2018 Guy Alımı
-
87 puanla 14 aydır bekletenlere bende hakkımı helal etmiyorum artık
-
@thorstein-veblen mesaj atalım direkt telefondan.
-
#cometoguyİlanı
-
Bu akşam bu tarz sıradışı bir tag olmalı @umuttukenmez, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
#cometoguyİlanı
-
@şampiyon, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
87 puanla 14 aydır bekletenlere bende hakkımı helal etmiyorum artık
aynen
-
-
Gecen yıl mayısta sınava girdik.Mülakatların yapulmasında bile sorun yasadık.Sınav sonucundan tam 6 ay sonra mülakat yapıldı.Artık hergün Gelir idaresini arayıp ne zaman yapilcak diye baskı yapiyoduk.Ondan önceki alımda oyle olmus.2015 guy alımı sınav Kasımda mülakat Şubatta yapılmış.Yani Maliye Bakanlığı iibfnin umudu bizleri istihdam etmemek icin calısiyo resmen.Gecen sene aylarca mülakatı bekledikten sonra elenen arkadaşlar yine bekliyoruz.İki kuruşluk adamlar bizlere atanamamıs hala dedi ya yazıklar olsun bize bu durumları yasatanlara
-
@eomer, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bu satten sonra açılabilecek tek hastage #NaciAğbalıİstemiyoruz olmalı
Bence hastege #İİBFyekadroYOKSAoydaYOK olmalı
-
@maesteo MV adayından cevap geldi İibf 'liler Merak etmesin bu hususta ben yıllarca kamuoyu oluşturmaya ve sizlerin feryadını duyurmaya çalıştım . Sıkıntınızı çok iyi biliyorum . Defalarca açıklama yaptım . Her konuda Adalet diye yola çıkan x partisi olarak , iktidarınızda gerekeni yapacağız .! Merak etmeyin . Kamu alımlarında İse uygun istihdam yapılacak . Bu X Partisinin sözüdür . Ben X parti Genel İdare Kurulu Üyesiyim yani Partimizin yöneticilerinden biriyim . Bu paylaşımımı Tüm İİBF 'mezunu Mağduriyet Yaşayan Kardeşlerimle paylaşabilirsiniz . Biliniz ki "parti sloganı var burda".Herkes gibi İİBF'lilerde Hak ettiklerini alacaklar . Selam ve sevgilerimle ..! Allah'a emanet olunuz ..!
-
@3000guy hangi parti bu hocam? Bence söylemenizde bir sakınca yok ama belli olmaz, gelip biri laf söyleyebilir size. Bilemedim.
-
@veblenist parti ismi verip vermemekte kararsız kaldım. Siyaset karıştırmak istemedigim için. Ya da amacımıza ulaşmaya çalışırken bir partinin reklamını yapmış olmamak için.
-
@3000guy Bunları meydanlarda ve ekranlarda söylerse bizim için daha anlamlı olabilir.
-
@3000guy söyleyin bilelim hocam
-
@herhangibiri İibf 'liler Merak etmesin bu hususta ben yıllarca kamuoyu oluşturmaya ve sizlerin feryadını duyurmaya çalıştım . Sıkıntınızı çok iyi biliyorum . Defalarca açıklama yaptım . Her konuda Adalet diye yola çıkan iyi parti olarak , iktidarınızda gerekeni yapacağız .! Merak etmeyin . Kamu alımlarında İle uygun istihdam yapılacak . Bu İyi Partinin sözüdür . Ben İyi parti Genel İdare Kurulu Üyesiyim yani Partimizin yöneticilerinden biriyim . Bu paylaşımımı Tüm İİBF 'mezunu Mağduriyet Yaşayan Kardeşlerimle paylaşabilirsiniz . Biliniz ki Türkiye bizimle İYİ OLACAK . Herkes gibi İİBF'lilerde Hak ettiklerini alacaklar . Selam ve sevgilerimle ..! Allah'a emanet olunuz ..!
-
@3000guy eyvallah hocam teşekkürler cesaretiniz için
-
2018 kpss aciklanmadan ne kadar zamanımız kaldı ilan için?
-
@zenginmemur 2,5 - 3 ay arası.Eylül 1 de açıklanacak.
-
@umuttukenmez Her türlü şey olur ancak ilan yoksa oy yok gibi pazarlıkçı bir tag bence pek çok kişiyi tedirgin ediyor. Kişisel tavrımız bu olsa da birlikte hareket için ters tepebilecek negatif bir tutum olduğunu düşünüyorum. Seçimden sonra siyasi durum ne olursa olsun yıl sonuna kadar ilan mutlaka gelecektir zaten bizim amacimiz farklı. Bizlere an itibariyle icraat gerekiyor o da mevcut iktidardan gelebilir. Herkese kolaylıklar ve sabır diliyorum.
-
@3000guy Bizide duyan birisinin olması şaşırtıcı ve mutlu edici
-
@maesteo siyasi olarak uzak olduğum partilerden bile medet umuyorum. Acaba biri bizim adımızı geçirir de, hükümet bizimle ilgili bir şeyler yaparo diye tüm çabam. Muhalefet bunun için var çünkü. Onlar durtecek ki iktidar bir şeyler yapsın.