2018 Guy Alımı
-
2000 kisi ya 2000 kisi 50.000 tl maaslarla calismayacak bu 2000 kisi neyin kısıtı Bu yahu
-
@herhangibiri Beşiktaş sayfasına cometoguyilanı yazmaya başlayalım
-
Bütçe bahane edilerek bizim hakkımızın elinden alınmasına müsaade edemeyiz arkadaşlar. Durduk yere emekliye ikramiye, öğretmene 25 bin atama üstüne 3600, sağlıkçıya 18 bin atama, adalet bakanlığı 15 bin atama, polis 40 bine dayandı sanırım bu yıl. Bütün bunlar olurken bu süreçten en çok emek veren insanların 2000 gibi talebine bütçe diye bir bahane üretmek artık alanen kast oluyor.
Buna müsaade edemeyiz, o yüzden hazır paramız varken önümüzdeki 3 gün Twitterda olalım lütfen, inşallah teknik bir aksaklık olmadıkça 3 gün TT olacağız. En az 30.000 twet atarak gücümüzü gösterelim.
Unutmayın ki biz ilanı hak edeli 14 ay oldu!
-
Ankarada akfon kırtasiyeyi bilen bilir gecenlerde kpss kitaplarını inceliyodum.2 kisi geldi satıciyla konusurlarken kulak misafiri oldum muhtemelen maliye calisani hatta birisi gelir uzmaniydi sordum iste ilan ne zman gelir falan diye biraz zor dedi muhtemelen kpss sonrası gelir dedi secim var dedim secim var diye ilana cıkmaz dedi kurum.Calismayi birakma falan dedi standart telkinlerde bulunudu bunu niye yazıyorum kimsenin bir sey bildigi yok.Bu ilan bir kisiden dolayı gelmiyo Sayın Naci Ağbal yüklü alimlari istemiyo
-
@zenginmemur bu maliye bakanı yüklü alım istemiyor ama sadece kendi bakanlığına istemiyor her bakanlığa onayı veriyor
-
Paretonun ilk yazdığından hareketle;madem ki ilan hazır sadece izne kaldı iş,gelir idaresi baskanlığını taciz etme zamanı geldi o vakit.Bürokratların başını ağrıtmalı ve işleri hızlandırmalarına sebep olmalıyız.Medyayı aradığımız gibi öğleden sonra gib i arayalım hep beraber.Hatta bunu bugünden itibaren bir kaç gün tekrarlayarak bıktırarak yapalım ki amirlerine iletilsin ve işler hızlandırılsın.
-
Bizim olan hakkımızı bize vermiyorlar. Dilenciyiz sanki aylardan belli alım yapmalarını istiyoruz. Bu kadar insanları süründürüp sonra verip ilanı kahraman olacaklarını zannediyolar. İnsanlar önce eşşeğini kaybettirip sonra bulduracaklar misali. Yapın bakalım vermeyin bakalım hakkımız olanı bütün kurumlara bol keseden dağıtıyonuz bize gelince ekonomi kötü şu kötü bu kötü. Elbet 24 haziranda biz de o sandığa gittiğimizde hakkınız olanı size veririz merak etmeyin.
-
@bonus hocam bnde anlamıyorum zaten.10000 tane polis 4500 tl baslarken guy 3750 tl niye böyle yapıyo anlamıyorum
-
Butce kisiti altinda dpb oyle bi geri cevirme yetkisi varmi .bakanlik onayladiktan sonra gitmiyo mu oraya .diger bakanliklardan bizden cok alim yapiyo ama onlara butce kisitli degilmiymis
-
@duryy gündemi yakından takip ediyorum. Saydiklarının hepsi twiterde kendilerini gösterdiler, sonra muhalefet hepsinin sorunlarını çözecez dedi. Ve iktidar da oy kaybetmemek için aynılarını söyledi.
-
Maliye Bakanlığı neden bel bağlıyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı veya İçişleri Bakanlığı buralardan da talep edelim. Bir dünya mülteci var alinan göç uzmanı 30 40 ne bilim bi dünya kişi de kayitsiz çalışıyor Suriyeli afgan romen bunların denetimini sgk yapacak. İhtiyaç yok dedikleri şey aslinda ekonominin dişlileri. Tabi vergi denetim icin de guy lazım. seçim olsun olmasin bunlar en az öğretmen kadar önemli. Bizleri yok sayamazlar. Birileri bunları görmeli. Butceye para bu insanlar getirir. Ne demek bütçe kısıti. Seçim vaadi diye bol keseden dağıtılıyor ama piyasada denetim yapan eleman yok. Uber haberi cikmayana kadar taksiciler ağlıyordu. Bir söze bakip suan her siyah Mercedes i ceviriyorlar. Biz hakkımızı istiyoruz. Fazlası değil
-
@parasalci aynısını bende düşündüm.Bu iddiayı ortaya atan arkadasım belli ki burayı okuyor.Ondan ricam özelden yazmaktansa burada bizi bilgilendirebilir mi?
-
@duryy arkadaslar muharrem inceye mi yuklensek bu seferde sesimizi duyan yok o dile getirir die dusunuyorum
-
@palamut aynen bana sacma geldi aciklama
-
@paretowilfredo hocam bu arkadaşın kaynağı nedir güvenilir midir ?
-
@palamut, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Paretonun ilk yazdığından hareketle;madem ki ilan hazır sadece izne kaldı iş,gelir idaresi baskanlığını taciz etme zamanı geldi o vakit.Bürokratların başını ağrıtmalı ve işleri hızlandırmalarına sebep olmalıyız.Medyayı aradığımız gibi öğleden sonra gib i arayalım hep beraber.Hatta bunu bugünden itibaren bir kaç gün tekrarlayarak bıktırarak yapalım ki amirlerine iletilsin ve işler hızlandırılsın.
Sahur bunun için bir fırsat.Ben 1-2 mesaj yolluyorum belki o vakitte görürler diye.Herkes inandığı yetkiliye sahurda 1-2 mesaj atarsa daha güzel olur.Hatta bir gece vakti bakana toplu mesaj yollamak harika olur
-
@paretowilfredo dostum sgk veya göç idaresinden haber var mi.
-
@bad1905 Sağlam görünüyor dostum ancak tabi kendi kaynağım değil o nedenle kati sağlam diyemem. Ancak şu var zamanlama itibariyle bilgiler çok örtüşüyor. Bundan dolayı alakamı celbetti zaten ve sizlerle paylaşmak istedim bu bilgiyi de.
Ayrica dostlar şu var, dpb'nin temelde işlevi biraz resmen, genelde de fiilen kadro izinlerine dairdir. Bu konuda Başbakanlık ile koordineli çalışır başkanlık, ÇSGB ile ilintili olmasına rağmen. Bu konudaki itirazınız vakti zamaninda bazi dostlarimizin, SGK bağımsız kurumdur, ÇSGB ne karışır kurumun alimina demeye benziyor malesef. Neticede Bakanlik Kurumu 6 ay geciktirdi fiiliyatta 9.promosyon surecinde. Kağıt üzerinde bağ olmasa dahi bazi kurumlar iç içe calisiyorlar. O nedenle sasirmayin.
-
@umuttukenmez Simdilik hayir dostum. Olan haberleri paylasiyorum.
-
Bir şahsın 422 milyonluk vergi borcunu sildiler.Bu para aylık 4.000 tl den 5.000 kişinin 21 aylık maaşı ediyor