2018 Guy Alımı
-
@walrass06 niye abi ya olursa kimse 20 göç te beklemiyordu. Bu arkadaşın ki bi
Tahmin bişeyi belirtmek için söylüyor. -
@walrass06 abi illaki gelecek ama KPSS den önce kesin diyebiliyormuyuz veya 1000 kişi gelirse ne yapacağız.
-
@can-mavi yok mu hocam bi gelişme elimiz ayağımız sensin bu zaman kadar hiç bi duyumun boşa çıkmadı.Ocak ayı duyumuna çok güvendik birşeyler söyle 10 gün kaldı
-
şunu da anlamıyorum o kadar guy muy duy vs dernegi var bi tane side cıkıp dava açmıyor ,sitem etmiyor şurda magduriyet var demiyor
-
@marx işte usulünce yukarıda dedirtmeliyiz ya bu çocuklar dertli istekli şunları bi mutlu edin dedirtmeliyiz. ilan gelmeden neyi ne kadar istediğimiz usulünce adaplı bir şekilde dile getirmeliyiz.
-
@jamiryoo dostum mesleğe başlayan bütün süreci unutuyor muhtemelen.
-
@jamiryoo kardeş Emin’im hepsi maaşlarına yapılacak zamı düşünüyordur. Emeklilik haklarını düşünüyordur. Birtene görmedim duymadım bakanlığı yetkilileri ziyarete giden dertlerimizi anlatan
-
gerçekten anlamakta insan güçlük çekiyor 5 yıl üni. oku cabala vs gel saçma şeylere takıl
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi yok mu hocam bi gelişme elimiz ayağımız sensin bu zaman kadar hiç bi duyumun boşa çıkmadı.Ocak ayı duyumuna çok güvendik birşeyler söyle 10 gün kaldı
dostum inan ki duyduklarım arasından sağlam duyumları anında paylaşıyorum.. hem guy hem de duy için kurum içinden ve kpss ile alım olacakmış, normalde ocak ayı içerisinde ilan geleceği söylenmişti bana, ama özellikle guy için kurum içi ve kpps alımlarının hemen hemen aynı tarihlerde yapılması planlanıyordu, aksama olmuşsa bu sebeple olmuştur, kurum içi alımları biraz sıkıntılı oluyor çünkü.. şu benim mülakat bir sonuçlansın, sonuç ne olursa olsun bir şeyler öğrenmeye çalışacağım
-
@sirius ne uzmanı yapmışlar, sınavsız mı yapmışlar, hangi kurum, millet burda yıllarını verirken, atı alanlar Üsküdar' ı geçiyor yani :/:/
-
@hamzaömerhalid hocam onları da düşünsünler bişey demem ama ihtiyaç oldugunu herkes biliyor ama göç gibi biz bunu uygun gördük diyip çekliyorlar aradan ee ozaman kapatın iibf,sbf,işletme,iktisat fakültelrini bu admlara da yazık
-
@can-mavi Sağolasın hocam inşallah Allah’ın izniyle mülakatın olumlu geçer
-
@accosator hocam kurum ici sinavlar oluyor sinavi geceni uzman yapiyorlar. Gelir uzmanligi icin demiyorum genel olarak soyledim. Bugun, A tipi uzman 6 binden aşağı maaş almıyor.
-
@walrass06 inşallah dostum , bekliyoruz bakalım bu hafta veya haftaya sonuçlanır inşallah
-
@jamiryoo düşünsünler de kardeş sadece onları düşünürlerse bencillikleri ortaya çıkıyor. Ben girdim gerisi umrumda olmaz mantığı kötüdür. Birgün kendileri de aynı durumda olurlarsa anlarlar. Kesinlikle katılıyorum gereksiz kontenjan açılıyor sırf okumak için okunmaz.
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Süreci takipten vazgeçmiş değilim ancak şu var daha evvel de söylediğim gibi Maliye Bakanlığı ketumluğunun son noktasında. Şu an elde olan bilgileri toparlayacak olursak, benim konuştuğum yetkili KPSS öncesine alım planlandığını belirtmişti. Net bir tarih vermemişti çünkü bunun kararının daha verilmediğini eklemişti. Buna ek olarak @can-mavi kardeşimin de alımın olacağına dair müspet duyumları söz konusu. Ancak gerçekten tarih ve sayı konusunda belirsizlik var. Henüz net bir planlama olduğu kanaatinde değilim, olan bilgiler de çok içerde kalıyor ve detaylandıramıyoruz. Alımın gerçekleşmesi noktasında ben etkinliklerin devamlılığından yanayım daha önce de söylemiştim. Sn. Ağbal'ın açıklaması üzerine fırsat oluştu ve bu alımı hızlandırma imkanı doğdu söylediğim gibi. Bunun dışında da tabi bakanı net bilgiyi bir an önce ilk ağızdan vermesi konusuna itmek lazım biraz.
Bizler soruşturmaya devam ediyoruz. Her fırsatta her alakalı kişi ile konuştuğumda bu konuyu soruyorum emin olun. Bakalım durumlar böyle güzel insanlar.
-
@paretowilfredo Başkan meslekleriniz müsaitmi bu duruma nelerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama biz Twitter etkinliğini bile yapamayacak kadar dağınığız ve sadece Twitter’la olmuyor. Bu forumun yöneticileri olarak daha farklı şeylere öncülük edemezmisiniz. İlan gelecek tamam ama artık asıl endişe sayı oldu. Aylarca beklenip göçteki gibi
Hüsran yaşamadan bişeler yapılmalı. Ortak bir çalışma plan yapılsa kötü olmaz -
@hamzaömerhalid Dostum biz daha evvelki büyük harekete en başta destek olan öncülük etmeye çalışanlardandık. Tabi Abdullah Başol ve ekibi de aynı şekilde ön ayak oldu facebook'ta. Ancak o süreci bilen dostlar hatırlayacaktır, bir anda iş bambaşka yere evrildi. Birileri buradan rant elde etmeye kalktı, keza biz öncü iken kötü olduk, bu harekete destek olanları gruplarından atanlar yine muteber oldu. O nedenle maalesef biraz temkinliyim ben bu hususta. Tabi eğer sizlerden gerçekten birlik olmak yönünde bir ışık görürsem, seve seve öncülük ederim, Tercihiniyap.net olarak da elimizden geleni yaparız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bakalım izlemek lazım bir nebze süreci.
-
@sirius kurum içi sınavlarda, uzman yrd leri uzman yapılıyor doğru, o güvenlik görevlisi hangi kurumdaymış, haberlerde mi okudunuz, uzman yrd leri istisnasız açıktan alınıyor bizim gibi, ama uzmanlık evet kurum içi. Anladım siz sanırım mizansen yapıyorsunuz.
-
@accosator Hocam bazı kurumlar kendi personeline sinavla kadro aciyor. Sorularin zorlugu bizimkilerle karsilastirilamaz bile. Guvenlik gorevlisinden duz memura ordan da a tipi uzman olan tanidiklarim var.