2018 Guy Alımı
-
@walrass06 ne fırtınası kopacak.hiçbir şey olmaz.geçen sen gelmeseydi ne olacaktı.
Yılda iki ilan teke düştü kıyamet mi koptu.
Şimdi yılda bir gelecek ilanın içerisine kurumiçi kontenjanı koyuldu.Hiçbir fırtına kopmaz.Sayın Bakanın yapısı, Sayın Mehmet Şimşekten farklıdır.
Ben bakanın yapısının artık anlaşılmasını istiyorum.
Sayın Naci Ağbal dönemi boyunca bunu uyguladı, bunu uygulayacak.
Az personelle hantallığı giderdiğini düşünüyor.
Olabildiğince azami alıyor.
Gerekirse erteliyor.
Bu böyle oldu böyle olacak.
Kimseye umut kasmayalım.
İlan gelmeyecek arkadaşlar.
Gelirse sınırlı sayıda gelecek.
2015te 4000 olan GUY
2016da Sıfır
2017de 2000
2018de kurumiçinden dahil edilerek çok daha az olacak.
Oturun kpss2018e çalışın.
Hesabı bırakın.
Ancak Bakan değişirse eskisi gibi olabilir. -
@paretowilfredo Başkan bilmiyorum o süreci kendinizi riske atmadan ne yapabilirseniz lütfen yapın bizde o ışığı veririz inşaallah. O ranta çevirenlerin de Allah planlarını bozsun. Bu nasıl
Bencilliktir. Neler yapabiliriz Başkan Twitter dan hariç. MB dan cb dan randevu alınamaz mı birileri gidemez mi bizlerin adına. O insanlar da binbir türlü işle uğraşıyorlar hergün ya guy bekleyenler noldu diye sormuyorlardır kendimizi hatırlatmalıyız sürekli. Bilmiyorum daha fazla şey bilsem daha fazla öneride bulunurum ama aklıma bişe gelmiyor -
@milliirade gereken tepkiyi göstermeliyiz. Aylardır senelerdir uğraşılıyor bi umut. Yazıktır vatana da millete de bizlere de. Evde otururken tüketmekten başka bişe yapamıyoruz.
-
@hamzaömerhalid
Öncelikle ilanın gelmeyeceğine inanacaksınız.
Yılda bir gelen ilanın kurumiçinden alımla birlikte olacağını düşüneceksiniz.(ki söylendi)
Sonra
sıralaması 2000den de düşük olanlar
emin olacaklar ki
bu sene harekete geçmezlerse
İMKANSIZ
En çok istek onlarda olacak.Göç 20kişi aldı
Sgk açıklansa ne olur
500guy alınsa ne olur"Atama değil sınav bekliyorsunuz!"
-
@hamzaömerhalid Dostum yapılabilecek çok şey var. Dediğim gibi bizim bunu yapacak gücümüz sizlerin organize olmasına bağlı. Yine en etkili yol sosyal medya bunun için. Bir avuç kitleler seslerini duyuracak işler çıkarabiliyor. Halihazırda piyasada süreci izleyen, fikrini söyleyebilecek, kendi içinde şikayetçi hiç yoksa 10 bin kişi var. 10 bin kişinin bir ağızdan bir şey dile getirebilmesi demek, ulusal basından, genel kurula kadar her yerde ses getirmek demektir. Bunun akabinde Çıkar gütmeksizin oluşturulabilecek temsil heyetleri ve derdimizin net bir dil ile devlet terbiyesiyle yetkili makamlara aktarılması. Bunun reklamının yapılmaması, kimin gittiğinin önemli olmaması ve oraya gidince çıkan sesin İİBF/SBF'linin sesi olması gerekli. Ben yaptım olducular oldukça bu işin bir yerinde, reklamını yapmaya çalışanlar barındıkça maalesef bu süreci sağlıklı ilerletmek mümkün değil.
-
@marx kardeşimiz çok haklı
Yapısı anlayışı bu yönde Sayın Bakanın.
2015ten bu yana kanıtladı bunu.
Ancak sizin istediğiniz sayıda alımlar 2018sonu 2019gibi
Yazıktır
DPB sayfasını yenileyip durmayın
Bu sayfada umut kasmayın
Ya harekete geçelim
Ya da 2018de yüksek puana -
@paretowilfredo ben artık bunu görev kabul ettim gerekirse dava bilirim oturduğum yerden iki mesaj yazamıyorsam yazık bana. Tamam Başkan sizin için sıkıntı risk yoksa siz
Öncü olun bizde sizin arkanızda duracak insanlara sürekli telkinde bulunalım. Biryerlere gidilecek görüşülecekse bu siz olun ben Facebook dakilere pek güvenmiyorum size nazaran.siz bu göreve hizmete talipseniz bizde sizi itelim inşaallah. Neler yapılabileceğini siz daha iyi biliyorsunuz güvenimiz tam. Yazık bunkadar insanın aylarca sınav beklemesinin kimseye faydası olmuyor. Şu ocak duyumuna bakalım olmadı eğer bizden de bi hareket çıkmazsa artık zaten yapacak bişe yok sizde güzel niyetlerinizle kalırsınız. Sağolun ilginiz için teşekkür ederim ben size. -
@milliirade harekete geçelim kardeş
-
Hükümet 15yılda yarım milyon öğretmen ataması yaptı.
Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle ancak Maliye Bakanı zaruri olan ihtiyacımızı giderebilir.
Sesimizi oraya duyurmalıyız.
Twitterdaki etkinlikle ilan Bakanlığa gitse ne olacak ki ?
Geri çevirecek.
GİB istemiyor mu zannediyorsunuz?
MHUY kontenjan ayrılmadı mı ?
Göç fazlasını istemedi mi?
Emekli olanlar, uzmanlığını alanlar yok mu?
Peki neden olmuyor?
Bakanın politikası insiyatifi bu yönde değil çünkü.
Az sayıda ,kaliteli kamu personeli olmasını istiyor.
Twitter çözüm değildir.Reddedilecektir.
Çare ancak Gazi Külliyemize herkesin aynı hisleri ortak metinde göndermesiyle olacaktır. -
@milliirade aynen kardeşim bende tamda öyle düşünüyorum cb nımıza iletmeliyiz ona ulaştırırsak derdimizi olur. İstemez olurlar mı. 150 kişi
Talep eden yere 25 kişi vermişler. Daire kurmuşlar zor adam bulmuşlar. -
@milliirade bu bakanla olacak bir iş değil kesinlikle katılıyorum. Bu problemden direkt zirvenin haberinin olması gerekiyor. Sanıyor musunuz ki bakan bey bizim mağduriyetimizden bihaber? Ben hiç sanmıyorum. Bütün problemden haberdar ancak umursamıyor ve daha kötüsü taş koyan bir izlenim yaratıyor bizde. Böyle bir eğitim bakanı olduğunu düşünsenize başına neler gelir?
Ayrıca biraz şeffaflığın gelmesi gerekiyor artık. Biz de aniden veya emirle gelen ilanlardan usandık. Planlı alımlar başlamalı artık. 2018 kpssye girenler kaç bin alım olacağını bilmeli. Bu talepleri saraya kesinlikle iletmemiz gerekir. -
@marx kesinlikle. Mayıs sınava girerken bilseydik ki diyelim ki ocakta ilan gelecek çok az kişi sıkıntı ederdi 6 7 ay mı bekleyelim diye ama bilsek bunkadar dert etmeyiz. O ay gelene kadar gereksiz heyecan korku da yaşamazdık. İnşaallah onun içinde mücadele ederiz. Şuan öncelik alım sayısının Yüksek olması olmalı ve tepeye en tepeye bunu efendice ulaştırmalıyız.
-
@paretowilfredo biz bu konularda biraz bilgisisiz. Evde ailemiz mahallede arkadaşımız sevdiğimiz herkes bizden beklenti içinde. Kaç ay oldu ses yok artık ya siz bizi organize edin yada bilen biri öne çıksın ne gerekiyorsa yapalım. Bekleyecek güç beklenecek zaman kalmamıştır. Bu durumda sizin bize yol göstermeniz şarttır. Eğer sizde elinizi taşın altına koymazsanız dağılmış koyun sürüsü gibi rantçıların veya bir başka kötü niyetlilerin oyunlarına oyuncak olacağız. Kimsenin bu durumu yaşamaya hakkı yok gençliğimizden çaldık hayallerimizden çaldık burada hala emek veriyoruz. Bu duruma artık bir şekilde müdahale edip sesimizi duyurmalıyız. Ya buna siz vesile olun yada bilen birileri çıksın ortaya
-
1000 kişilik alımda 10 binin şansı var deniliyor. 2000 kişide ise 20 binlerin bile şansı var değiniliyor. Sonuçlar açıklandığı gündem beri 70 üstü alanlar çalışsın deniyor. Hadi ilk 10 bini anladım garanti gözüyle bakıyorlar umurlarında değiş diyelim. Ki Allah razı olsun sıralaması taş gibi olup burda uğraşanlar var. Neyse şu diğer 10 bin kişinin içinde hiç mi kaygılanan 2 3 bin kişi Yok. Yada sınava girmek artık umurlarında mı değil anlamıyorum. Başkası için değil ya kendini için uğraşın. Sayı düşük gelirde giremezseniz ne olacak arkadaşlar.
-
@hamzaömerhalid çoğunun ilk senesi daha kurum sınavı görmemiş mülakat görmemiş Kişiler
-
@hamzaömerhalid gayet herkesin umrunda ilan gelince başvuru yapanların sayısı 30 binlere kadar ulaşıyor demekki istese 40 bin kişi bile katılır. Arkadaşlar bakın sınav hiç gelmeyebilir girişimlere başlamamız şart. Malesef bizim hükümet kültürü oldu bu medyaya yansımayan şeyler gözardı ediliyor. Bari hepimizin e devleti vardır ordan girip toplu halde cimer bimere yazalım dostlar. onu bari yapalım. 2 dkmızı alır.
-
@tinbergen kimsenin bişey yaptığı umursadığı yok ne kadar çırpınsak boşa.
-
@köyün-ağası olabilir işte kurum sınavı görememe ihtimali var insanların tamda bu yüzden katılmalılar zaten. Kardeşlerin sıralaması 10003000 5000 buradalar koşturuyorlar. Rahatlıktan mı katılmıyorlar üşendiklerinden mi bişe olur diye mi korkuyorlar aetık Allah bilir.
-
@tinbergen ya daha kısa süren Twitter’a girmiyorlar . O 30binin yarısı sınava giremediğinde anlarlar.
-
@hasansss olsun kardeş biz çırpınalım bir kelebeğin kanat çırpışından başka bir yerde kasırga hortum oluyorlar belli mi olur bi atılımla sesimiz ulaşır cb na derdimizi bilirler anlarlar.