2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid illa kurum için alım olcaksa gelsin oda girsin kurum sınavına orda hakeden girsin. Ben bunada razıyım. Ama öbür türlü sadece onların gireceği ve kazanın yükseleceği sistemin kesinlikle olmaması için yoğun çaba gösterelim arkadaşlar. Bize verelin kadrolar ortada zaten az olanı daha azaltmalarına gönlüm razı olmaz
-
@hamzaömerhalid, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar canmavi kardeş le mesajlaştım duyumun güncelliğini sordum sağolsun zaman ayırıp konuştu. Kısaca meseleyi anlatayım kendisi bana duyumun geçerli olduğunu ve benim sorum üzerine sayının pek değiştirilemeyeceğini düşündüğünü söyledi. Kurum içi alımında bizim kadar olacağı düşünüldüğünden bimer cimer gibi etkinliklerle kurum içi alım hakkında düşüncelerimizi iletmemizin bize daha faydalı olabileceğini o yoldan belki bizim sayımızın artabileceğini konuştuk. Bildiğiniz üzere bizler daha çileli yoldan bu göreve talip oluyoruz. Daha kolay yoldan atanıpta daha sonra bizim gibi süreç yaşamadan yükselme talep etmeleri son derece haksız ve yanlış. Takdir sizin ne yapalım derseniz onu yapalım
Bence de bu tarz bir şeyler yapılmalı , çünkü sayının 1250 ile 1500 arasında kalmasının en büyük sebeplerinden biri de 2000 e yakın kurum içi alım planlanması , sayının artmasının en mümkün yolu kurum içinden alınacak kişi sayısının azaltılması olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca senelerimizi verdik kpss 'ye , herkes için ekmek aslanın ağzında ama biz iibf liler için ekmek aslanın midesine indi maalesef. Bu konunun biran önce ilan gelmesi yönündeki girişimden daha mühim bir konu olduğuna inanıyorum ve biliyorum ki bimer ve cimer de sesimizi duyurmak icin etkili bir yol. İibf mezunlarının mağdur olduğu yeter artık , sen ne dersin bu fikre @paretowilfredo ...
-
@can-mavi Hocam ben kurum içine 4880 kişi kadro ayrıldı diye biliyorum.
Kaynak 1 https://www.tercihiniyap.net/haber/4880-kurum-ici-gelir-uzmani-kadrosu-verildi
Kaynak 2 http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/07/20170730-3.pdfO yüzden şöyle flaş haberler bekledim maliye 6500 personel alacak!!! 1500ü guy geri kalan kadro içi gibi ama bu ihdas edilen kadronun tamamı birden olmayacak yani?
-
@rybczynski2 Bu arada dolu/boş kadro kararnamelerinden alım olup olmayacağını anlayabiliyoruz di mi üstad @paretowilfredo. (İlgili arkadaşlar için en son sayfada il göç uzm. yard. 110 kişi ayrılmış 9. Derecede. Ama 20 kişi ilana çıkıldı bilmiyorum sansasyon yaratmak istemem bilenler düzeltebilir )
-
Bu kurum içi yükselme nedir bizim sayımızın 5 de 1 i felan olmalı bu bizden fazlalar bu insanların zaten bir işi var öncelikle biz işsizlere daha fazla istihdam yaratılsa yada herkes eşit şartlarda yarışsa daha iyi olmaz mı hepimizin yaşı geçti yaşıtlarımız evlendi bile ben 25 yaşındayım hala işsizim evlenmeye kalksam evlenemiyorum işim yok diye sözlenemiyorum bile cebimde para yok para istemeye de yüz yok aile artık benim elime bakıyor akrabalar herkes bir işe gir ne olursa olsun çalış diyor herkesin gözünde boş bi adamım şuan bilgi birikim hiç önemli değil cebinde para var mı yok bitti peki bunca emek ne olacak her sabah işe gider gibi kütüphaneye gidiyorum yolda kitapları saklıyorum artık ders çalışmaktan başka bir şey yapmadık iş öğrenmedik ne iş yapıcam para yok tecrübe sıfır meslek yok her gece dua ediyorum gerçekten yapacak başka hiç bir şey yok 25 yaşımdayım iktisat hukuk maliye muhasebe dışında bildiğim hiçbirşey yok atanmaktan başka çare yok Allahım bizlere yardım etsin tamam bunları bilerek yola çıktık kimseye kızmaya hakkımız yok ama insan düşünüyor işte kızlar yanlış anlamasın ama kız olsam bu kadar gam yemem yemin ederim yemem işin yoksa adam yerine bile koymuyorlar Allahım bizlere sabır versin benim gibi ihtiyacı olan herkese de yardım etsin çok zor böyle yaşamak tek umudum bu emekleri çekilen çileleri Allah’ın boşaçıkarmayacağı bol dua edelim arkadaşlar herkes aynı durumda biliyorum hakedenihtiyacı olan herkes inşallah karşılığını alır
-
@walrass06 amin kardeşim amin amin. Bende senin gibiyim. Biz nasıl bilerek bu yola girdiysek o atanan memurlarda bilerek girdi !!!!! Biryandan hayatlarını kurdular her ay maaşları Birgün geçmiyor şimdi bir sınava girecekler ünvan değişecek. Ben bu şükürsüzlüğü doyumsuzluğu anlamıyorum. Kardeşim beğenmiyorlar sa neden atandılar atanırken razı değillermiydi kadrolarına ünvanlarına maaşlarına. Gelecek ilanı 500 arttırmak için bile günlerdir konuşuyoruz şurda. Yazık oluyor bu kadar insana ya.
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
ın ama kız olsam bu kadar gam yemem yemin ed
kızları da adam yerine komuyorlar atanmıs kızlar cazip geliyor anca güzelliği olursa belki kurtarıyor
-
Herkese merhaba. Pazartesi bir soruşturacağım. Artık bu iş çok uzadı millet aylar oldu bekliyor. Pazartesi çok net olmasa da birkaç şey söyleriz diye umuyorum
-
@priss hocam sen nerelerdesin hiç sesin çıkmaz oldu. En son Mhuyu araştırcam dedin ondan sonra kayboldun
-
@priss Hosgeldin üstad güzel haberlerini umuyoruz.
-
@hasansss mhuy da karışık işler var inanın anlam veremiyoruz çok saçma bi süreç işliyor ama takipçisiyim
-
@priss hocam merakla haberlerini bekliyoruz dönmenizede sevindim
-
Şu etkinliği askıya almayalım sesimizi çıkaralım. Hakkımı olan kesinlikle hakkımız olan öyle şüphe filan yok. Hakkımız olan kadroya başkasının değil bizlerin girmesi gerektiğini söyleyeyim. Ya harbi garip bi mezun topluluğuyuz. Göçte ses çıkmadı bakan kurum içi dedi ses çıkma dı. Alım 1250-1500 deniyor ses çıkmıyor. Öğretmenler kadar olamıyoruz.
-
@priss nasıl bir süreçmiş bu ya tamda bize denk geldi. Sanki darbe geçen sene değil de bu yaz oldu.
-
@rybczynski2 gerçekten çok acayip şeyler oluyor uzmanlik kadrosuna gecmek bu insanlar için lüks ama bizim için zorunluluk birde bunu hakediyorlar mı orasida tartışma konusu.. böyle adalet olmaz burda lisans yüksek lisans mezunu bile olan var biz bakan beyin agzina bakarken bazilarida güle oynaya oh bee kadroyuda aldik demesin dememeli hadi oldu diyelim bari 4800 kisi disardan alınsın ekonomiye can gelsin mezun issizler evlensin gülsün mutlu olsun çocukları olsun ...
-
Bu yılın geçen yıldan bu farkı yok üst kurullar ve müfettişlik ilanları dışında yüklü bir alım olmadı bu şekilde nereye kadar gidecek bilinmez
-
@Priss üstad haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada hoşgeldin aramıza tekrardan
-
@priss hocam hoşgeldin senden hayırlı haberler bekliyoruz pazartesi sevindir bizi
-
1700 Guy, gelir uzmanı olmuş belki bu hareketlilik yaratabilir.
-
@friedman98 kurum içi alımda var inşaallah etkiler. Kasımda bi uzmanlık daha olabilirmiş yani daha da yardımcıya ihtiyaç olacak. Ama işte alımı be kadar etkileyecek göreceğiz.