2018 Guy Alımı
-
@walrass06 kimin? uzmanlık bizim mesleğimizdir, iibfnin, biz a grubunda emek harcıyoruz 3 4 yıldır buradayım elenip elenip tekrar hazırlanıp bu mesleği kazanıyorsam, benim için değerlidir. b den atanıp basit bir sınavla uzman olmak isteyenlere sesimi çıkartırım,çıkartmalıyız yoksa ne değeri kalır iibfnin, uzmanlığın
-
Aciklayamamisim kendimi... Ihtiyaç olsa da ihtiyaca yönelik alım olmuyor, bu yüzden alım olmamasını kurum içine bağlamaktan vazgeçtim. Kurum içi sinavi vs yüzünden bizim ilan gecikiyorsa da bunu yine kurum içi ile bagdastirmayacagim, tek sorun umursamamazlık. Yani seri bir şekilde yapılacak işler sürüncemede hep. Bakanlıkta bu personel alımı için koordinasyon falan bir şey yok.
-
Merhaba arkadaşlar . ben de bugün bir duyum aldım kararsız kaldım paylaşıp paylaşmamakta ama paylaşmak iistedim . Guy için herşey hazır olduğunu ama imzaların atılmasında birilerinin çekindiğini ve atmadığını duydum . bir de Muy ilanı gelecekmiş. 400 kişi civarı diye söylendi.
-
@aylin ben de aynen senin gibi düşünüyorum.
Ama anladığım kadarıyla bakanlık zamaninda b den aldığı memurlarla şu anki a kadro dan aldığı uzman yardımcilarini aynı işlerle görevlendiriyor. Yaptıkları iş tamamen ayni. Yani yapılan iş aynı ama maaş farklı. İlk özlük haklarının iyileştirilmesinin daha doğru olacağını düşünüyordum ama yapmıyorlar. Böyle bilince mantıklı geliyor. Ama uzmanlık almasınlar, aynen maaşları aynı olsun. Tabi fikrimizi sormuyorlar:)
2008den beridir zaten bden memur ataması olmuyormuş. İnşallah böyle gider. -
@mhmt7 muy ve 400 kişi mi?
-
@mhmt7 hocam guy konusunda sayı öğrenebildiniz mi peki
-
@mhmt7 400 çok yüksek bir rakam. Gelir mi ki görür mü ki bu gozler:/
-
@falanfilan arkadaş acaba mhuy diye mi yazmak istedi? Çok çok fazla ve imkansız bence muy 400 kişi keşke olsa.... @mhmt7 tesekkürler bu arada..
-
Guy bekleyip pomem kazanan var mi ?
-
Ocak başından beri 1250 kişilik guy İlanının hazır olduğu söyleniyor ama hala yok
-
@füreya evet olabilir mhuy için 250 kişilik alim yapılacak yazılmıştı yine bu seneki raporlara. Hangisi acaba 400 çok uçuk ya. Gelmez bence
-
%95 Mart’ta ilan gelecek Başbakanlık kararnamesini bekliyorlar
-
@meç hayır hocam sadece herşeyin hazır oldugu ve imza atılmada çekinildiğini duydum .
-
@füreya valla hocam bana da öyle geldi . babam maliye bakanlıgında çalışıyor bugün bir uzmandan duymuş bunu bana söyledi . ben de aynısını söyledim çok yüksek almazlar bu rakamı diye ama söyleyen kişi sağlam biri yalan söylemez yani. Çalışmaya devam etsin bırakmasın sakın demiş.
-
@mhmt7 valla hocam bana da öyle geldi . babam maliye bakanlıgında çalışıyor bugün bir uzmandan duymuş bunu bana söyledi . ben de aynısını söyledim çok yüksek almazlar bu rakamı diye ama söyleyen kişi sağlam biri yalan söylemez yani. Çalışmaya devam etsin bırakmasın sakın demiş.
-
@mhmt7 hocam bahsettiğiniz muy merkez uzmanlık 400 kesinlikle mümkün değil acaba mhuy mu kastedildi
-
@friedman98 valla bilemiyorum hocam olabilir bi yanlışlık isimde. bana da epey yüksek geldi çünkü .
-
@mhmt7 kardesim yarin falan bi teyit ettirsen
-
@walrass06 banada öyle geliyo. Ben sınavı ramazan ayına ve sonrasına bırakmayacaklarını düşünerek mart diyorum ama herşey bir günde değişebileceği için hayırlısı diyorum artık.
-
@friedman98 muy taşrada görevlendirilmiyor mu yani hocam hiçbir şekilde, bilmiyordum bunu