2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid organizasyonu sen yapabilirsin ne zaman görsem buradasın twittter bimer haber kanalları köşe yazarlarına mail etkinliği yapabilirsin
-
Arkadaşlar bu işi cumhurbaskanimiz çözer çözerse onun duymasi magduriyetmizi anlamasi yetecektir bakan beyin tavrı ortada... nasıl ulaşabiliriz cumhurbaskanimiza ..
-
@ameletüllabı aynı anda 200-300 kişinin cb mektup yollamasıyla biner çimer pek etkili olmuyor
-
İstatitik mezunları da guya başvuru yapabiliyor mu arkadaşlar. Şu yüzden sordum sgk sonuçları açıklanınca istaistikten de önümüzden giden olacak mı diye
-
@köyün-ağası yapalım kardeş yapalım ben zaten kendim aklıma geldikçe mesaj atıyorum. Ama ben kendimce bişeler yapıyorum. Bu işi daha iyi bilenlerle benim yapmam bir olur mu. Boşuna paretodan ricada bulunmuyorum. Facebook da burada haber yapılıyor Twitter a kaç kişi katılıyor.
-
500kişilik Guy alımı olursa
Eey 2000ve üzeri giremiyorsunuz
Bir şey yapmayacak mısınız?Puan hesabı yapmayın ilan GELMEYECEK.
Gelse de size yetişmeyecek
Gözünüzün önünde düz memurlar GUY olacak.
Bir şey yapmayacak mısınız? -
Şu ilan tez zamanda iyi sayıyla gelmeli daraltılar basıyor beni yoksa. Gelsinde bir umudumuz olsun. İnsanı mahveden şey belirsizlik.
-
@milliirade yeter be kardeşim içimizi kararttın olmayacak tamam zaten beklemiyoruz. Ne yapalım ne çare olacak alımlar yok devlet almıyor yazsak ne olacak cumhurbaşkanına ne değişecek hiç bir şey yapmak istemediklerini yine yapmayacaklar. Bakan zaten iibf nin başına bela elden ne gelir. Eğitimciler kadar güçlü olsak her şeyi yaptırırız zaten yok yani. Sabahtan beri yazıyorsun ama sadece moral bozuyorsun zaten herkes durumun farkında bir de üsteleyip durmaya gerek yok.
-
METİN ÜZERİNDE TÜM HATALARI KONUŞALIM.
DAHA YALIN DAHA NET HİSLERİMİZİ ANLATACAK CÜMLELER ÇIKARIP YA DA EKLEYELİM.Sayın Cumhurbaşkanım
Bu mektup ile her yıl umudunu seneye saklayan, ailelerine mahçup olan tüm İİBF mezunlarının sıkıntılarını çözmeniz dileğiyle gönderiyoruz.
Atama beklemiyor, sadece elimizdeki KPSS puanlarını kullanabilmek adına önceleri yılda iki sınav ile eleme yapan Gelir İdaresinin en azından istihdam seferberliği ilan ettiğiniz şu günlerde rutin ilanlarının Maliye Bakanlığı'nca geri gönderilmemesini rica ediyoruz.
Sadece 2bin kişinin kazanacağı, ancak 10bin kişiye umut verecek, aileleriyle 40bin kişinin yüzünü güldüreceksiniz.
İlan ile umutlanacak insanların büyük kısmı elenecek, il tercihiyle giremeyecek ya da mülakat aşamasında elenecektir.
Bunlara razı olarak, ilanların bakanlıkça geri çevrilmemesini istiyoruz.Son metin güncellemesinde karar kıldıktan sonra
cimer etkinliği başlatıyoruz.
Gönderen numarasını buradan paylaşacak -
@bonus
ben yazmadan önce olmayan ilanın pazarlığı oluyordu burada.
"73e gelir mi 76ya gelir mi diye"
Durumumuz bu, içiniz kararacak.
Yoksa mayısta gerçekle karşılaşmadan harekete geçilmeyecekti.
Burada göç açıklandığı akşam ki gibi hayıflanılacaktı.
Şimdi kabullenip sesimizi duyurmalıyız -
@milliirade katılıyorum sana tepkim için kusura bakma ama sürekli olmayacak demek yerine son yazdığın metin gibi etkinlikler düzenleyelim organize edelim. Yoksa sende haklısın daha yumuşak olmak moral bozmadan söylemek iyi olacak. gün ve saati kararlaştırıp yazalım mektup. Ama bunun için 300 kadar olmamız lazım
-
METİN ÜZERİNDE TÜM HATALARI KONUŞALIM.
DAHA YALIN DAHA NET HİSLERİMİZİ ANLATACAK CÜMLELER ÇIKARIP YA DA EKLEYELİM.Sayın Cumhurbaşkanım
Bu mektubu,her yıl umudunu seneye saklayan, ailelerine mahçup olan tüm İİBF mezunlarının sıkıntılarını çözmenizi dileyerek gönderiyoruz.
Atama beklemiyor, sadece elimizdeki KPSS puanlarını kullanabilmek adına önceleri yılda iki sınav ile eleme yapan Gelir İdaresinin en azından istihdam seferberliği ilan ettiğiniz şu günlerde rutin ilanlarının Maliye Bakanlığı'nca geri gönderilmemesini rica ediyoruz.
Sadece 2bin kişinin kazanacağı gerçeği olan bu sınavla, girebilecek10bin kişiye umut verecek, aileleriyle birlikte 40bin kişinin yüzünü güldüreceksiniz.
İlan ile umutlanacak insanların büyük kısmı elenecek, il tercihiyle giremeyecek ya da mülakat aşamasında elenecektir.
Bunlara razı olarak, ilanların bakanlıkça geri çevrilmemesini istiyoruz.Son metin güncellemesinde karar kıldıktan sonra
cimer etkinliği başlatıyoruz.
Gönderen numarasını buradan paylaşacak -
@milliirade hocam buraya daha açık ne istediğimizi tam yazalım mesela 2000 gelir uzman yardımcısı 300 mali hizmetler ne istediğimiz tam belli olsun bende bu mektuplar cumhurbaşkanımıza ulaşırsa kesinlikle işin çözüleceğine eminim
-
@walrass06 bende katılıyorum sadece gelir uzman yardımcılığı olmasın mhuy duy onları da belirtelim onlarda 2 senedir alım yapmıyor belli ki bakan bey izin vermiyor
-
Sürekli DPB sayfasını yenileme,
DUYUM
SESİMİZİN YANKISIYLA GELECEK!
Atama değil, sınav istiyorsun.Kurum içi alımda 2000sayısına dokundurtmayalım.
En azından 8000kişiye umut olsun.
Yoksa 500kpss2017
500kurumdan alacaklar
Hadi -
Geçen sene etkinlik çoktu gazeteye bile ilan verildi
-
@walrass06 okunuyor benim daha önce bir mektubumla biri hakkında işlem başlatıldı
-
@milliirade ne zaman mesaj atalım bu metni
-
@milliirade kardeş metine kaç senede bir kaç kişilik alım yapıldığından ve açıkların olduğunuda ekleyelim. Bakanın daha yeni aldık dediğinin daha yeni olmadığı 2016 2015 karışık olduğunu belirtelim derim. @paretowilfredo reis bizden ışık istiyordun o ışık parlıyor yavaş yavaş sende görüşünü düşünceni eklemelisin
-
Face sayfalarında da paylaşım yapmak gerek