2018 Guy Alımı
-
@mbguy sıralamayı 5000 arttırır diyecektim t9 azizliğine uğradım.
-
Vmy 1000 alırsa 5 katı sınava girse 5000 kişi için test olma ihtimali var mı
-
Bekir Bozdağ'ın yaptığı açıklamaya yorumum : Neyi açıkladı?
-
@mbguy hocam vmy çok önceden acmaliydi bunun olması için. Çünkü sınavı yaptıktan 50 gün sonra falan sonuç açıklıyor ki mülakat içinde uzun süre bekleniyor. Kimsede kazandığını görmeden başka bir ilandan vaz geçmez diye düşünüyorum
-
Guy gelecek diyorlar facebookta ancak bakan bey ne guy dedi ne bir tarih verdi Naci ağbalın dediği risk analiz kurumu bu alımlar
-
@walrass06 guy için kanun çıkarmaya gerek mi var
-
1000 kişi dr çok az yaaa
-
Dostlar selamin aleyküm. Açıkçası Sn. Bozdağ'ın aciklamasi cok da ortaya bir sey koymus degil. Ancak Sn. Ağbal'ın meclis konusmasi ile birlikte degerlendirince anlam kazanabiliyor. Sayet 1000 guy alinmasi soz konusu ise bu sayi cok az. Bu konuda bir duzenleme yaparak etkinlik metninde duzenleme yapacagiz. Bu hususta @Antimülakat kardesim ile irtibattayiz. Insallah bu aksamdan itibaren daha yuksek bir rakami da dile getirerek etkinliklerimize baslayalim. Surec zaten netlesecektir. Hayirlisi olsun hepimiz hakkinda.
-
İlan gelmeden etkinlikler yapmalıyız öğretmenler sürekli gündemde ve ek atama filan bi şeyler yaptırıyorlar isteyerek .. biz tt olamıyoruz bile. Sadece twitter değil diğer konularda da çok istediğimiz halde etkinlik yapamıyoruz üzücü
-
@paretowilfredo sağolun hocam
-
@paretowilfredo dostum 1000 denetim kadrosu ne anlama geliyo.Eskiye donus olarak yorumlayabilirmiyiz?
-
Arkadaslar bence kurum ici sinavina 1000 kisi ilan vermezler bekleyen cok kisi var zaten 5 6 yilda bir oluyor zor bence
-
@zenginmemur Iki ihtimal var ya 1000 vmy kadrosu parca parca alinir. 1000 kisi bir kerede alinmaz. Ya da ek bir denetim kadrosu ihdasi olabilir.
-
@paretowilfredo hocam Vdk da ki ustatlarin bakis acisi nasil boyle 1000 kisilik alimlara
-
Bu akşamdan itibaren başlayacak olan etkinliğin önemi daha da arttı. Bahsedilen bizsekte değilsekte bu etkinlik çok daha önemli oldu. Yayalım ve katılalım.
-
Öncelikle forumun tekrardan aktif gelmesi sevindirici gelelim diğer konuya arkadaşlar 1000 guy eğer kurum içiyse üzücü yok yeni personelse yetersiz bir rakam en azından 2000 kişilik bir alım gelmesi kanatindeyim bunu içinde etkinliklere lütfen katılım gösterin bimer cimer twitir 'ne varsa yüklenmek gerek 'ne yapılacaksa ilan gelmeden yapılmalı yoksa bir çok kişi için 1000 kişilik biir ilan kabus olur hayal kırıklığı olur
-
@canmavi dostum senin fikrin nedir bu 1000 kişilik alin için varmı duyum
-
Bu arada @paretowilfredo sitenin yeni hali daha iyi olmuş
-
@paretowilfredo parca parca alincaksa o zman yine klasik ve maksimum 400luk bir alim olur.
-
@zenginmemur bence bakanın bahsettiği o birim olacak