2018 Guy Alımı
-
@kilici Adaletsizliğe boyunmu eğelim insanları haksız yere sözlü mülakatlarda eleyip dursunlar o zaman.
-
@kilici Güldürdü :))
-
Hadi bakalım her habere bir tivit atın daha bitmedi , ilanı görene kadar devam:)
-
Alışmışlar tabi zor geliyor adalete tabi olmak.
-
Gündemden tüştük mü ?
-
@grundig hocam ne düşmesi hala 4.sıradayız
-
@paretowilfredo hocam ne zaman yayınlanır ilan tahmini? İlleri meraktan soruyorum
-
@hamidiye bende aynı durumdayım iyi tek değilmişim
-
Çok içimden geldi bu dostlar, çocuklar Umutluyuz!
-
@bad1905 bende hep böyle sorun oluyor . Konumda da sıkıntı yok ama
-
@busonolsun Gelecek haftaya bakabiliriz bence dostum.
-
@hamidiye ben resmi gazeteye baktım ve gelir idaresini gördüm ama avukatlığın ilanıymış, geç yayınlanmış yani
-
Niye düştük bi anda
-
@1umut Şahsi görüşüm arefe pts bayram dört gün hafta doğal olarak kapanıyor. Ekstra bir karar çıkmayabilir ve 18 i için engel teşkil etmeyebilir. Aynı zamanda bugün yarın gelirse 5 ağustosta filan da olabilir öyle değil mi?
-
Bir an bende duygulandım bu sürecin beni ne kadar yıprattığını bana ne duygular yaşattığını düşününce. Vay be demek geldi o vakit. Hayrla gelsin inşaallah.
-
@kilici arkadaşın yazdıkları çok güzel, herkesin istediği, adaletli ve olması gereken sistem ama imkansıza yakın malesef...
-
Sizleri böyle görmek ne güzel be Geçen seneki GUY günleri geldi hatrıma çok zaman olmuş böylesi şenlenmeyeli. İnşallah ilan gelsin yıkılsın buralar
-
@paretowilfredo inşallah hocam
-
@asyasy Şaka yapıyorum hocam ciddiye almayın. Kısa zamanda yazdıklarınızın gerçekleşme ihtimali zor olduğu için yazdım. Keşke yazdıklarınız gibi olsa doğrusu öyle tabi.
-
@seramikçi hocam 5 agustosta kpss oabt var ama olur mu olur bilemem. Ama oabt de ciddi katilimli bi sinav, bos yer bulmak zor olur bence.
Bana da niyeyse 1 eylul olcakmis gibi geliyor da dogdugum gunden beri hicbir tahminim tutmadi tabi,boyle bi durum var:)