2018 Guy Alımı
-
@paretowilfredo inşallah birgün buradaki arkadaşların sesine kulak verirsiniz. Burada siz dahi bizi yardımcı olmuyorsanız vay bizim halimize
-
@hasansss Dostum birazcık sabırsız davranıyor ve biraz çabuk yargılıyorsun beni. Gündüz buradaydım ve düşünüyorum şu an. Bir yol çizmeye çalışıyorum sessizce. Yakında bu konuya dair bir şeyler söyleyeceğim inşallah.
-
@paretowilfredo ben bütün cevaplarınızı takip ediyorum hocam sabahki konuşmanız pek açıklayıcı değildi. Bize böyle söylemeniz yeterli. Yüreğimize su serptiniz. Teşekkürler
-
Kimse katilmaz kimse ses vermez diye diye erteleyip duruyoruz sesimizi duyurmayı geçen 2017 de gelen git ilanında hatırlarsanız bir arkadaşımız naci agbal in çorum da yaptığı bir konferansta birebir iibflilerin durumunu anlatmıştı ve bakan orda alim in yakın zamanda geleceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam sayıyı bile vermişti . Şimdi bakanın katılacağı konferans ve toplantı gibi yerlerin ne zamn olacağını öğrenmeli durumu bir kere daha kendisine söylemeliyiz . Ve kesinlikle cimer ve bimer e ortak bir metni bireysel olarak göndermeliyiz . Birde saatlerce foruma bakıp ilan geldi mi alım ne kadar olacak demek yerine birlik olup kendi sayımızı sesimizi duyurarak az çok kendimiz belirlemeliyiz.
-
Mektup, Bimer, Cimer hepsine katılmaya hazırız. Güzel bir dille yazılmış bir yazıyı ortak olarak gönderelim Sn. Cumhurbaşkanımız kayıtsız kalmayacaktır inşallah.
-
Etkinlik kesinleşirse face dede paylaşalım katılım çok olsun...
-
İnstagram üzerinden sayın cumhurbaşkanımızın fotoğrafcısına ,özel kalem müdürüne,danışmanlarına dm yoluyla atacağımız mesajlarında yoğunluk derecesine göre etkili olacağını düşünüyorum
Geçen sene fotoğrafcısına attığım mesaj okundu olarak görülmüştü
Yani talebin çokluğunu görüp beyfendiye iletecekleri kanatindeyim -
Maşaallah desteğin artması güzel.
-
Defuzder,guyader, mahuzder gibi dernekleri her gün bir kaç kişi telefon yağmuruna tutabiliriz ilanlar hakkında bilgi almak için hep aynı talep sorulursa belki soruşturmaya başlarlar
-
@can-mavi kardeşim var mı bir gelişme? Hala umut var mı bu ay için?
-
@mhd dostum yakın zamanlarda soramadım suan için garanti olan 1250 ile 1500 arası bir alım in olacağı , şu benim mülakat bi açıklansın , Guy işini de öğreneceğim inşallah
-
@can-mavi İnşallah kardeşim, mülakatın sonucu da senin için olumlu olması hayırlısıdır ve olumlu sonuçlanır inşallah. Sağolasın cevap verdiğin için.
-
@mhd Allah razı olsun kardeşim , sağolasın
-
@can-mavi Cümlemizden kardeşim.
-
@can-mavi hocam mülakatın inşaAllah hayırlı sonuclanır. Senin duyumunuz bizi heyecanlandırıyor. Sen her yazdığında ilan mi gelecek acaba diyorum. İnşAllah hayırlı güzel haberler verirsin.
-
@fatoss21 kesinlikle cok güzel toparlamış arkadaş.. pareto üstadda aklından gecenleri paylassin bizde hamlelerimizi yapmaya başlayalım gari..
-
Hocam ben kaçırdım da bu aralar ilan mı bekliyoruz acaba ?
-
@okahraman07 ınsallah dostum
-
@ameletüllabı hocam bu arada korkan kişiler var cesaret edemiyorlar ama maçı agbal a bu konuyu direkt olarak dile getiren benim kız kardesimdi ve şimdi kendisi guy i kazandı bir aydır çalışıyor bu twiter olsun bimer olsun tüm etkinliklere katıldı . Yeni etkinlikler yaptı diye m ulakattan elenmediler bu korku içinde olan arkadaşlarımız var çünkü
-
Arkadaşlar canmavi kardeş le mesajlaştım duyumun güncelliğini sordum sağolsun zaman ayırıp konuştu. Kısaca meseleyi anlatayım kendisi bana duyumun geçerli olduğunu ve benim sorum üzerine sayının pek değiştirilemeyeceğini düşündüğünü söyledi. Kurum içi alımında bizim kadar olacağı düşünüldüğünden bimer cimer gibi etkinliklerle kurum içi alım hakkında düşüncelerimizi iletmemizin bize daha faydalı olabileceğini o yoldan belki bizim sayımızın artabileceğini konuştuk. Bildiğiniz üzere bizler daha çileli yoldan bu göreve talip oluyoruz. Daha kolay yoldan atanıpta daha sonra bizim gibi süreç yaşamadan yükselme talep etmeleri son derece haksız ve yanlış. Takdir sizin ne yapalım derseniz onu yapalım