2018 Guy Alımı
-
BUGÜN SAAT 20:00 TWEETERDA ETKINLIK VAR ARKADASLAR LÜTFEN RİCA EDİYORUM GELİN BİR TWEET SIZLERDE ATIN ORDA GÜZEL ARKADASLIKLARIMIZ VAR
-
O saatte işte olacağım ama her fırsatta twit atacağım yine de. Lütfen herkes elini taşın altına koysun. Bu şekilde nereye kadar sabredecegiz.
-
@duryy ADAMSIN KARDEŞİM GEREKIOSA ARKADASŞLARINIZA HABER EDİN
-
Arkadaslar elınde çeko notu olan varmı pdf formatında
-
@cnrkp buyur kardeşim.
https://yadi.sk/i/WcTlqDJf3Ng66H -
@okahraman07 tşkler kardesım.
-
Arkadaşlar neler yapıyorsunuz dersemi verdiniz kendinizi naptınız gurup çok sessiz bu aralar
-
@duryy gerekli el konulmuyor işte. Ya taşın altında böcek var diyorlar ya çamur var diyorlar bi şekilde hep bahane yani. Bir aydır zahmetsiz herkesin oturduğu yerden yapabileceği bir etkinliği konuşuyorduk yalan oldu. En son yöneticiler bile saldı. Bu devir Ancak bu süreci bilen unutmayan birinin bakan olmasıyla değişir o da belki
-
@hamzaömerhalid o zaman biz daha cookk bekleriz.
-
@duryy göreceğiz. Ne olacak
-
arkadaşlar kpssa, her iibflinin bile uğraşmaktan tenezzül ettiği bir alandır. sıfırdan başlıcaksanız emek+şansınızın yaver gitmesi lazım, bu işin mülakat aşaması var iş sınavı kazanmakla bitmiyor. yoksa bir bakmışınız 3-4 senedir kpss çalışıyor olursunuz. eğer bilgi birikiminiz varsa 5 senelik hedef koyun herhalde en azından 3 sınav açılır bir tanesinde içeri girersiniz. guy ve vdk denizi bitti bence. etkinliklerin gücüne inanırım ama. baskıyla kaç ilan geldi ki? iibfliler açısından kamu çok zor artık.
-
@guylassakartık etkinlikle ne olur eğer çok güçlü olursa alımı öne çeker veya sayıyı arttırır veya açıklanmayan sonucu açıklatır veya hızlı işbaşı yaptırır. Ama iibf hocasıyla öğrencisiyle bürokratıyla kararlı olursa bu sistem daha düzgün daha memnun edici işleyebilir. İnsanların bazıları aylarca ilan beklemez veya bir yıla yakın sonuç beklemez. Bu da düzenli kararlı bir süreçle hareketle olur. Onun için önce bir ortamın böyle bir kararlılığı gösterebilecek organize edebilecek bir ortam olmalı. Artık dernek mi olur internet sitesi mi olur ne olur bilemem. Burası bile olmaz onu anladım. Yada bozuk çark böyle dönmeye devam eder. Atanmak gülün görüntüsü kokusu bu sürecin acısı çilesi hüsranı da dikeni. Bence yapılmaması gereken tek şey sadece buraya bir mesleğe atanmaya umut bağlamak. Bunu söylerken bile atanmak haricinde hiçbir planım olmadığı halde bunu söylüyorum Çünkü öyle. Kurum sınavına girmeye hak kazandıktan sonra puanın 100 100 de olsa şansın % 50-50. Mutluluğa olan uzaklığımız la acıya olan aynı. Şüphe etmediğim nasıl olacağını bilmesem de Allah’ın hiçbir Emeği boşa çıkarmayacağı karşılığını mutlaka vereceğidir. Çalışalım devam edelim o yüzden yılmadan yıkılmadan.
-
@hamzaömerhalid milli eğitimde 10 milyonlarca öğrenci var, öğretmen alınması normal. mükelleflerin sayısı işi o denli büyük çapta değil, o yüzden daha sınırlı ilanlar geliyor. etkinlikte olması lazım ama insanların 2 seneyi değil 3 5 seneyi göze alması lazım artık. birikimli adamların arasından sıyrılmak kolay değil çünkü.
-
#İibf8AydırİlanBekliyor arkadaşlar geleceğiniz için lütfen bi kaç twit atin biz sesimizi duyurmadıkça bu ilan gelmeyecek şuan etkinlik devam ediyor biz oradayız siz neredesiniz
-
@guylassakartık öğrenci sayısıyla mükellef sayısını kıyaslamak yanlış olur. Bizi ilgilendiren kadrolarda da ciddi ihtiyaç olduğu hep söyleniyor bizzat çalışanlardan.
-
@lamıcimiyok Hocam böyle olmayacak gibi. Birlik olunamıyor bir türlü. Dershanelerle işbirliği yapılsa, oralarda her sınıfta duyurulsa eminim ki daha çok kişiye ulaşırız. Arkamıza dershanelerim işbirliğini almamız lazım diye düşünüyorum açıkçası.
-
@lamıcimiyok kimse yok arkadaşım herkes magdur kimsenin sesi cikmiyor 530 tweet atilmis sadece biz sesimizi bile duyuramıyoruz bosversene
-
sönük geçen bir etkinlik daha
-
twitter da gündem olmak için dersane işbirliği şart, burayı takip edenler atmışlar bence. twit atmayanlara kızmamak lazım, çoğunun böyle bir etkinlikten bile haberinin olduğunu zannetmiyorum. 6 aydır buraya bakmıyordum bugün gördüğüm için twit attım. görmesem nereden bileyim ki.
-
Ben bu twitter etkinligine felan inanmiyorum. Yani bakanin ya da yanindakilerin bak bugun tt olmuslar kadro acalim, cok sayida alim yapalim felan diyecegini zannetmiyor. Zaten biliyorlar iibf nin ne durumda oldugunu. Bir cogu da iibf nin icinden cikma. 2004 den beride 1 sene haric her sene ilan gelmis guy u kastediyorum ve sinav temmuza alinmis onumuzde 7 aylik bir sure daha var. Egitim sagliktan da bu sene puani ile atama yapilmadi biraz daha sabretmeliyiz. Ayrica sgk vmy aciklanmasi biraz daha hayirli