2018 Guy Alımı
-
@oligopol bayramdan sonra etkinliklere devam edelim o zaman hocam yıne gerekirse para toplayalım bizi unutmalarına izin vermeyelım..ne yapıp edip şu ilanı seçimden önce inşş getirtelim yoksa bunca emeğimize bizlere yazık olacak :((
-
@oligopol kardeşim para toplayıp etkinlere devam etsek nasıl olur.Bayramdan itibaren itibaren baslayabilirz.Seçime kadar vaktimiz var bence o günden sonra işimiz çok zor.seçimin 2.tura kalma ihtimalini düşünüp hiçbir şey yapmamak bizler adına çok riskli olur diye düşünüyorum
-
@2iki bu ülkede bakan yakında açıklanacak dedikten 1.5 ay sonra sonuçlar aciklandio sözler sadece oyalama amaçlı
-
@ekonomist57, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar temmuzda guy ilani filan gelmez bosuna umitlenmeyin.Bu grubu sene başından beri takip ediyorum.Herkes bir sonra ki ayi işaret ediyor ilan icin ama sonuç hep sıfır.23 haziran bence son gun o güne kadar geldi geldi.ondan sonra gelmez
Bana kalırsa 2017-2018 kpss'yi aradan çıkarmak istiyorlar.Bir taşla iki kuş olayı
-
@shanks olabilir bilemiyorum ama ben inanıyorum ya geleceğine açıkçası. tabi etkinlik filan olursa çok güzel olur.
-
AKADAŞLAR SEÇİM YÜKSEK İHTİMALLE 2. TURA KALACAK KÖTÜ SENERYO İLE SEÇİME KADAR İLAN GELMEZSE SANDIKTA ''İİBF 3000 GUY İSTİYOR'' DİYEREK ÇOK NET TAVRIMIZI ORTAYA KORUZ. İİBF BİRLİK OLUPTA BU TAVRI SERGİLERSE 2. TUR ÖNCESİ O İLANI SÖKE SÖKE ALIRIZ.
UMUT EDİYORUM İŞLER HİÇ O NOKTAYA KALMAZ
HERKESSE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM :)) -
@kamucu-0 neye dayanarak 2. Tura kalacak
-
Arkadaşlar bu ilan seçim öncesi gelmezse Temmuz Ağustos veya başka bir ayda gelmesi olanaksız. İlan ya seçim öncesi gelir yada Guy defteri uzunca bir süre kapatılır. Ancak bakan beyin 2018 bütçe görüşmesinde yıl içerisinde Guy alacağız demesinden yola çıkarak bu ilanın seçim sonrasına bırakılması biraz risk olur. İnşallah umut ve dua ediyorum ki o ilan bu haftaya gelicek. Hayırlı bayramlar
-
Bu kadar kritik bi seçimde, oylar sınırdayken bakanın bizi karşısına alacagını sanmıyorum. Hızlandıracaz dediyse bu durumu düşünerek demiştir. Benim seçim öncesi ilanın gelecegine inancım tam. Herkese mutlu bayramlar
-
Gençler hadi bakalım arefe günü guy la sgk yı isteyelim post altından.
https://mobile.twitter.com/naci_agbal
https://mobile.twitter.com/jsarieroglu
https://mobile.twitter.com/msbagli -
@thorstein-veblen kardeşim senin yaptığın da biraz koyun et kasap can derdinde misali. Yahu bırak da diğer SGK ilanı kpss sonrası gelsin. Zaten bı tane ilan gelmiş işte.
-
Arkadaşlar bayramda ilan gelme olasılığı yok dimi
-
@ronay92 hocam ikidir beni “bencillikle” suçluyorsun ve ben sana hiçbir şey yazmıyorum ki polemik olmasın bak şu guy etkinliğinde en fazla aktif olanlardanım ben bencil olsam kendi puanımla banane isterse seneye gelsin ben her türlü girerim diyip hiç sallamayabilirdim ama herkesin istediğini aldığı şu zamanda boş durmak hiçbir anlam ifade etmiyor ki ben buraya her yazdığımda insanlara sgk ile guyu da beraber isteyelim dedim benim hiçbir şekilde ayırt etmedim ve hatta gel gelelim alım bu sene alım yaptılar mevzusuna ilgöçte alım yaptı ? Ama ne yaptı 14 kişi aldı. sgk 300 iibflinin yanına 100 istatistikçi aldı puan türünde saçmaladı demek ki her alım alımdan sayılmıyormuş dimi ? insanların bunu yeniden istemesi hakkı. İşin anormal olan tarafı ben buraya girdi bırakıyorum isteyen yapar isteyen yapmaz nihayetinde 2 günde 1 belkin günde 1 atıyorum ama sen ikidir beni bencillikle suçluyorsun asıl bencillik yapan sensin aslında birader şurada günde bir gönderiyi bile hazmedemiyorsun ki içinde senin o çok istediğin(burada yanlış anlaşılma olmasın küçümseme niyetinde değilim arkadaş sadece guy için aktif olalım derdinde) guy içinde birşeyler var ama görmüyorsun şimdi soruyorum sana; ben her ikisini isterken ve kimseyi buna da zorlamazken
Sen illede guy illede guy diyorsun ( ki benim guy etkinliklerinde aktifliğim ortadayken)
Şimdi kim bencil ? Kim hep bana hep bana diyor ? Kim et derdin de kim can derdinde ? -
@thorstein-veblen sen de kendi açından haklısın. Ben şunu diyorum Guy bekleyenler çoğunlukla orta/dusuk puan skalasına sahip kişiler. Sen SGK bekliyorsanız zaten puanın yüksektir ve 1 tane SGK ilanı gördün, artı şimdi dguy ve vmy'ye de gireceksiniz büyük ihtimal. Ben "SGK şu an gelmesin" demiyorum kaldı ki gelmemesi benim avantajima olsa da. Sadece Guy adına açılmış bı sayfada o kadar emek vermemizi rağmen hala ilanın gelmemesi ve üstelik arada SGK vb bı şey görünce ister istemez sinirleniyor insan.
-
@ronay92 yok haklısın adlında keşke guy için daha canlı birşeyler yapabilsek hocam inan bunu senden daha çok istiyorum ben sadece şu başlıkta herhangi bir etkinlik olmadığından arada birşeyler yapmaya çağırıyorum karıncanın suyu taşıması misali kim ne yazarsa kardır diye.
Bu arada kusuruma bakma bende biraz sert çıkıştım bir anda öyle 2. bir tepkiyi alınca senden her neyse umarım herşey gönlümüzce olur ve bu işsiz girdiğimiz son bayram olarak kalır aklımızda. Şimdiden sana ve diğer tüm derttaşlara hayırlı bayramlar kardeşim -
@kamucu-0 Kalmasına kalır da bize yarar mı acaba
-
Maliye bakanligindan bir arkadasim ilanin secimden sonra gelecegini soyledi. Cunku kurumiçi gelir uzmanligi bekleyenlerden dolayi bir cekince mevcutmus. Secim oncesi boyle bir ilanin gelmesi mevcut b kadro memurlari rahatsiz edebilirmis. Naci ağbal in gonlu de ibf mezunlarinin guy olmasindan yanaymis ve söförlerin, acik ogretim mezunu memurlarin guy olmasini istemiyormus.
-
@engin0516 % 50 yi yakalayabilecek bir parti yok ulke de ilk turda bunu goremeyecek kadar kor olmamak lazim
-
Arkadaşlar şayet ilan kpss sonrasi gelirse 2017 puanıyla almaz mi
-
@arven, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar şayet ilan kpss sonrasi gelirse 2017 puanıyla almaz mi
KPSS açıklandıktan sonra ilan gelirse 2017 ve 2018 puanları ile çağırır.Biz yine gireriz ama ilan şuan gelse 76-77 civarına kadar düşecekken sınavdan sonra gelirse daha yüksek kapatır.