2018 Guy Alımı
-
@okanugur 2016 p35:82.8 sıralama 5224 belki yardımı olur
-
Etkinlik vs olmayacak mı şimdi yani bu mudur verilen bu kadroyu alıp susup oturacak mıyız? Biz KPSS filan niye çalışıyoruz ki 15 ay sonra bile 1000 kişilik alım geliyor durum çok vahim.. keşke bu sürecin böyle olduğunu bilseydik ona göre özel sektör için kendimizi geliştirirdik şimdi özel sektör için de çok donanımsızız .. mezun olduğundan beri neler yaptınız diye sorulsa KPSS hazırlıktan başka verecek bi cevap yok resmen.. Yazık gerçekten..
-
Eski ve kadim bir Çin atasözü der ki "ankete inanma anketsiz de kalma"
Zaten önümüzde kpss var arkadaşlar motivasyonunuzu bozmayın, gönlünüzden geçen yeri yazıp gerisini düşünmeyin. -
@gökyeleli kardeşim bu anketi her yere yaysana Twitter face vs
-
@hoyuelo ilan gelmeden önce zaten zor yapılıyordu şimdi ise hiç gelen olmaz neredeyse
-
Arkadaşlar bı şey diyeceğim. 1000 kişilik gelen alıma razı olmayalım. Sesimizi kesmeyelim bakanı yine sıkıştıralım az diyelim beklediğimiz bu değil diyelim. Valla susmayalim. Siralamasi rahat olan arkadaşlarım belki 1000 değil 1500 olsa daha kazanamayacağınız bı yeri 500 kişilik farkla kazanacaksiniz. Bence devam edelim nolur nolmaz
-
Yeni bir sayfa açalım bu sayfa 600 küsür olmuş ondan mı bilmiyorum sayfa çok ağırlaştı.
-
@hamzaömerhalid geçen sene sınav ücreti 500₺ civarı dendi sonra bi hafta gibi kısa sürede büyük bi sınav için geri adım atıldı.. hem de KPSS çok kalabalık bi sınav buna rağmen talep ve itirazlar geri adım attırdı. Bu sene de böyle ses çıkarınca ilan geldi bence yoksa gelmeyecekti sanıyorım. Bence etkinlik yapılmalı sus payı verildi mağduriyet çok olacak .. resmen Rus ruleti tercihler.. 20 kişilik alımlar var bi çok şehirde..
-
Bakın seçimde böyleyse bi daha kim bilir ne zaman gelecek aylarca bekledik bu haksızlık ya.. isteyelim pes etmeyelim. Saygı çerçevesinde talep etmekten korkmayalım ..
-
@hoyuelo bana kalırsa da yeninden etkinlik yapılsın ama kimsenin umursadığı yok.
-
@hoyuelo keşke yapsak. ama bizde öyle birliktelik yok. bugüne kadar tatlı dilli oldukta ne oldu bizde maliyenin bürokratını istifaya çağıralım hatta cumhurbaşkanından isteyelim direkt.
-
@hamzaömerhalid @grundig
Bence de Cumhurbaşkanına seslenelim. Maliyeden İibfye haksızlık filan diye.. -
@allizwell çok sağol hocam
-
Mülakatı geçebileceğiniz illeri tercih edin anladınız siz onu. Yoksa elenmek içten bile değil. Swot analizi yapın arkiler. Mersin son anda elden kaçtı. Yeni rotam İzmir büyük ihtimalle.
-
@palamut istanbul
-
Bu saatten sonra hiç kimse etkinlik yapmaz bu ilanı getirene kadar neler çekildi. Bu saatten sonrada o sayının değişeceğine hiç inanmıyorum.
-
Arkadaşlar kabataslak bi plan yaptım en iyi ihtimale göre yapıyorum bu sınav 18 agustos açıklandı vs kazandk say mulakat tarihleri ekim bası açıklanır kasım mulakat olur aralık sonuclar açıklanır işe başlama iki ay olur şubatt evet yanlış duymadınız subat sayın bakanımız daha yeni alım yaptık der subat öncesi ilan gelmesi güç olabilir velhasılı kelam kardeşlerim biz acilen para toplayıp bu iki üç gün ciddi bir etkinlik yapıp sayıyı yukseltmeye bakalım görüyoruz ki bu az alımda buna da şükür o ayrı ama az alımda gecen seneki durumla seneye bu zamanlar gene karşı karsıya kalma ihtimalimz yüksek bişiler yapalım
-
Geçen sene 9500. sıradaydım 10bin kisi sinava giderken ben gidememiştim. Bu sene 4500. Sıradayım 5000 kişi sınava gidecek umarım bu sefer ben de girerim şu sınava.
-
Bu işin anketini tam 3 sene önce aşağı yukarı 2.000 kişinin puanı üzerinden yapan biri olarak söylüyorum ki, bu işte anket vs. hepsi yalan dolan. Son dakika rüyamda gördüm deyip, il tercihini değiştiren gördüm. Hangi anket, hangi tercih? Öyle bir dünya yok arkadaşlar. 25 bilinmeyenli bir denklemi çözebilmek için 24 bilinmeyeni sabit kabul etmek gerekir. Sanırım bu da her tür bilimsel literatüre uygun olmayan bir şey. Puanların seyri yıllar içerisinde hep bellidir. 73 ile 82 arasında illere göre değişir. Eski köye yeni adet gelmemişse bu sene de bu böyle olacaktır ama hangi il kaçta kalır? Net bir bilen çıkarsa moderatör olarak sınav sonrası sitemizde yerini alabilir. O yüzden bakın kimseye aldanmayın, ciddi manüpüle edenler olacaktır. Adam tutuyor ankette bir ili yığılmış gibi gösteriyor amaç oradan insanları uzaklaştırmak. Ben olsam anketlere dönüp bakmam bile. 2.000 kişilik anket yapıp, sonunda onlarca veballe karşı kaşıya gelen kardeşiniz söylüyor bunu!
-
@ckmkerdal, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Geçen sene 9500. sıradaydım 10bin kisi sinava giderken ben gidememiştim. Bu sene 4500. Sıradayım 5000 kişi sınava gidecek umarım bu sefer ben de girerim şu sınava.
Hocam geçen sene insanlar 82 puanla gidemedi bu tek il seçimi yüzünden.