıyor.
-
Ösym bu mantıktan hareketle sınavlarını yazılı yapmaya başlarsa vay halimize. O halde ösym'ye demezler mi: Yıllarca bizleri test sınavlarında ufak ufak ayrıntılarla yanlışa sürükledin durdun. Kurumu veya Kurulu ikisini de test şıklarına koydun ve birini yanlış kabul ettin. Böyle bir şey lise sınavlarında dahi olmaz. Her sorunun alternatif cevabı elbette olabilir ama kanunda yazan bariz bir şeyde de alternatif cevap uydurmak doğru değildir.
Hem madem durum böyle de bir önceki sınavda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası veya Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası konusunda neden aynı hassasiyet gösterilmedi. Bana sorulacak olursa doğrusu ilk yapılandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası doğru. Diğer türlü yazana 0 puan. Bu sınavda da aynı şekilde uygulanmalıydı.
-
Radyo Televizyon Kurumu
Radyo Televizyon Kurulu
Radyo ve Televizyon Kurumu
Radyo ve Televizyon Kurulu
Radyo Televizyon
Radyo ve TelevizyonSoru cevabında hepsi doğrumu kabul edilecek.
-
@antimülakat kvk göbekte tek kelime hata edeni yine sildi 0 puan kurul ve kurum ikisini de doğru kabul etti bence de hata kanunda açık ifade var denilen her alternatif cevap 2015 yılı örnek sorularına paralel yerinde genişleme yaptı ki geçen yılda da böyle genişleme vardı lakin kurul ve kurum ifadesinde fahiş hata var umarım fark edip kontrolde düzeltir keza devlet denetleme kurulu kurumu ayrımı arayan ösym bu defa aramamasın hangi aklın ürüni olabilir bilmediğimiz mevzuat değişimi mi var kurul=kurum. Kurumun temsilciliğini kurul yapar sözünün varliği gibi bir yerden hareketle hukuki bir koruma mi neden yapıldiğini anlamlandıramadım?
-
Bu kadar alternatifi kabul eden ösym aktif nüfusu kabul etmemiş oda farklı bir durum
-
İşte test olsun en güzeli sayıştay gibi 90 soru en fazla soru iptal olur alternatif vs uğraşmaz ösym de biz de sonuçlar daha objektif olur optik okuyor sonuçta
-
Sanırım hepimizin hemfikir olduğu ÖSYM nin bariz hata yaptığı durumlar
- İmar komisyonu yerine İmar ve Bayındırlık Komisyonunu kabul etmesi
- Kişisel Verileri Koruma Kurumu yerine Kişisel Verileri Koruma Kurulunu kabul etmesi
Şaibeli olan durum ; İptal edilen soruyu , Ösym ye göre doğru yapan adayların da puanının puantaj tablosunda gösterilmesidir.
1 puan aralığına yaklaşık 100 kişinin düştüğü bir sınavda bunun açıklaması olamaz.
-
Kısa vadede değişeceğini sanmam nitekim lise ve üniversite sınavlarındada bu sistem yavaş yavaş deneniyor.Geriye bir umut bir gece ansızın değiştirilebilirim seçeneği kalıyor.
-
@aslan-reyiz bu ilerleyişte test geri dönüş nerede ise imkansız..
-
İmar Komisyonu / İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Kişisel Verileri Koruma Kurumu/Kurulu vs bunların herhangi birini kabul edebiliyorlar. Bu soruları doğru yaptığımız halde yanlış yapanların cevapları kabul edilerek mülakata girdiği halde biz giremiyorsak, ÖSYM bu vebalin altından nasıl kalkacak?
79.73633 ile 455. sıradayım.
İnşallah hatadan dönerler. -
@ankaratarihi imar ve bayındırlık kısmına katılmıyorum keze uygulamada sadece kanunun o ibaresi kullanılmıyor
Aynı şekilde kurul ve kurum geçenki yılda devlet denemetme kurul kurum ayrımı neden arandı bu yıl neden aranmadı açıklamabyapmak gerekir.
(Neden böyle bir korumaya gerek duydu ösym aynı göbekle oluşan kurulun kurumu da temsil ettiği yargısından hareketle sorunun iptal edileceği korkusu ile mi geniş tutuldu? Bunu düşündü ise kurul ve kurum ikisi dışında başka ifade kabul olnaz neden yazmadı anlamada zorlanıyorum örnk ilan sorularında meclis başkanı yazani da kabul ederim nojtasında hareketle kurul ve kurum dışını soru ile ilşntileyip yanliş mi kabul edecekti )) ciddi bu noktada kara nokta kaldı