2018 Guy Alımı
-
@nişancı aşağıladığınız bu meslek birçok kişinin hayali. Tabi ki sevineceğiz.
-
Arkadaşlar ilan ,sayı çok önemli ama asıl önemli olan tek il tercihi belası twit atarken bunada deginelim lütfen geçen sene ben dahil bi çok arkadşmz 81 puanla. Sınava bile girmedik
-
@maliyeci123 kesinlikle eski sisteme dönülmeli en son il tercihi olmalı eger kısa vadede yapılamıyorsa 3_4 tane il tercihi yapılabilmeli buna da değinilmeli
-
@nişancı
Geçen yıl ilan geldiginde ben de ağlamıştım. Tutunacagim tek dal guy sinaviydi. Cok emek verdim, skintili bi surecte calistim kurum sinavindan 87 aldim. Kpss puanimi 78 den 88 e cikardim. Ama ne yazik ki İstanbul için 850 asil + 223 yedek listesinde adimi goremedim.. Artik kac verdilerse mulakat puanima.. Tam 1 ay agladim, uzuldum, yiprandim.. Sonucta iyi bi puan aldim, cok kisi aliyo, e kendimi de ifade edebiliyorum onda da skinti yok, olur diyodum. Sonuc husran.. Suan baska mulakat sonuclari bekliyorum, guy'a dair bi heyecanim yok. Cok kirginim mulakatta kendimi bi çöpmüşüm gibi hissettirdikleri icin :))
Umarim hepiniz emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Umarim adil bi mulakat olur ve herkese hakettigi neyse o puani verirler.
Her sey gonlunuzce olsun.
Sunu da soylemeden edemiycem bildiginiz gibi garantisi yok hic biseyin. 3 bin kisi de alsalar sinavi gecenlerin yarisi elenicek. O yuzden kpss puaninizi yukseltmeye calisin. Basarilar.
Sevgiler. -
Arkadaslar hazir bu motivasyon varken neden duralim sayida baski yapabiliriz yada tercih konusunda ne kadar israrci olursak kâr. Onca ayimiz heba olmus feda edecek 1 saniyemiz olmamali.
-
Geçmiş sayfalara baktım anlamadım ilan geldi mi olay nedir?
-
Rabbim tüm uğraşan bu yolda emek veren herkesten Allah razı olsun. Bir olduktan sonra hiçbir şey bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Hadi başlayalım artık bu kadar puanım var gelir mi
-
@i̇ibf bende sizin gibi düşünüyorum hocam. İlan duyumu var ama gerçekleşmediği sürece bizim için birşey ifade etmiyor.
-
@grundig kesinlikle hocam adı üstünde henüz duyum iyi Bi duyum olsa da garanti gelecek diil ki tarihi bile henüz belirsizken
-
Aylardan belli burada haykırıyorum şu tek il tercihinin kaldırılması için ve sözlü mülakatın kaldırılması için elimizden geleni yapalım diyorum kimsenin sesi çıkmıyor. İlanın gelmesi için o kadar twit atıldı bu taleplerimizide belirtsek olmazmıydı. Eğer yine tek il tercihi olursa 80 puanla başvurduğunuz ilde sıralamaya siz giremezken başka ile başvurduğu için 72 puanla sıralamaya girenler olduğunda ve 80 85 puanlarla sözlü mülakatta elendiğinizde gelip burada ağlamayın herşeyi zamanında yapmak gerekti.
-
@asyasy hocam bundan sonraki twetlerizde bu durumuda belirtiriz.
-
Arkadaşlar bence de temkinli olmalıyız hala ilan gelmedi. Dereyi görmeden pacayi sivamayalim. Zaten bu ilanı verenler sonuna kadar bize eziyet ettirmeden öyle ilanı vermezler.
-
@asyasy hocam katılıyorum ama sunu da belirtmeliyim ki maalesef mülakat su asamada kalkmayabilir de il tercihi değişebilir bence ama biz isteyelim de ikisini de yapmadık diye vicdan yapmayalım sonra karınca misali
-
@1903bjk, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@nişancı
Geçen yıl ilan geldiginde ben de ağlamıştım. Tutunacagim tek dal guy sinaviydi. Cok emek verdim, skintili bi surecte calistim kurum sinavindan 87 aldim. Kpss puanimi 78 den 88 e cikardim. Ama ne yazik ki İstanbul için 850 asil + 223 yedek listesinde adimi goremedim.. Artik kac verdilerse mulakat puanima.. Tam 1 ay agladim, uzuldum, yiprandim.. Sonucta iyi bi puan aldim, cok kisi aliyo, e kendimi de ifade edebiliyorum onda da skinti yok, olur diyodum. Sonuc husran.. Suan baska mulakat sonuclari bekliyorum, guy'a dair bi heyecanim yok. Cok kirginim mulakatta kendimi bi çöpmüşüm gibi hissettirdikleri icin :))
Umarim hepiniz emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Umarim adil bi mulakat olur ve herkese hakettigi neyse o puani verirler.
Her sey gonlunuzce olsun.
Sunu da soylemeden edemiycem bildiginiz gibi garantisi yok hic biseyin. 3 bin kisi de alsalar sinavi gecenlerin yarisi elenicek. O yuzden kpss puaninizi yukseltmeye calisin. Basarilar.
Sevgiler.
Vay sende mi buradasın 4.olacak mı bakalım -
Arkadaşlar ben etkinlikler devam etmeli diyorum ama tag yine dün akşam ki gibi umut içeren tehditvari olmayan dünki bayram şekeri gibi güzel bişey olabilir hani kimse rahatsızlık duymaz ve 4 . Sıraları gördük yine görelim hatta 2
-
@i̇ibf Hocam biz talepte bulunmalıydık sistem değişirdi değişmezdi elimizden geleni en azından yapmış olurduk artık çok geç maliye bakanlığı nasıl sistem uygularsa artık ona razı olacağız.
-
Ortak ve güçlü duyumlar var. Ama hic bir sey kesin değil. Su anda gece yapacağımız tag etkinliğini konuşmamız gerekir bence. Ayrıca mülakat ve il tercih eleştirilerinize katılıyorum. Bu gece gür bir sesle bunları da ifade etmemiz gerekir. Tag için paramız var mi ? Önce bunu öğrenmek gerek.
-
@sweeney_todd
Geçen yildan biliyorum seni. Bu yil da uzucu seyler yasadin:( Bu sefer olur insallah senin. Gönlunce olsun -
@1903bjk pomak ve @sweeney_todd ptt ci kader ortaklarımız yine burdalar inşallah bu yıl kazanırız.
-
@asyasy bi dakka biz de varız ama ptt uzmanlikta. Guy ile işimiz olmaz