2018 Guy Alımı
-
@milliirade güzel analizler yaptın faydan olmuştur birçok kişiye belki. Ama herkes susarken keşke sende susmasaydın günlerdir kaş sefer çağrı yapıldı katkı yapın diye ama sende sustun sebep neydi antimülakat ayrıca yeniden anketi açtı diye. Trip atacağına keşke millete sende seslenseydin Metin’in oluşumuna katkı verseydin yöneticilere neden ilgilenmiyorsunuz deseydin susup ta bugünü bekleyeceğine. Bu da benim sana eleştirim haklı veya haksız olarak.. hakkını helal et
-
@paretowilfredo uzun vadeli hedefleri neler yaparak ıskalamamayı düşünüyorsunuz o başlıkta sadece istişare yaparak olmaz o iş. Bu etkinlik fikri GUY da geldi GUY bekleyenler den geldi GUY için geldi destek istedik ışık istediniz o ışığında size iletildiğini düşünüyorum. Daha sonra her sıkıntımız konuşuldu doğal olarak. Daha sonra siz başlık açtınız genele evirdiniz buna da kimse itiraz etmedi. Sizler sustunuz anket yapıldı içerik daha net olsun diye maliye bakanlığının meslekleri in ilan talep edilsin sürecin uzunluğundan kontenjandan filan bahsedilsin dedik o kadar anket süreci oldu o kadar konuşuldu deseydiniz keşke bu böyle olmaz diye deseydiniz keşke şöyle olsun böyle olsun beyler hanımlar şöyle yapıyoruz diye. Desteğinizi sadece başlık ve anket açmakta hissettik. Bu etkinlikle uzun vadeli hedefler de olmazdı. Sırf guya evrildiğini düşündünüz diye şevkim kırıldı diyorsunuz ama bu etkinlik bu şekilde sonlandığı için çok daha fazla kişinin şevki kırıldı.kısa vadede 8 ay ın üstüne sözü verilen ilanların gelmesini istemekten daha doğal bişe olamaz iibf kontenjanlarını düşürün diyecek halimiz yoktu. Bende inancımı kaybettim. Daha kapsamlı hareketi başlatırsınız inşaallah.
-
@hamzaömerhalid Kardeşim benim hakkım da sana helaldir.
Beni yakından izleyen birisin.Az çok anlamışsındır.
İibf twitter da sıkıntılı
Cimer dedik 25,tane mektup atıldı buraya.
Sonra içerik tartışması başladı.içeriksiz bireysel mektup yazmayalım dedim.
Ben ankete tüm fikirleri yazdım.Ne çıkarsa dedik.
Anket tekrar yapıldı.Anket sonuclandı.
Görüyorsun izliyorsun.Demleniyor konu.
Yıllara göre alımları yazarım, üzerim bunaltırım, bir şeyler yapmaya sevk ederim, bakanın yapısından politikasından bahsederim, kurumların ağızların çıkmayan cümleleri yazan yalakaların, gerceklesmediğinde kurumları yalancı çıkarmamasını anlattım.Metiyeler dizenlerin insanları kibarlıklarla oyalayan duyumculara da bir parça söz söyledim.Görüyorum ki diğer başlıkta @Antimülakat bir şeylerin farkında.
Guy2018 grubunu meşgul etmemeliyim.
Burada pareto arkadaş bizi uyarmıştır.
Konusu ağırlıklı olarak üslubumdur.
Genel kanıdan onlar da bir şeyler çıkardılar diye tahmin ediyorum.Aramızdaki bu problemi kimse çekmek zorunda değil.
İnsanlar benim ve paretonun maddelerini okumaya gelmiuyor buraya.Sen buranın emekçilerindensin bu sayfa genel ittifak için isteklerinden önceliklerinden feragat edecekse ,popülerliğini de sen ben yazmayarak düşürelim.
-
@milliirade olan oldu olmuşla ölmüşe çare Yok. Benim artık hevesim kaçmıştı kaç gün birilerinin katkısını bekledim ama şimdi tekrar bir hareketlenme var bir niyet var. Bir etkinlikle sonuç alamayacağız belki ama ben bu etkinliklerin çeşitlerinin be sayısının artması için bunum başlangıç olmasını istedim düşündüm. Şimdi tekrardan başlıyorsak en iyi şekilde bu etkinliği yapmak için çabalayalım. Ve yeni şeyler de bulalım yapalım isterim.
-
@hamzaömerhalid zamanımız hariç birşeydende feragat etmiyoruz
-
@hamzaömerhalid öyle deme sen bugün bu forumda 3 saatini öldürdün belki 3 saat ders çalışmak yerine. zaman bu dönemde bizim için her şey demek.
-
@pmb 8 8.30 dan beri buradayım. Evet kıymetli ama fedakarlık istiyor. Bişeler olacaksa ne yapalım bişeler gidecek benden. Ama ben isteklerimden feragat etmedim sanırım birşeyi kaçırmışım antimülakata soracağım onu
-
@paretowilfredo kardeş ben telden giriyorum mesajları ve bildirimleri açamıyorum. Önceden açılıyordu. Ne yapmalıyım? 2 mesaj var şuan açıp okuyamadım .
-
1250 kişilik şubat duyumu inşallah doğrudur artık yorulduk beklemekten :((
-
@yorgun-_iibfli kaçırdım mı acaba, 1250 şubat duyumu?
-
@aylin ocak duyumlari revize edilip Şubat a alindi galiba sayı değişmedi tarih değişti
-
@mhd Dostum sorunun düzelmedi ise özelden bi ulaşmayı dene bize. Bakalım duruma bildiğim bir teknik sıkıntı yok şu an için.
-
Valla tükendik resmen bi an önce ilan gelsin derslere asılalim bu şekilde motive olamıyoruz
-
Hala guyu kazanıpta işe başlamayanlar var ben ilan gelmemesine bu yüzden şaşırmıyorum. Şubat ayı da bos geçer gibi geliyor bana.
-
@olursaolur geçen yıl gibi, her ayın 15 i bekleniyor, gelenek oldu galiba
-
ali savran diye bir arkadas bumkoya kesin olarak gittiğini söylemişti ilanın 1250 kişi alınacakmış 6250 kişi çağıracaklarmış
-
Arkadaşlar tamamen şahsi görüşümü söylüyorum bir duyum falan değil . 3 yıldır bu süreci yaşayan bir arkadaşınız olarak nisandan önce GUY ilanı beklemeyin derim .
-
@sgk0606 yeter ki gelsin nisan da ilan mayısta sınav olsun ama gelsin
-
@altaybozkırlı hocam gelceğini naci ağbal mecliste söyledi zaten en geç mayısta bu ilan gelir bence öyle ya da böyle. Burdaki arkadaşlar daha erken gelsin diye sanırım istiyorlar
-
@maxmin ciddimisiniz ne zaman söyledi ben kaçirmişim o kısmı