2018 Guy Alımı
-
@olursaolur hocam samsun bayadir alima cikmiyor, onceki alimlarda da dusuk degildi. Yani risk de olabilir ama bilinmez
-
@burc6 78 12 bin civarı
-
@burc6 2016nın 79 10000 küsür sıralamaya denk geliyordu bu sene de 75li puanlar aynı sıralamaya denk geliyor hemen hemen
-
@jkeynes hocam batıda çok il var risk bölünebilir bu tamamen şahsi fikrim
-
-
@ymerecak besmele çek kura çek
-
@1umut samsun u tamamen soyle dusundum malum orta ve doğu karadeniz birer il açtı bu ikisinden biri sürpriz il olabilir yuksek kapatır mantığıyla hic yazilmayabilir
-
Urfayi yazmak isteyen var mı arkadaşlar ben yazcam gibi ama kararsızım sayı az
-
Samsun 5 senedir alim yapmamış bunu da düşünmek lazım
-
Askerlikle ilişiği olmamak ne demek bu ay bitiyor tecilim başvuruda herhangi bir skinti olur mu?
-
Arkadaşlar özellikle tecrübeli arkadaşlar sizce en yüksek kaç puanla kapatır iller? ilk kez GUYa gircem üst baraj sizce kaç olur
-
@i̇lanbekleyenbiri Bunu bilmek zor ama tahminen 79-80 diyebilirim
-
@fernando-reges 76 ‘ya düşmez Hocam ya
-
Tek il seçildiginden çok düşünmemek lazım.içinizden neresi geliyorsa başvuruyu yapmak lazım.ora yuksek bura yuksek kapatacak diye söylentilere de pek inanmayın.her alimda şaşırtan illler cıkabiliyor
-
@mathilda üst baraj diyor
-
Arkadaşlar puanlar tabiki önemli ama önce şunu net olarak bilmeliyiz , geçen sene 82 ile en yüksek il kapattı ama bu arkadaşın sıralaması kaçtı ? Çünkü bu sene 82 ile aynı değil sıralama, bilen biri varsa geçen seneki sıralamayı 82 için yazabilir mi ?
-
Geçen yıl 1 buçuk yıl ilan gelmedi ve buna rağmen 2000 kişilik alımda 17 binlere sarktı. Üstelik hem 2015 hem de 2016 puanları ile alım yapıldı. Yani kaba taslak 7 binlik bir sarkma oldu 5 katı durumunda. Bu senede benzer bir durum yaşanır çünkü geriden gelen yok ve atananlar var max 3 bin kişi. Yani 12 binle kapatacak yerler de olacaktır. Bu sene sıralamalar yüksek puanlar düşük bunu da göz önünde bulunduralım. Yani en yüksek 79 80 ile kapatır demek geçen senenin 83 84 puanına denk gelir. Bu durum geçen yıl Bursa ve Antalya da yaşandı sadece. Bakalım bu sene nasıl bir tablo çıkacak
-
Sistem degısikligini bn bekliyordum artık cünkü gecen yılla birlikte çogu arkadasımız 82.3lerle sınava dair katılamadı.Gecen yıl herkes Ankara Şampiyonlar ligi olur yok alım olmadı oranın rakipleri zordur diyerek insanlari etkilediler.Sonucta gecen yıl Ankara 155×5=775 kisinin puanı 79 küsürde kaldi bakın 80 olmadı Ankara.Kurum sınavıda 80de kaldı diye hatırlıyorum.Yani kimse bilemez icinden geldiginiz gibi ilimizi sececegiz ve mülakatta bol bol dua etcegiz.Not gecen yıl mülakattan elenmis biri olarak yaziyorum bunları
-
@mathilda Hocam bu işler belli olmaz bence 76 enseyi karartacak bir puan değil.
Sonuçta burada herkes hem kpss hem guy'a birlikte çalışacak çünkü kimsenin guy kazanma garantisi yok.Tercihi yapıp hayırlısını bekleyin. -
@olursaolur kardeşim 11bin sıralamayla aydın yazacak kadar kafam iyi değil :))