2018 Guy Alımı
-
@ckmkerdal hayırlısı olsun hocam canınızı sıkmayın benide sözlü mülakatta elediler maalesef
-
Ulan Melo' nun attığı
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Tivitini atasım geldi
-
Sahurdan sonra da uyumak yok ilan sabaha gelsin lutfen
-
Arkadaşlar 90 puanım var illerden herhangibiri gelirmi sorularını özledik;)
-
@asyasy en kötüsü de mülakattan elenmek sanırım. Halkbank mülakatindan elendim hala toparlanamadım tam olarak.
-
@futureguy herkes onu merak ediyor
-
Ben ve 100 arkadaşım 90+ puanla Ankara yı kapattık şimdiden arkadaşlar kendinize başka il bakın
-
İhtimali bile bizleri coşturdu twitter da şu an 4.sıradayız gelse şu an kimbilir ne yaparız
-
@gonzaloluca bir de şey var biz 85 üstü 40 arkadaş Urfa yazacağız orayı yazmayın yüksek kapatır :))
-
@ckmkerdal Hocam inşallah bu sene olur
-
@gannicus hocam bana direk haydi oğlum haydi gib diye twit atmak geldi birden kendimi o 2000 deki son penaltı anında gibi hissediyorum resmen
-
Elim ayagım titriyo lan
-
@ckmkerdal evet onu unutmuşum böyle yazılanları görünce herhalde tüm iller 90 puanla kapatacak sanmıştım
-
Çok umutlandık ama inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz .
-
@mathilda inşallah hepimiz güzel yerlere atanırız
-
@ckmkerdal Benimde hocam hala canım sıkılıyor. Ve hala işsizim 4 yıl oldu üni biteli. Ayağıma kadar geldi gel senin işi yapalım dediler ben yok dedim kul hakkı. Allaha güvenerek mülakata girdim tabi sonuç hüsran. Birde 1 Nisan doğum günümdü Biz insanların haklarına dikkat ediyoruz da insanlar bir güzel hakkımızı mülakatlarda yiyor:-( ama olsun Allah kimsenin hak ettiği işi bana nasip etmesin olacaksa helalinden olsun.
-
Arkadaslar birakmayalim 3000 vurgusu cok onemli.
-
@bad1905 hocam ben şu an Dünya Kupası finalinde son penaltıyı kullanıyor gibiyim:)
-
Sahibinden com
Google maps
Foursquare açık.
Ben hazırım gib. Gelecek illerdeki kira fiyatlarına, gelir idaresinin bulunduğu sokağa vs ve enson seçeceğim illerdeki kafeleri araştırmak için hazırım. Sen nerdesin:/ -
@ckmkerdal hepimizin gülemicek ama önümüzü görcez en azından hayrlısı olsun hakeden kazanır umarım