2018 Guy Alımı
-
@2iki o 2000 tahmin arkadaslar. Gece gece başka duyum almadilar hadi uyuyun artık olan da haftaya gelir herhalde. Bayram öncesi verseler inşallah
-
Eğer esprisine yazmadıysa sanki sabaha ilan bekliyo gibi o arkadaş
-
@kaimoğlan biz farkettik bazen bir bin olur gecen hayrolsun
-
@3000guy evet evet bence de tahmin yoksa 3000 bekliyoruz
-
Yatın uyuyun sabah 5:00/7:00 nöbeti bende ilan gelirse uyandırırım:)
-
Öncelikle dua eden herkesten Allah razı olsun.
Bende hepinize duaciyim arkadaşlar.
İsmimi çok zikretmissiniz, hepinize çok teşekkür ederim. Ancak ilanın gelmesine vesile olan ben değilim, BİZİZ.
Birlik olursak, her zaman sesimizi duyurabiliriz.
Eğer vaktimiz olsaydı, eminim bir çok şeyi de degistirebilirdik. Mülakat +/-5 yapabilirdik mesela. Ama maalesef artık vaktimiz yok. Şimdi bakanın ilanını açıklamasını bekleyeceğiz.
Umarım bayram öncesi ilan gelir ve huzurlu bir şekilde derslerimize devam ederiz.
Bu arada ben ve 15.000 arkadaşım GUY a başvuracağız ona göre
Not: Sayı konusunda kimse emin değil. Sayı hususu söylenmedi. O yüzden itibar etmeyin kimseye, tahminen bende 2000 düşünüyorum pareto gibi. -
Uyuyadim heyecandan devlet personel baskanligi sayfasini durmadan yeniliyorum insllh kafayi yememisimdir
-
Günaydın forum milletinin insanları bugün alıyor muyuz ilanı hayırlısıyla
-
@herhangibiri günaydın kardeşim inşallah bugün ilan gelecek
-
Gece 12 den sonra uyumuşum . Sonra yıkılmış buralar Sahurda 10 sayfa ileti okudum Bu herkesin başarisi ilan için 2.09 tl göndereninde emeği var 1000 tl göndereninde . Bu işi organize etmekte ayri bi emek tabiki . Her zaman böyle olmaliyiz hakkımızın yenmesi , elimizden alinmasi, yada verilmemesi durumunda her zaman sesimiz gür çikmali . Bütün dostlarin emeğine yüreğine sağlik
-
Bir umutla uyanmak bile ne büyük nimet ya aksam aynı mesajları okuyup yenileyip evi turladım acaba yanlış sayfa mı okuym dedim ilk inanamadım sonra Bi daha Bi daha okudum cümleten Allah razı olsun hani denir ya güzel günler sana gelmez sen onlara yürüyeceksin tam da böle olur gb oldu inşallah sloganımız gb o ilan buraya gelecek
-
Sinsi sinsi bir şey yapmadan bekleyen korkak Arkadaşlar size de günaydın
-
Çok emek verdik hepimiz . İlanın gelmesi için para toplayıp ilan vermeler Twitter etkinlikleri vallahi bu yılı unutmam . Hayırlısıyla ilan gelsin başlayalım şurası gelir mi burası gelir mi demeye .
-
Geçen sene de cumartesi sabah ilan gelmişti ayrica dguy ve vmy ilanlarida sabah geldi guyun ardindan birde defterdarlik gelse ne iyi olurdu
-
Gerek Burada gerek twitter da hiç tanımadığım insanlarla girdiğim bu mücadele , birlik duygusu çok başkaydı hayatım boyunca unutmayacağım bu günleri. O ilan gelirse bu hepimizin başarısı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
-
Emek veren herkesten Allah razı olsun karşılığını da alırız inşallah.
Bugün 10-11 gibi gelir mi acaba bir önceki öyle olmuştu:) -
arkadaşlar en son alımda guyu kazandım. mulakatta elendim ama sonra sosyal güvenlik kurumu denetmen yardimcisi oldum. neyin ne olacağı hic belli olmaz. nerdeyse her gün aglardim. guy ile ilgili sorulariniza elimden geldiginde cevap veririm. ilandan sonra sorun istediginizi bana. insallah ilan gelir. her gun etkinlikler de destek de oldum. bizi bizden baska anlayan olmaz
-
Ben bir sgk denetmen yardımcısı olarak sizin icin çabalıyorum arkadaslar.. Cünkü sürecin farkındayım, aynı durumlardan ben de gectim. En büyük hataları sizi bu kdr bekletmekti, neredeyse bir sonraki kpss gelecek ama hala en güvendiginiz alandan alım sesi bile yok. Diger meslekler kpss den hemen sonra ilana çıkıyor, maliye ise kurum sınavı olmasına ragmen "insanlar bildiklerini de unutur, kpss ile ilanın arasını cok acmayaym" demiyor.. Yazık gercekten, sizin bu zamanlar kazandgnz illeri konusuyor olmanız ve tebligat bekliyor olmanız icap ederdi ama hala ilan gelir mi gelmez mi konusundasnz.. Bu sene guy alimi olmazsa devlet en son yayınlanan dguy ve vmy ile birlikte toplamda ortalama 1500 kisiyi kadroya cagrms iibfden.. Bu rakam bir senedeki iibf mezunlarinin ve kpss ye girenlern yaninda cok cok az bir rakam.. Boyle bir sey ogretmenlerin basina gelseydi onlar tuttuklarını koparirlardi, cunku aglamasini cok iyi biliyorlar. Her taraf iibf fakultesi ve iibf mezunu kaynıyor. Bimdeki kasiyer de iibf mezunu, ankaradaki mülkiye mufettisi de.. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Bi kere sadece acikogretimden yilda kac bin mezun var. Neyse lafi cok uzatmayacagm, sgk denetmenleri yaninizdadr arkadaslar. Umarm beklediginiz ilan gelir.
-
@rterdogan hocam su an mhuy musunuz halihazırda? sgk mi mhuy mu yazmissiniz da kadro bosuna yanmasin bu kadar arkadas beklerken
-
@mağdurum evet hocam... mhuy da nerede oldugun cok onemli. Hep sabitsin. Maas olarak ise sosyal denge tazminati yoksa 100 lira kadar kayda degmeyecek oranda sgk fazla ödüyor. Ama sgk yi tercih etme nedenim her zaman denetim kadrosunda pirestij ve is tatmini daha fazladir. Hepsinden öte sgk denetmenliginin gelecegi konusunda kulagima cok guzel seyler calindi. Su an sgk denetmeni tasra uzmaninin ozluk haklarina sahip.. mhuy ve guy gibi yani ama ileride merkez uzmanliga cok yakin bir ozluk hakkina getirelecegi dillendirildi. Bu ileriden kastm secimden bir hafta once filan olabilir.