2018 Guy Alımı
-
@bonus mhuy ve duy için bir beklentim yok ancak Guy 2018 kpss den önce gelecek Allahın izniyle. İyi düşünelim hepimiz aynı durumdayız şimdi birbirimize destek olma zamanı.
-
Her sene ayni muhabbet sürekli moral bozan yazilar.. Ben anlamiyorum sizi ya siz neye calisiyorsunuz guy kpss den aşırı farkli bi sinav degilki ben oturup kpss kitaplarima calisiyorum kendi notlarima calisiyorum.. yok guy artik hayal olduda kpss ye calisalim moraliniz bozuldu diye herkesinde moralini bozmaya çalışmayın oturup düzenli bi sekilde çalışan zaten guy a da kpss ye de calismis olur
-
@esrarengiz guy kpss ile ayni ancak guydan ise baslamak su sartlarda 2019 u gösteriyo.Millet artik beklemektem sikildi sorun bu.Guyun yazilisiula ise baslama arasinda en az 1 yil ouunuyo
-
@can-mavi sende son haberlerini paylaş kardeşim örtüşüyor mu görelim
-
@bonus, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi sende son haberlerini paylaş kardeşim örtüşüyor mu görelim
-
Arkadaşlar herkes dersine zaten çalışsın aksini söyleyen yok. Ama sanırım hepimiz ayni düşüncedeyiz darbe sonrası dönem gibi 11111 YIL ilan beklemiş olmak istemiyoruz. Derslere aynen devam tamam yanın da etkinliklere de devam CB na sesimizi kısa sürede ulaştırmalıyız. Nasıl olursa artık. Etkinliklere önem verilmesini rica ediyorum. Artık kanıma dokunuyor düşüncesi bile bir sınav için bir yıl beklemenin.
-
@priss dostum allah razı olsun bizleri düşünmen yeter yeni bir şey duyarsan lütfen bizimle paylaş teşekkürler
-
@zenginmemur ben soylediklerinizin aksi biseyler soylemedim ne demek istedigimi anlamadiniz sanirim.. Arkadaslar "bu sene ilan gelmeyecek guy hayal oldu artik kpss calismak gerek" diyorlar bende diyorum ki calisilan alanlar zaten farkli degil sırf moral bozmak icin bunu soylemenin bi mantığı yok oturup calissin neye calisirsa hedefi ne olursa.. Ayrica her sene ayni süreç yasaniyor 2018 kpss ye girdikten sonrada süreç ayni ilerleyecek farklı hayallere kapilmamak lazim
-
@esrarengiz Kardeşim neden moral bozmak için söyleyelim. Aksine kendimizi toparlamak için söyledim. Çünkü dediğin gibi ikisinde de alanlar aynı. Guy gelmedi diye isyan etmek yerine kpss için çalışmak daha mantıklı. Guy gelirse zaten her an hazır oluruz o zaman.
Çünkü sadece ilana odaklanınca ya çalışmayı erteliyoruz yada isyan edip kendimizi harap ediyoruz. KPSS için çalışırsak bu yıl ilan gelirse bizim için harika olur, gelmezse de 2018 puanımız 2017den çok daha iyi olur. Bu durumda her türlü biz karlı oluruz. Benim bi önceki sayfada anlatmak istediğim buydu tam olarak.
-
@esrarengiz moral bozmak icin insanlar yazmiyo sadece ilan ne kadar erken gelirse o kadar iyi cunku en az 2yil insanlar issiz geziyo hele bir de puani sadece guya yetiyosa
-
@duryy kardesim yazdiklarinizdan öyle anlayan tek ben degilimdir ama simdi öyle olmadığını siz soylediniz bisey diyemem.. Evet her halukarda 2017 puanindan daha iyi 2018 puanlarina ihtiyacımız var ama guy gelmeyecek demek de insana moral vermiyor gecen sene bile geç de olsa guy geldi bundan sonrasi icinde kpss sinav sonucunu alir almaz guy sinavi gelmez ama illaki sabirlar tükeniyorken gelir
-
@zenginmemur 2018 kpsss ye girer girmezde memur olmuycak kimse en az 2 yili göze alip giriyordur zaten süreci bilen.. Benim bahsettigim konu bu degil
-
@esrarengiz surecin belirsiz olmasi butun sebeb
-
Arkadaşlar hemen moral bozmaya gerek yok. KPSS öncesi ilan gelmeme ihtimali neredeyse 0. Öncelikle bir sakin olun. Derslerinize çalışın. Yarın ilan gelecekmiş gibi hazır olmayı gerektiren bir süreç çok iyi biliyorsunuz. Bu iş Kpss sonrasına kalmaz aklınıza bunu takmayın bence
-
@priss mhuy duy dan haber yok mu hocam hep guy sormayalm
-
@priss okudum açıklamanızı şimdi gördüm.
-
@esrarengiz Size katılıyorum ilan gelmez kpss'ye çalışın yanlış bir ifade.Ancak karşıdaki kişiyi bu düşünceye iten neden bariz ortada.Bir önceki ilanı 17 ay bekledik.Bu şekilde çıkış yapmak yerine daha yapıcı olsak ne kaybederiz.Öyle düşünmemelisin bu kadar sabrettin biraz daha gayret göster desek.Hepimiz aynı geminin yolcularıyız.Yeri gelir tartışırız,polemik yaparız ama arada destekte olmak lazım
-
@fernando-reges arkadasim ben kimseye çıkışmadim bu sekilde itam etme msj larimin içeriğindede yapici elestiriler var zaten.. Bende 2016 dan beri bu surecin icindeyim cok fazla karamsarliga dustugum oldu ama hala kitaplarimin basindayim priss in dedimlerine katılıyorum bu sürece girdiysek sinavada hazir olmaliyiz guy gelmiycek kpss tek hedef demek doğru degil çünkü 2018 kpss puanini aldiginda da herkes ayni süreci tekrar yasiycak tekrar sinav gelmiycek düşüncelerini giricekler .. Kısacası demek istedigim calisilan konular zaten ayni oturup düzenli calissin herkes sonra 45 günde guya calisip ah olmadi demesin kimse yada guy bekledim kpss ye odaklanamadim yine puanım kritik deyip kendinide ailesinide uzmesin
-
Nasıl üzüldüm ya öyle bi kendimi ocağa hazırlamışım ki bence de mutlaka KPSS öncesi gelicek ama yine de belirsizlik:(( 1750 geçmiş bi umarım o rakam gelir ne diyim
-
yorumlarınızı okudum ve diyorum ki hepinize YAZIKLAR OLSUN.
Duyum görünce yüzlerce yorumla buraları coşturmuşsunuz
Günlerdir etkinlik diyoruz. NEREDESİNİZ?
insanlar metin içeriği belirleyebilmek için günlerdir diğer başlıkta kavga ediyor
hepiniz adına metinler hazırlıyor anketler düzenliyor. NEREDESİNİZ?
Beklediğiniz guy yarın gelse 500 kişi içeriden 1000 kişi kurum içinden alsa KAÇINIZ SINAVA GİREBİLECEK?
şimdi hepinize soruyorum hepinize GUY MÜLAKATINDAN ELENDİĞİNİZ TAKDİRDE ALTERNATİF PLANINIZ TEKRAR KPSS'ye GİRMEK Mİ?
ELİNİZİ NE ZAMAN TAŞIN ALTINA KOYACAKSINIZ?