2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo çok haklısın teşekkürler
-
İl sayısı fazla olmaz bence hatta doğu güneydoğu karadeniz illeri ile iç kesimlerin küçük-orta büyüklükte illeri için açılır diye tahmin ediyorum
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam bekleyip göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun artık.
-
arkadaslar her sey nasip kimse umudunu yitirmesin kesin gozuyle bakan olmazken umudu olmayana nasip oluyor buralardaki olumsuz yorumlara bakip kendinizi yormayin sadece guy odakli dusunmeyin onumuzde kpss var ve gecen yil 81 ile acikta kalmis biri olarak vaktimi psikolojimi baskalarinin dusuncelerini onemseyip moral bozarak kpssden daha yuksek puan alma sansimi yitirdim il sonuclari aciklanana kadar tek onemli sey olan vaktimi kaybettim eger nasipse oluyor kimse kendini yipratmasin
-
@timuçin daha öncede 2000 verildi 5 katı çağırdı.yine 10000 kişi girdi sınava değişen birşey yok ki..
-
bunun büyük ihtimal 400 ü istanbul alımı olur.ankara 100 olur.geri kalan 500 ü tam bir muamma
-
Arkadaslarimiza Sınava girebilme hayali kurduran sisteme yazıklar olsun.
-
10 katı olacağına çok eminim nedense arkadaşlar. Eğer 1250 lik bi alım olsaydı bile 5 katı yapmaları gerekirdi. Ama 10 katı yapabilmek için sayıyı max olabilecek kadro sayısı olan 1000 de sabitlediler. Ki geçen seneki alımlarda 500 kişi için 20 katı aday başvurusu istenmiş. Genelde 1000 altı hep 10 katı. Tek dileğim il tercih sorununun giderilmesidir
-
Bu kurumiciyle gecenler gelir uzmanlarina 3600 ek gosterge geldiginde ondan faydalancak ya, yanarim yanarim da ona yanarim :))
-
@1umut Bu kurum içi bekleyenlerin o kadar cehalete bulanmış bir hırsı var ki aklımı kaçırıyorum okurken. Bir de onların Yılmayan Destekçisi ama bir yandan da İİBF Dostu olanları da unutmuyorum. Ne yolları var ne yordamları, üslup bilmiyorlar daha yorumları okursanız bunlarla biz nasıl aynı kefedeyiz diye sinir krizi geçirirsiniz.
-
@falanfilan aynı düşüncedeyim. Onlarda biliyorlar 3 sınavada aynı kişilerin gireceğini
-
@nic39 hocam 2bin kişilik alım için 10bin kişi yarışırken , yarısı kadar alım için 10bin kişi yarışacak . Değişen nasıl bişey olmuyor ? 10bin kışı Ankara'ya gidecek 2bini mülakata kalıp sevinecek 8bin kişi hüsrana uğrayacak . O zaman insanın daha da zoruna gidiyor .
-
@paretowilfredo hocam ben en çok şuna icerlendim "Daireye gelince anlarsınız işi bizden öğreniyorsunuz..." bu kısım üzüyor, bakanlık nasıl böyle bir düzen ile şu zamana geldi aklım almıyor
-
Arkadaşlar ilan geldi hepinize hayırlı olsun inşallah herkes istediği yere yerleşir baskılar sonunda kadro açtırdı sizden ricam bakan beyin twetinin altına yazmaya devam etmeniz çünkü sizin olan kadro hakkı kurum içi uzmanlık için harcanmasın tekrar herkese hayırlı olsun :)))))
-
@altaybozkırlı evet iyiler yarışacak yine ama bu 1 senede herkesin düzeyi hemen hemen eşitlendi sayılır... Kpss sadece başvuru şartı olarak kaldı
-
@falanfilan Dostum iş kara-düzenden tam bir otomasyona geçtiğinde daha Word'de metin düzenleyemeyenler illa ki bunun yanıtını alacaklar. Maliye Bakanlığı yapı değiştiriyor bu anlamda. Kurulacak Risk Analiz merkezi buna ciddi bir adımdır. Bir çok konuyu masa başında çözmek istiyor Vergilemenin maliyetinden kısabilmek adına. Bu da daha fazla bilgisayarlı işlem demek. Açma düğmesi ile reset düğmesini ayıramayan adamların böyle demesine boşuna içerlemeyin
-
Merhaba arkadaşlar,
İlanın uzun süre beklemesinde sayının artacağı yönde ümidim çok yüksekti.
Puanım 73. Benim gibi puana sahip olanlar hiç umutlanmasın değil mi? Sayının az olması çok üzdü. -
İller ne zaman belli olur
-
@ahshas55 sıralama kaç?
-
@ahshas55 hocam bilmiyorum düşer mi hiç anlamam ama kpss sonrası 2. Bir 1000 kişilik ilan olacak diye söylenti var. Pek inanasım gelmiyor ama siz kpss odaklı çalışın, puan cepte olsun. Gelirse inşallah basvurursunuz