2018 Guy Alımı
-
@priss hoşgeldin tekrar aramıza. Nickini görünce çok sevindim valla hayırlı haberler ver bize lütfen
-
Sevgili dostlar iki gün arka arkaya önce müdür yardımcılığı sonra yeterlik sınavı sonuçları açıklanmış. Artık inşallah sıra bize gelir-tabi 2000 kişi gibi bir sayıyla-
Kulağıma çalınan bir şeyler var aslında ama sadece duyduğum için ve şu anlık bir dayanağım olmadığı için buraya yazmak istemiyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. -
@mbguy hocam burda herkes duyum paylaşıyor %100lük garantiyi kimse veremez oyuzden duyuduklarınızı paylaşırsanız enazından öncekilere göre yorum yapma şansımız olur
-
@mbguy hocam bizimle paylaşırmısınız duyumunuzu
-
@mbguy duyumun ne ise paylaşabilir misin ? Duyumun çıkmadı diye kimsenin birşey söylemeye hakkı yok. Maliye Bakanı bile MHUY DUY ilanı gelecek demişti referandum öncesi gelmedi.
-
Herkes bir şeyler duyuyor ama söylemeye cesaret edemiyor. Ama çıkıp buraya ben bir şeyler duydum diyor açıklama yapamıyorsan yazma. Ama bence herkes artık cesaret edip yazsın yöneticilerde dahil. Korkmayın kimse laf söylemez ohal deyiz her gün bir şeyler değişiyor duyumun çıkmaması da normaldir.
-
@bonus burada bu kadar tepki koyup özelden de kardeşim söyler misin diye konuşmanız ne kadar samimi acaba? İşte bu yüzden bu tavırlar yüzünden burada bir şey söylenmeye gelmiyor. Kusura bakmayın!
-
Guy zaten yakın zamanda ilana çıkacaktır.İlgöç'te kaynadı kaynadı sonra rakam hayal kırıklığı olsa da ilan geldi.Sınav takvimi yaklaşıyor en geç 2 ay içinde gelecektir.
Bakanın açıkladığı diğer kurum sınavları bundan önce sürpriz yapar mı acaba.(Benim içimde Şubat'ta duy hissi var) -
@mbguy Hocam birşeyler duyduğunuzu yazdınız bu safhadan sonra açıklamanız gerekir.Hiç yazmasanız tamam ama merak içinde bırakırsanız pek doğru olmaz
-
@mbguy hocam bekliyoruz duyumunuzu
-
Düzeltme:Arkadaş gayet nazik ve iyi niyetli şekilde bilgisini paylaştı.Bazı duyarsız arkadaşlardan dolayı çekincesini belirtti.Hak verdim
-
Arkadaşlar yukarılarda konuşulan cimer e toplu mektup yazma etkinliği planı yabana atılmamalı. Sorunları başlık başlık toplayıp bir metin hazırlayalım bunu ayrı bir başlık açıp üyelerin birçoğunun görmesi için bir kaç gün süre verelim ve mektubu gönderdikten sonra takip numaralarını paylaşalım ki kendimizi yalnız hissetmeyelim çünkü kimse katılmaz nasılsa diyerek ümitsizce duyum kovalıyoruz yıllardır. Belki ilk etkinlikte umduklarımızı elde edemeyiz ama en azından var olduğumuzu hatırlatırız çünkü hatırı sayılır bir sayıdayız. Sürekli duyum kovalayarak ders çalışmaya devam ediyorsanız bence bunu yapmak kendinize ve ailenize borçtur.
Hatta Bu etkinliği yapabilirsek biraz zaman geçtikten sonra ailelerimiz adına bir metin hazırlayıp onlar adına da gönderelim derim ben. -
@fernando-reges sorun guyun yakında ilana çıkması değil. Çünkü yakında dediğiniz mart ayında ilan mayıs ayında sınav ekim gibi mülakatlar işe başlama ocak. bakın geçen seneki sürecin aynısını yaşıyoruz şuan.Geçen sene istisnaydı diye konuşuluyordu bu sene ise bu duruma alışılmış ne yazık ki. Değilse herkes biliyor zaten Önceden senede iki alım yapan kurumun ilanı darbe zamanı bile (biraz da referandum etkisiyle) 2000 kişilik ilana çıktıysa bu sene herhalde gelecek.
-
@pmb yok kardeşim buradan birşey olmaz ruhsuzlar topluluğuyuz. O kadar paretoya laf ettik yeri geldi kızdık. Adam sayfa açtı istişare için yazan yok eden yok. Onu dahi yapamıyoruz zaten Twitter da yaptığımız etkinlikler ortada katılım belli. Böyle devam tamam mı herkes böyle devam etsin. Sabahları kütüphaneye gidin akşam çıkın eve gelin herkes ne oldu diye sorsun böyle başınız önünüzde kısık sesle alım yok diyin.
-
@hasansss ben de onu anlayamıyorum yıllardır, şurada iktisatla ilgili bir soru sorsam veya hukuk muhasebe maliye yüz kişi cevap yazar tartışır bilgi satar. Ama nerede kullanabiliyosunuz bu bilgileri diye sorsam kpss ve senede bir kere gelen guy sınavında. Ama gerçekten bu böyle devam etmemeli nasılsa gelecek diye beklersek il göçün geldiği akşam gibi dolar taşar buralar.
-
@pmb devam etsinler böyle sonra 90 puan alıp ilgöç gelirmi gelmezmi hesabı yapsınlar. Ben diyecek söz bulamıyorum. 2bucuk sene oldu benim gibi buradaki herkes hemen hemen bu kadar süre emek harcadı bu emeğimin karşılığı 7 8 aydır ilan beklemek olmamalıydı
-
@pmb kurumiçi alım, taşerona kadro her yıl bilmem kaç hakim savcı alımı, öğretmene kadro, sağlıkcıya kadro bizde burda ilan bekleyelim. Acaba gelirmi gelse sayı kaç olur. Böyle devam edelim arkadaşlar böyle devam. Ben artık birşey demiyorum. Bizim gibi düşünen kendini yıpratan bişeyler olması için uğraşan tüm arkadaşlarıma Allah yardımcı olsun
-
Kardeşlerim yazdığımda
3ayda 1000yorum atılmış olan başlık
3günde 300yorum atılmış.
Burada bir dip dalga görülüyor.
Bu hissi duyuracağız.Duyumlarla ilgilenmiyorum.
Cenabı hak ne zaman geleceğini biliyor.
Harekete geçiyoruz.
Sabrımız için 31ocak son tarihtir.
31Ocak gecesi CİMERe mektup organizasyonumuz olacaktır.
O tarihe kadar gelecek olan ilan bizi utandırır inşaallah.
Yoksa kardeşleriminde dediği gibi
"Martta gelse> Mayısta sınavTemmuzda mülakat>en en erken baharda iş başı.
Ne kadar geç açıklandığını sizlerde görüyorsunuz. -
@milliirade kardeş 24 25 ocak dememişmiydin 31 nerden çıktı.
-
31Ocak tarihine kadar sizlerden ricam
İibf sessizdir
İibf organizasyonlara katılmıyor
Bizden bir şey olmaz
Sessiz çığlığız
Kimse bizi görmüyorgibi hayıflanma yorumları atmayınız.
Burada yorum atandan çok,içinden okuyan kardeşlerimiz var.
31Ocak tarihine kadar ilan gelmeyeceği düşüncesiyle sadece VE SADECE duyuruyoruz.
İnşaat Reklamı kapatmayla uğraşmayacağız.
DPB sayfasını yenilemeyle uğraşmayacağız.
Puan hesaplamayla uğraşmayacağız.
DUYURACAĞIZ
HABERDAR EDECEĞİZ
İNANACAĞIZ