2018 Guy Alımı
-
Dostlar Merhaba.
Yeni haberlerim var bugün aldığım.
Kurumdan bir yetkili büyüğum ile görüşme imkanım oldu bugün. Taleplerin toparlanıp ilanın hazırlandığını her şeyin hazır olduğunu söyledi. Sayı daha evvel belirlenmiş olan 1250 rakamından daha yüksek 2000 dolaylarında dedi. Ancak ilanla alakalı izin sürecindelermiş. Iznin de seçimden evvele verilip verilmeyeceğini bilemiyoruz dedi. Eğer müsade çıkarsa KPSS evveline yetişirmiş.
Bu şu demek dostlar, azami siyasilerden talebe devam. Eğer bi hadi denirse, Sn. Erdoğan veya Sn. Yıldırım tarafından bu ilan gelebilir KPSS evvelinde
Şimdilik haberler böyle dostlar. Yeni bilgiler alırsam paylaşacağım.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@umuttukenmez çok güzel düşünmüşsünüz hocam bende bi ekleme yapayım mesela bidahaki etiketimiz cometoguyilanı olabilir
-
@sa55 hocam kesinlikle katılıyorum. Görmemeleri, duymamaları mümkün değil. Cumhurbaşkanını etiketlediğimiz her tweette gün sonunda haber veriyorlardır sorunları. Özellikle bu seçim Arife’sinde. Duymamaları mümkün değil. Ben hep ilanın KPSS’den önce geleceğine inanan biri olarak aklıma şu geliyor: Maliye bakanı da alacağız ya da almayacağız diye bir açıklama yapmadı. Eğer alacak olsa seçim öncesi bunu kullanırlar kesinlikle. Düşünsenize, neden açıklamasın. Ama almayacaksa seçim öncesi sessizliğe gömülürler. Bana bu daha mantıklı geliyor açıkçası. Bence almayacaklar. Rasyonel düşününce böyle bir sonuca varıyorum.
-
@paretowilfredo hocam yayın bittiğinden beridir kütüphanede boş boş oturuyorum ne yapıyorum ben neye çalışıyorum sanki felan diye düşünürken bu mesajı okudum biraz olsun sakinleştim inşallah dediğiniz olur çok sağolun çok teşekkür ederiz
-
Önemli önemli. Fox tv yi aradım ama ulaşmak çok zor ona ancak whatsap üzerinden mesaj atabilirsiniz.
Simdi NTV yi aradım. Tekrar İrtibat kurmak istediğimi söyledim. Soru yoneltttogimizi ancak sorulmadığını söyledim. 20 000 kişi bu haberi bekliyoruz imkanlarımızla ilan verdiğimizi ancak sesimizi kimseler duymuyor ve sınava 1 ay kaldı dedim. Bizi haber yapın su anda çok mağduruz dedim. Not aldığını ve ileteceğini söyledi. Sizlerden ricam sne olur sizde arayın. Bu kanalda en azından iletişim kurabiliyorsunuz derdimizi dinliyorlar. Bence çok kişi ararsa haber yapacaklardır. -
Allah im inslh seçimden once gelir
-
@zenginmemur aynen öyle katılmamak elde değil.
-
Düşmeyelim arkadaşlar. KUFRETMEDEN HAKARET ETMEDEN KAVGA ETMEDEN SAYGI CERCEVESINDE MÜCADELEYE SON SANIYEYE KADAR DEVAM EDECEĞİZ.
-
@herhangibiri cometoguyilanı çok iyi dostum. Bence artık biraz da boyle etkinlik yapalım.
Beşiktaş hesabina come to guy ilani çok güzel. Yüz tane twet bizi görmek istemeyenlerin gözüne sokar -
@paretowilfredo hocam çok teşekkürler haber için. Ankara'nin gelmeyeceği haberi geçerliliğini koruyor mu acaba ?
-
@ceks74 O başka bir kaynaktan aldığım bilgiydi dostum ve oldukça sağlamdı. Hatta bu konuyu belirleyenlerden birisi öyle söyleyeyim. O nedenle yeni bilgi olmasa da o bilgiye dayanarak olmayacağını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo hocam bu izni başbakan mı verecek maliye bakanı mı ?
-
@umuttukenmez aynen kardeşim bidahaki etiketimizde tagı alan arkadaşımız bunu da dikkate alsın dikkat çekici olabilir
-
Beşiktaş resmî sayfasına yazmaya başlayalım ArkadaşLar hafiften
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Dostlar Merhaba.
Yeni haberlerim var bugün aldığım.
Kurumdan bir yetkili büyüğum ile görüşme imkanım oldu bugün. Taleplerin toparlanıp ilanın hazırlandığını her şeyin hazır olduğunu söyledi. Sayı daha evvel belirlenmiş olan 1250 rakamından daha yüksek 2000 dolaylarında dedi. Ancak ilanla alakalı izin sürecindelermiş. Iznin de seçimden evvele verilip verilmeyeceğini bilemiyoruz dedi. Eğer müsade çıkarsa KPSS evveline yetişirmiş.
Bu şu demek dostlar, azami siyasilerden talebe devam. Eğer bi hadi denirse, Sn. Erdoğan veya Sn. Yıldırım tarafından bu ilan gelebilir KPSS evvelinde
Şimdilik haberler böyle dostlar. Yeni bilgiler alırsam paylaşacağım.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Dostlar yazdigimi okuyan bir dostumuz bana ulasti ve DPB tarafindan bu talebin butce kisiti nedeniyle geri cevrildigi bilgisini aktardi. Eger ki kasit benim ogrendigim ilan talebi ise durum zora girer.
Tek yolu bu ilanin gelmesinin baskiya devam etmek dostlar. Hazir iken her sey boylece, butce kisiti gibi bir gerekce ile 2000 kisilik alim geri cevrilemez. Dagitilan onca kadro, verilen ek gostergeler yaninda deryada bir damla bu talep.
Umarim bahsedilen red bu talebe karsi degildir ancak bu ihtimale karsin talep etmeye devam dostlar. Devlet ne sagkikcilarindir ne de ogretmenlerin. IIBF mezunlari olarak hakkinizdan feragat etmeyin.
Allah yardimciniz olsun dostlar.
-
dpb nin bütçe yüzünden geri çevirme gibi bi yetkisi var da biz mi bilmiyoruz
-
@paretowilfredo Allah muradini versin guzel insan..
-
@paretowilfredo hocam bana öyle geliyor ki geçen sene puanlar 1 yıl geçerliydi diye guy mecburen verdiler. Bu sene 2 yıl geçerli diye adamlar rahat zaten amaç öğrenciyi sömürmek oh bizden sınav ücreti aldılar 2018 için yine aldılar yeni sınava girenlerle 2018 kpssde de sadaka niyetine 2000 guy verirler yazık çok yazık
-
@ltfye o işaret gulucuk deği :((( bu olckti kusura bkmayn kafa kalmadi arkdlsr
-
@paretowilfredo madem bütçe kısıtı var o zaman kpss sonrası da bütçe kısıtı diye alım yapılmaz neye göre bütçe kısıtı diyor ki bu dpb. Herkese verirken iyi bize gelince mi bütçe kısıtı. 18 bin saplıkçıyı tek seferde alma bize ver ne saçma yaa