2018 Guy Alımı
-
-
@paretowilfredo Bakan bey tüm ilanları aynı hafta vermeyi düşünüyor galiba tekinden bile ses yok şubat geldi
-
1250 sayısı çok kişi tarafından dillendirildi bakalım kaç kişilik ilan gelecek
-
Birde şubatta gelecek mi bakalım
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@oean subatin 10 u denilmişti. Tarih yakın hocam yakında gorucez
-
@iktisatcikiz bahsettiğiniz ilan 15 ocak ilanı değil mi? Şubatta duyumu olan yoktu diye hatırlıyorum. Gerçi olsa da inanmamak lazım çıkmıyor
-
İlan gelmesine gelicek elbet en geç nisana kadar sürecin çok uzun olması yıpratıcı kismi Nisan'da gelse Mayıs'ta sınav olsa yine Eylül mülakat ise başlama Aralık varın siz hesabınızı yapın.
-
@meç hocam Facebookta konuşulmuştu ama çıkmıyor duyumlar
-
@meç hocam kadir hocanın şubat duyumu vardı. 1250 - 1500 kişilik ilan gelecek demişti.
-
@paretowilfredo hocam forum sayfasındaki reklamlarda sürekli çarpıya basa basa parmaklarımız yoruldu bir çözüm üretseniz ?? ️
-
@yorgun-_iibfli Dostum teknik ekibin daha çok ilgilendiği konular bunlar. Yani bakalım bi şikayetler çoğaldığı takdirde düzenlemeye gidilebilir. Ancak reklam malesef bu sitenin varlığı için önemli. Ama tabi ki en kullanışlı hale gelmesi için istişare ederiz yeniden muhakkak ki. Bakalım duruma bi.
-
yahu şu ilan gelse artık valla beklemekten yorulduk arkadaşlar Allah sabır versin hepimize
-
@okahraman07 hocam haberim var ondan ancak kadir hoca bunu 3 4 ay önceden söyledi bana acıkcası o kadar önceden bunu bilmesi zor geliyor bence sadece tahmin yürüttü hoca.
-
@meç bilmiyorum hocam olabilir. Ama geçen senede alınacak diye söylemişti öyle hatırlıyorum. Yanlışta hatırlıyor olabilirim..
-
Hayır olsun inşaallah. Tam hatırlamıyorum ama rüyamda milli eğitim bakanı ya 15 inde öğretmen ataması olacak şubatın kalanında da tüm atamalar olacak diyordu ya da 15 ine kadar tüm atamalar olacak diyordu. Sabah kahvaltıya gelince anneme ya rüyaymış ya bende gerçek sanıyordum dedim o an farkettim yani annem vay yavrum benim vay dedi mesaj varmı dedi dedim ne mesajı ya şu mesaj atıyorlar ya okuyon dedi(burayı forumu kasdediyor) dedim Yok oradakiler de benim gibidir dedim. Ağlanacak halimize güldük. Rüyayla amel edilmez ama belki haberci rüyadır
-
@okahraman07 hocam bu ay değil ama marttan sonra bişeyler belli olur gibi bakalım
-
@meç İnşaAllah hayırlı olur hocam.
-
Biz yine bakandan duyarız bu ilanı.İlan gelmeden hemen önce müjdeyi verir yine.
-
yine hakkımız olan lütuf gibi veriliyor desenize. ilan geliyor diye müjde veriyoruz birbirimize