2018 Guy Alımı
-
Ulaşmamız gereken kişi muharrem incedir adam öğretmen dedi 3600 dedi hiç ortada yokken hükümet bunları dile getirdi bence muharrem inceye ulaşıp sorunumuzu dile getirmeliyiz.
-
@enki silinen vergi borçlarıyla 2500 guy çok rahat istihdam edilebilirdi .
-
Arkadaşlar tag ismini iyi ayarlayamiyoruz. Bunu dile getirmekten bende sıkıldım. Çok yüzeysel kalıyor isimler ve hic dikkat çekmiyor. Bence bugün direk başbakana seslenelim. #BINALIBeyGUYiçinIZIN bile olsa daha çok dikkat çeker.
-
Arkadaşlar izin falan hikaye.Hepimiz biliyoruzki Sayin Bekir Bozdağ bakanlar kurulu sonrası açıklama yapınca biz bile sasirdik sonra mecliste yasalassin dedik daha ilan gelmesi icin ne olcaktı?Sayın Naci Ağbal istemiyo kuruma yeni personel istemiyo kendisi birde eski maliye calısanı sorunumuz bu cözumumuzde direk sayin Naci Agbala yonelim olmali
-
@paretowilfredo hocam bütçe almış başını gidiyor gelene geçene kadro,ek gösterge olayı ve seçim dönemi herkes istediğini bir şekilde aliyorken 2000 kişilik alimin bütçe kisiti nedeniyle verilmemesi trajikomik eger ki doğruysa çok fena dalga geçiliyor bizlerle.
-
@hamidiye hayır Naci Agbala seslenelim
-
Bakın her seyi denedik mektupları Cumhurbaskanimiza yolladık.Bir tek Naci Ağbala ulasamadik
-
Engel Sayın Naci Ağbal sorun bu.Sorunun cözumude kendisinde.Bilmiyo ki magduriyetimizi
-
Muhalefet parti yöneticileri bence twitter de etikenlenmeli o zaman belki iktidarın ilgisini çekeriz sürekli aynı kişileri etiketlemenin bir anlamı yok. Sayın Devlet Bahçeli de etikenlenebilir.
-
@paretowilfredo 2 dk umutlanıp sevındık oda boşa gıttı desenize :((((
-
Seslendik hocam bunca sure adam sanki yayın danışmanına bizleri kastederek bunlar olunca beni rahatsiz etmeyin demis. Etki etmiyor. Onun icin Başbakana seslenmekte fayda var diye dusunuyirim.
-
Bütçe kısıtı varsa diğerlerine niye bol keseden bütçe dağıtılıyor bu çifte standarttan başka birşey değil
-
Eğer bütçe kısıtı ise problem 2018 yılını da cope atalım anlamına geliyor. Nasıl olacak bu isler anlamadım.
-
@zenginmemur hocam asıl bilen o her etkinlikye o etketlendi cimer bimer yazıları maliye bakanlığına gidiyor... 3.5 yıldır bakan kendisi ve 1 guy ilanı normal mi sizce..
-
bu ne arkadaş üvey evlat gibiyiz...öğretmenlere,sağlıkçılara,polislere kepçe kepçe bize gelince bütçe kısıtı! sanki 10000 20000 kadro istiyoruz.bütçeyi dengede tutmak da bizim 2000 kişilik ilana kaldıysa vay halimize....
biz gerçekten var mıyız şuan bundan şüphe ettim. -
Simdi arkadaşlar maliye bakani nerde olcak hangi programda olcak bn nerden ogrenebilirim yada bilen var mi
-
KPSS sonrası da alım olmaz eğer bütçe kısıtı diye izin verilmiyorsa bu durum 2018 i kapatın demek oluyor
-
Mesela en yakin hangi etkinlikte olcak o gitmeden gerekirse bir iki gün onceden sorcagız ilgililere.Bugun ntv Ankaradaydi.Dun aramaya baslasaydik o spiker sorabilirdi
-
Vanayı kapatmak yerine evin bir musluğunu kapatmakla bütçe düzelir mi ya.3 yıldır Mhuy,Dguy,Duy alınmıyor.1 tane guy alımı var ve şimdi bütçe kısıtı nedeniyle geri çevrildiysek biz bu işi bırakıp gidelim
-
Parti seçim bürolarına gidip mevcut vekil ve vekil adaylarına bu durumu güzelce anlatırsak daha etkili olacağı kanısındayım