2018 Guy Alımı
-
@kronikguy Sanmıyorum dostum açıkçası. En azından buna dair bir bilgi yok diyebilirim.
-
@Duryy Seni de unutmadık dostum. Var olasın emeklerin için.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam , keşke geçerli olsa ve bir de şehir seçme stresi yaşanmazdı
-
@paretowilfredo hocam bence özellikle @Oligopol unutulmamalı herkes çok yüklendi ama o elini taşın altına koydu sağolsun.
-
@hickskaldor Kesinlikle ona da selamlar unutuyorum bugün yoruldum dostum iyice kafam Fadime'nin düğünü yine :))
-
@paretowilfredo Bu işin baş kahramı @Oligopol kardeşimizdir büyük sorumluluğu o adı onu unutmayalım arkadaşlar bu etkinlik herkese örnek olsun
-
İlanın 2000 kişi ve üzeri olması durumunda sıralamanın 14000lere kadar düşme olasılığı olur mu arkadaşlar?
Bir önceki alımda yazılı sınavda elenip arkasından kpss de hüsrana uğrayan biri olarak soruyorum. -
-
@0626 açılan il sayısına ve dağılımına bağlı olmakla beraber 17 bini görür diye tahmin ediyorum yine
-
@0626 yirmi binlere kadar duser. Tabii en dusuk kapayan il icin. Belki sececegin il 13 binle kapar. Biraz sans isi.
-
@Oligopol kardeşime gerçekten çok teşekkür ediyorum kendi adıma bizi örgütleyen arkadaşlar arasında çok uğraş verdi
-
@paretowilfredo hocam simdi 3 kurum sinavi kpss ve sayistay derken neye nasil calisicagimi sasirdim. Alisik degiliz boyle şeylere:)
-
Uyuyamıyorum bütün mesajlari heyecanla ve zevkle okuyorum. 2017 mezunuyum daha bunlarla ilk defa karşılaşıyorum. Ama sunu farkettim ki gençler yani bizler gerçekten güçlüyüz. İstediğimizi alabiliriz.
-
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. @paretowilfredo inşallah böyle güzel haberler alıp uykusuz kaldığın günlerin çok olsun en optimal karşılıklarını alasın pareto.
-
@prince77 Dostum sizler böyle keyifli olun koşturmak benim için büyük keyif. Kaç zamanlık ölü toprağı atıldı şükür üzerimizden. Allah daim etsin:)
-
@paretowilfredo Allah emek veren herkesten razı olsun üstad. Bende başta @Oligopol kardeşime çok çok teşekkür ediyorum Rabbim emeklerinin karşılığını kat kat versin.
Bu etkinlikler için maddi manevi destek veren, sabahlara kadar bizimle nasıl daha iyi şeyler yapabiliriz diye fikir yürüten herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. İsmini sayamayacağım çok sayı da insan var beraber emek verdiğimiz.
Rabbim hepsinin karşılığını versin inşallah. Sayı hakkında fikrim yok ancak güzel şeyler olacağını düşünüyorum
Allah'a emanet.
-
@moonlight yok yapılmaz. Yapılsaydı emin ol aynı gün ilan yayınlanırdı. Ya bayram öncesi hafta olacak ya da sonrasındaki haftasonu olacak sınav.
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Yalnız pareto üstadın iletisi Fatih Terim in tweet i gibi olmadı mı :))
İyiydi bu da :))
-
@hickskaldor kesinlikle
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@paretowilfredo seni tanımam etmem ama kral adamsın ya:)
Estağfurullah dostum o sizlerin Krallığı, belki burası da Paretonya Krallığı olabilir. Var olasınız hepiniz.