2018 Guy Alımı
-
Birisi @Priss i arasın
-
@Priss come to Tercihini Yap
-
00:00 ı bekliyor bence
-
Gün içinde görüşememiştir sık boğaz etmeyin kaçmasın yine yarın yazar nasılsa:)
-
Beklentiyi min da fayda var. Ben kendimi şuna hazırladım, " net bir şey yok. KPSS den önce ilan gelecek ancak tarih tam belli değil. Sayının 1000-1250 arasında olacağı konuşuluyor".
Bu bilgiden bi seviye üstündeki her detay bilgi beni mutlu eder
-
@duryy bu kadar beklemeye bu sayılar kurtarmaz
-
@duryy 1250-1500 hocam
-
Allahıma cb bir duyum hatta birinin araştırmasını nasıl beklediğimizi görse sınavsız atar
-
Arkadaşlar Kutluay kararlı mart ayında Başbakanlık kararnamesi çıkmadan ilan gelmez demiş bu mümkün mü
-
https://anketomatik.com/qlcum
Anket önemli -
@paretowilfredo hoşbuldum kardeşim. Seni de öyle.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Dün için öncelikle kusura bakmayın yazacak vakit bulamadım. Dediğim gibi konuştum konuşacağım yerlerle. Şuan için bir şey yok arkadaşlar. Ancak TAHMİNEN geçen yılla benzer bir süreç işleyecek. Sayı konusunda 2000 kadar bir alım beklemiyorlar ancak bu 2000 gelmeyecek anlamına da gelmesin lütfen. Dediğim gibi bir duyum değil bir tahmin. Ben sürekli irtibat halindeyim. Kayda değer bir şey olursa tabiki buraya yazacağım. Hayırlısı olsun çok az daha sabır.
Ayrıca benim şahsi Tahminim ise Şubat sonu 1250-1750 arası bir ilan geleceği yönünde. Ama maliye bakanlığı ne yapar orayı kestirmek zaten çok güç. Size tavsiyem çalışmayı bırakmamanız olacaktır. Artık dayanma gücünüzün kalmadığını bu yollardan geçmiş birisi olarak zaten biliyorum ama az biraz daha sabırla ilan gelecektir.
Bunun dışında mhuyla ilgili artık yorum yapacak durumda da değilim. 2017 Ocak'ta talep toplandı arkadaşlar kaç mhuy istersiniz diye bunu bizzat Daire başkanım nezdinde biliyorum. Biz sanırım 10 kişi talep ettik ama hepsi mhuy değildi. Hatta çok güncel bir bilgi vereyim SGK daha önceden SGK uzman yarcımcılığı olarak ihdas edilen kadroyu şuan MHUY olarak değiştirmek istiyor. MHUY ihtiyacı var hem de fazlasıyla ancak bizim meslek biraz "gariptir". Ben 2017 Kasım sonu Aralık başı gelir diyordum söylentiler tam da bu yöndeydi zira. Ancak gelin görün ki sizlere umut vermekten başka bir sonuç doğurmadı. Ben de size boş umut vermek istemiyorum inanın üzülüyorum. O nedenle biraz bi bekleyelim ben her zaman özellikle GUY ve MHUY için kulak kabarttım. Eskisinden daha iyi bağlantılarım var.DUYUMLAR DOĞRU ÇIKARSA TEBRİK BEKLEMEDİĞİM GİBİ YANLIŞ ÇIKMASI DURUMUNDA DA ELEŞTİRİLMEK HATTA DAHA İLERİ EVRELERİNİ İSTEMİYORUM. ÇÜNKÜ BENİM BU SÜREÇTEKİ ROLUM SIFIRA YAKIN. DUYARIM GELİR BURAYA YAZARIM HEPSİ BU. O NEDENLE BU YENİ SÜREÇTE ANLAYIŞLI OLACAĞINIZI TAHMİN EDİYORUM DOSTLARIM. HAYIRLISI OLSUN. ÖZEL SORUSU OLAN VARSA YAZABİLİR. İLLAKİ CEVAP VERİRİM. İYİ GÜNLER
-
@priss kardesim oncelikle tesekkur ederiz.Sunu kesin soyleyebilirmiyiz 2018 kpss oncesi mhuy guy ikiside gelecek?
-
@zenginmemur Dostum kesin diyemem hele MHUY için hiç diyemem ama GUY %90 gelir.
-
@priss kpss sonrasına kalır bu sefer görün bakın. Çünkü seçim öncesine denk getirirler bizi bir sene bekleten bir bakan var karşımızda emin olun 6 ay daha bekletir... Bence herkes KPSS çalışmalı moral bozucu durumu ama gerçekler.
-
Ocak ilanı için gerçekten umutlanmıștım ancak şu son bilgiden sonra kendi kafamda ilanı Mayısa kadar erteledim. Geçen yıl ki KPSS nin hemen öncesinde olacak gibi geliyor.
Tabii birde şu var ki o daha kötü. Geçen yıl referandum muhakkak etkiliydi ilanın gelmesinde ve puanlar 1 yıl geçerliydi. Bu yıl ise seçim vs yok, puanlar iki yıl geçerli. O yüzden de ilan KPSS sonrasına bile kalabilir.
Sanırım en doğrusu ilan vs beklemeden, bu yılı kafadan atıp sadece 2018 KPSS'ye hazırlanmak ve hedefi de ilk 500e koymak. SGK dışında puanların 90 altında olduğu bile tek tük oldu heralde belki de olmadı. Sistem eskisi gibi değil dostlar her geçen yıl biraz daha zorlaşıyor. Belli bir emek verdik, 4+1 yıl lisans(+hazırlık) için çaba harcadık sonrasında da en az 1 yıl KPSS için birçok şeyden vazgeçtik. Herkesin şuan iyi bir temeli var, ilan yok diye isyan edip bildiklerimizin üzerinde toz birikmesine izin vermeden bir an önce tekrar KPSS temposuna dönmek lazım.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Benim için artık hedef 2018 KPSS. İlan gelirse ne ala tabi 83 küsür puanla bekliyorum. İnşallah koca bir yıl boşa geçmez diye de umut kırıntıları taşıyorum tabi ki.
-
@duryy doğru tespit yaptın bende artık seçim yoksa ilan da yok diyorum kendime. açıkçası ocak sonu haberleri de asılsız çıktı. Facede dolanan imzaya kaldı filan haberleri de. Şu an tek bildiğimiz hazırlık yok. tarihi belli olan tek sınavda KPSS. kPSS öncesi de guy almayacaklar kpss sonrasına çünkü seneye nisanda yerel seçimler var diye o zaman bırakacaklar
-
@bonus moral bozmayın be kardeşim moral bozmayın!!! Devletimiz 1000 kişilik alımla seçim kampanyası yapmaz. Bu kadarda değil. İlan sınav öncesi gelecektir inşallah. Böyle konuşarak hem kendinizi hemde buradaki arkadaşları üzüyorsunuz. İyi düşünelim gelecek ALLAHIN izniyle
-
@hasansss keşke kardeşim bir an önce gelse. Bazen diyorum puanım olmasaydı da kafam rahat olurdu diyorum
-
Arkadaşlar sınav takvimini araştırıp esas almakta fayda var.Duyumlar güzel ama sonuç vermiyor.Tabi bu duyumcuların suçu değil.Ben 1 aydır kendimi Mayıs ayına odakladım.
Mhuy,Duy ilanı Şubat-Mart'ı geçerse Eylül aylarına kalır.Onlara inancım yok ama Guy 2 ay içinde yüzümüzü güldürecektir.